mada82 04.09.07, 21:32 Dziewczyny jakiej firmy błyszczyk i maskare proponujecie? Chcę kupić maskarę z Loreala Telescopic Clean co o niej myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzia_8 Re: Błyszczyk i maskara 05.09.07, 09:56 ja mam podwójny błyszczyk Clinique i najnowszą mascarę Lancome (z jednej strony szczoteczka - z drugiej grzebyk). Jestem bardzo zadowolona i mogę z czystym sumieniem polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Błyszczyk i maskara 05.09.07, 13:09 Z błyszczyków Glam Shine (czy jak on tam sie nazywa- taki z pacynka w ksztalcie serduszka) Loreal nr.5 - odcien pasuje do każdego typu urody i wygląda b. naturalnie. Jeśli chodzi o mascare, to mialam kiedyś kupioną w wolnocłowym wspaniałą Hugo Bossa, ale nie widziałam jej w Polsce. Lancome'a osobiśnie nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: Błyszczyk i maskara 05.09.07, 13:17 mada82 napisała: > Dziewczyny jakiej firmy błyszczyk i obojetne, itak predzej czy pozniej go zjesz ja kupilam jakies tansze, pamietam ze jeden z nich to maybelline, drugi rimmel a trzeciego nie pamietam > maskare proponujecie? lancome l'extreme > Chcę kupić maskarę z Loreala Telescopic Clean co o niej myślicie? nie znam z dosw. Odpowiedz Link Zgłoś
mkamilla Re: Błyszczyk i maskara 05.09.07, 15:09 Ja od lat używam blyszczyków z Isa Dory i jestem bardzo zadowolona. Moim faworytem jest numer 60. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: Błyszczyk i maskara 20.09.07, 10:29 Ja własnie rozglądam się za jakimś dobrym błyszczykiem na ślub i wesele, chciałabym wybrać jakiś trwalszy, żebym nie musiała smarować się nim co 15min. Mam suknie ecru, makijaż będę miała brązowawo- złoty. Jaki błyszczyk polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: Błyszczyk i maskara 20.09.07, 10:40 Maskara Lancome Hypnose bądź Kanebo 38C w sumie każdy ma inne rzęsy i dla każdej nadaje sie inny tusz. Oba,które poleciłam dają efekt sztucznych rzęs. Co do błyszczyku ja używam Diora albo Colistar są trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_24 Re: Błyszczyk i maskara 20.09.07, 10:58 Dziewczyny, a jakieś tańsze maskary, tak do 40-50 zł ?? Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek187 Re: Błyszczyk i maskara 20.09.07, 12:00 Kiedyś dopóki nie odkryłam Lancome i Kanebo używałam Loreal chyba panoramic czy coś takiego żadnych tuszy dwu składnikowych to nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
aniak1211 Re: Błyszczyk i maskara 20.09.07, 23:16 Ja od wiekow uzywam z maybaelline volium express,jest tania i super pogrubia rzesy,najlepsza jest po paru uzyciach Odpowiedz Link Zgłoś