cafe_de_flore 28.09.07, 17:51 www.allegro.pl/item249354415_suknia_slubna.html ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ojejkuniu Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 28.09.07, 18:01 łączę się w zachwycie Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 28.09.07, 18:07 ...przez chwilę się bałam, że piszecie poważnie Odpowiedz Link Zgłoś
eloe.25 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 28.09.07, 18:14 Ehm... Nie dziwię się, że kosztuje 5,50 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 28.09.07, 18:23 autoreklama Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 28.09.07, 18:28 o jejku! ta dziewczyna wygląda jak ciastko!!!!! albo kilkuwarstwowy budyń Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_de_flore Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 28.09.07, 18:31 wyobrazam sobie mine ksiedza i gosci jak ja zobaczyli hihihi wygladala jak weselny tort Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 28.09.07, 18:30 Ja juz licytuje Przeciez pisalam, ze szukam sukni przez net )) Trolle gora Odpowiedz Link Zgłoś
felicity77 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 28.09.07, 18:37 Cena adekwatna do wyglądu sukienki mój suwaczek Odpowiedz Link Zgłoś
rozanamama Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 28.09.07, 19:33 rewelacyjna. podziwiam panne mloda. ciekawe, w czym chodzi na codzien Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 forum wariatek!!! 28.09.07, 19:37 Zagladam na to forum bardzoo dlugo ale to co zaczyna sie tu dziac to przechodzi ludzkie pojecie.Jak mozna sie smiac z kogos,fakt ze sukienka wyglada fatalnie ale to jest sprawa tej PM a nie wasza,nie chcesz nie kupuj!!! nie rozumiem takiego zachowania.Jakies podniety nad kiepska sukienka ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
mala220 Re: forum wariatek!!! 28.09.07, 22:23 koraa2 napisała: Jak mozna sie smiac z kogos,fakt ze > sukienka wyglada fatalnie ale to jest sprawa tej PM a nie wasza, autorka postu oczekiwala wypowiedzi. co w tym zlego ze dziewczyny wyrazily swoja opinie? nikt sie z nikogo nie smieje, tylko mowi co mysli Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadnie_myslaca Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 29.09.07, 08:37 nawet za gruba forsę,jaka by mi oferowano, tak bym sie nie ubrała na swoj ślub.ta suknia to szczyt kiczu Odpowiedz Link Zgłoś
wielorak Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 29.09.07, 10:13 wygląda jak tort Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan Nie rozumiem jaka to przyjemnosc 29.09.07, 12:19 wysmiewac sie z kogos. Ta suknia to sprawa tamtej PM. O gustach sie nie dyskutuje. Wyrazanie opinii na forum, ok - Ale czy sa one rzyczywiscie choc w drobnym stopniu konstruktywne? Moim zdaniem zwykly bullying i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc athandavan 29.09.07, 12:26 Z KOGOS sie nie wysmiewamy, tylko z CZEGOS - mianowicie z SUKNI a nie z OSOBY ja noszacej, a to pewna roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan poczytaj te opinie wyzej, 29.09.07, 12:31 a trudno Ci bedzie uwierzyc w to co napisalas... (tak czy inaczej ta suknia nie wisi na wieszaku, ale jest noszona. ciekawe jak ta PM tu zagladnie? i zobaczy te zmijowate komentarze) Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: poczytaj te opinie wyzej, 29.09.07, 15:15 to się dowie, że nie ma gustu. Ażmmijowatość sobie daruj Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan O gustach sie nie dyskutuje. 29.09.07, 18:26 Bullying i tyle. Nie potrafie zrozumiec czemu to ma sluzyc. Wyladowaniu frustracji przedslubnych? Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: poczytaj te opinie wyzej, 29.09.07, 18:32 A ja mysle ze troche dystansu by Ci sie przydalo, nie zauwazylam aby ktoras z dziewczyn wyzywala ta dziewczyne czy krytykowala jej urode, wszyscy wypowiadali sie na temat sukni, i co niby w tym zlego ? Jak ogladasz pokaz mody to tez ciuchow nie mozesz krytykowac, bo przeciez to nie ladnie, w koncu sa one na modelce ? Czyli mozna ciuchy krytykowac bedace na wieszaku, te ktore sa na jakiejs osobie czy modelce juz nie ? co za kompletne bzdury ... Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan Nie chce podbiajc dyskusji w tym watku, 29.09.07, 18:40 bo moim zdaniem jest do skasowania. Z moim dystansem wszystko w porzadku, gorzej z Twoja argumentacja. Czy sformulowania typu: 'o jejku! ta dziewczyna wygląda jak ciastko!!!!! albo kilkuwarstwowy budyń' 'podziwiam panne mloda. ciekawe, w czym chodzi na codzien' 'wygladala jak weselny tort' 'to się dowie, że nie ma gustu' odnosza sie do sukienki czy do owej PM? Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 29.09.07, 15:16 suknia to pikuś w porównaniu z rękawiczkami i pasujacym do niej wiechciem. Odpowiedz Link Zgłoś
morrighan80 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 29.09.07, 15:23 Ciacho Ale to i tak pikus w porownaniu z tym co widzialam w ktoryms z salonow Tylko Ona w Wawie - kiecka byla 2kolorowa (rozowo - biala alb kremowa), czesc rozowa wygladala jak zrobiona z rozowego PRLowskiego makulaturowego papieru toaletowego (kto pamieta te czasy to bedzie wiedzial o co chodzi). Az mnie w ziemie wbilo Odpowiedz Link Zgłoś
ekg78 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 29.09.07, 18:39 Ale przyznać trzeba, że takowej sukni nigdy w życiu nie widziałam! dziewczyna się postarała, odwracając uwagę od rosnącego brzuszka. Wg mnie ok. Gdyby sukna była szyta profesjonalnie, a nie jak przypuszczam przez najlepszą krawcową w Pcimiu, pewnie któraś by się skusiła. Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 29.09.07, 18:57 no dobra, ja bym w takiej tez nie poszla do slubu ani nigdzie, ale ta ma przynajmniej chetnych kupcow, a moja trzeci tydzien na allegro nietknieta, ledwie obserwowana. zgadzam sie z tym, co napisano wyzej, ze wiekszosc komentarzy tutaj odnosi sie do panny mlodej a nie jej sukni. postarajcie sie krytykowac tylko suknie i tylko na wyrazna prosbe, wyciaganie tego tutaj na forum z buzia wlascicielki sukni i dyskutowanie o jej guscie jest zwyczajnie niegrzeczne. moznabylo chociaz wyciac zdjecie tak, zeby posmiac sie z sukienki, jesli kogos smiszy. Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 29.09.07, 20:51 ucieszyłaby Cię obecna cena? Odpowiedz Link Zgłoś
amelia00 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 29.09.07, 19:15 na zdjęciu wygląda jak tort z bitą śmietaną Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt Re: kuńkurencja 29.09.07, 21:16 no nie wiem, nie wiem, tu jeszcze kilka kwiatków: allegro.pl/show_item.php?item=247279738#photo allegro.pl/show_item.php?item=250229707#photo allegro.pl/show_item.php?item=247266926#photo allegro.pl/show_item.php?item=248107934#photo allegro.pl/show_item.php?item=249207559#photo Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: 30.09.07, 16:50 cena znacznie wzrosla wiec komu sie to podoba a tak swoja droga to jestescie beznadziejne w tych swoich przykrych komentarzasz Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt sprzeczność i zaklamanie 30.09.07, 17:53 a nie widzisz sprzecznosci miedzy swoim pseudomoralnym zakazem uzewnętrzniania gustów i pluciem na osoby, które mówią otwarcie, że im coś się nie podoba? (vide: jestescie beznadziejne). Gdyby nie estetyka, której Ty widać nie rozumiesz, w muzeach zamiast dzieł Rembrandta byłyby bohomazy przedszkolaków, zamiast Wersalu byłaby chatka na kurzej stopce itp itd. Kiecka jest oblesna i tandetna do bólu. A ze ktos chce wyglądać jak pół dupy zza krzaka, to jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: sprzeczność i zaklamanie 30.09.07, 19:20 a nie zastanawialas sie nigdy ze dla kogos tez mozesz wygladac jak"pol dupy zza krzaka"?POmoge Ci...napewno tak wiec uszanuj czyjs gust,jesli Ci sie nie podoba ok masz prawo to powiedziec lae nasmeiwac sie...hm?Pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: 01.10.07, 09:55 I co z tego, że wzrosła, ta kiecka nadaje się idealnie na przerobienie na 'księżniczkę' na bal przebierańców dla jakiejś małej dziewczynki. Za stówę, to okazja Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-k Re: kuńkurencja 30.09.07, 20:30 a pomyślałaś że ktoś może wyciagnął starą kiecke z szafy bo stwierdził że może ktoś inny ją kupi to mogą byc suknie np. z przed 10 lat Odpowiedz Link Zgłoś
mala220 Re:??????? 30.09.07, 20:59 koraa2 a kto sie nasmiewa?? chyba ty, bo dziewczyny wyrazaja swoja opinie z tego co widze, maja do tego pelne prawo,. a jak Ci cos nie pasuje to nie czytaj i po problemie.. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje kicz 30.09.07, 21:31 o kurrrna jaki odpustowy kicz!! ona jest przegadana zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 30.09.07, 22:03 bardziej obrzydliwej sukienki w zyciu nie widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 01.10.07, 10:02 dla mnie gorsze sa rajstopy do butow z odkrytymi palcami-fuuujjjj a sukienka-bez obrazy ale na tym forum rownie nieudane egzemplarze mozna zobaczyc,i nie sa to suknie szyte w Pcimiu ale z renomowanych salonow tylko jakos niedobrane do PM. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 01.10.07, 10:30 Suknia faktycznie tandetna, ale na tym forum czasem można zobaczyć równie "piękne"! Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 brawao dla olimpi!!! 01.10.07, 10:41 w zupelnosci sie z TOba zgadzam ale coz tu dziewczynki mysla ze jak maja kiecke z "katalogu"to jest super ,otoz nie- widzialam,ze niekotre z Was drogie dziewczynki wygladaja koszmarnie np w suknia pronoviasa(jednak tutaj niekiedy zachwalane hmm) Odpowiedz Link Zgłoś
milly88 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 29.10.07, 21:51 O.M.G........ Odpowiedz Link Zgłoś
lord1 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 30.10.07, 08:56 Staram się być tolerancyjna osobą, ale takich sukienek bym nie przeżyłam. To jest jakaś masakra )) Pozdrawiam Kotka Odpowiedz Link Zgłoś
karolina.p1985 Re: najfajniejsza suknia slubna jaka w ZYCIU widz 30.10.07, 13:36 Moje pierwsze skojarzenie: malinowy tort z bitą śmietaną))))albo dwukolorowa pikowana kołdra Odpowiedz Link Zgłoś