akarska 30.11.07, 09:00 Witam, czy któraś z Was słyszała coś o tej firmie fotograficznej? Jakie wychodzą zdjęcia?Jaka cena? Byłyście zadowolone? Chciałabym zasięgnąć informacji, zanim się do nich odezwę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abpc1 Re: fotograf FOTOesa 30.11.07, 12:43 Tutaj www.fotoesa.com masz ich internetową galerię .... jesli ten styl Ci odpowiada to nie pozostaje nic innego jak podpisać umowę, wpłacić zapewne zaliczkę i czekać na efekty Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: fotograf FOTOesa 30.11.07, 21:53 dość monotonne mają zdjęcia na stronie... "www.gosiatwardo.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś
akarska Re: fotograf FOTOesa 01.12.07, 14:49 No właśnie, dziś byłam na spotkaniu z fotografem, że tak powiem z wyższej półki cenowej (bo jak się dowiedziałam fotoesa biorą 1000-1500 pln za wszystko, czyli ślub, wesele i plener innego dnia), ale za to jakie zdjęcia! Ciekawe ujęcia i facet wie w czym rzecz. Jednak nie ma co się łaszczyć na parę złotych taniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
myszoorka Re: fotograf FOTOesa 03.12.07, 17:45 a z jakością zdjęć to ty nie przesadzasz? Wcale nie są takie !!! a ujęcia - jak się lubi kicz to ok., tylko czy to warte tych pieniędzy? Odpowiedz Link Zgłoś
akarska Re: fotograf FOTOesa 04.12.07, 09:05 o co ci chodzi, kobieto, chyba się nie zrozumiałyśmy. Kicz to ja widzę na zdjęciach fotoesy i dlatego mimo niskiej ceny jej nie chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
myszoorka Re: fotograf FOTOesa 04.12.07, 09:22 na pewno się nie zrozumiałyśmy, z twojego posta wcale nie wynika, że ich nie chcesz tylko odwrotnie, nie jestem dobra w domyślaniu sie co poetka ma na myśli i czytaniem między wierszami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś