salomea24 20.12.07, 19:22 chyba mam to czego szukałam nie wiem tylko który model doradźcie www.bianca.zaprasza.net/gal4.html#foto www.bianca.zaprasza.net/gal4.html#foto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salomea24 Re: moja suknia 20.12.07, 19:24 to jest drugi model www.bianca.zaprasza.net/gal4.html#foto Odpowiedz Link Zgłoś
salomea24 Re: moja suknia 20.12.07, 19:25 nie wiem dlaczego nie chce mi sie inne zdjęcie pokazać druga to ta obok czyli w pierwszym rzędzie posrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: moja suknia 20.12.07, 20:03 słabo widać tą drugą ale ta pierwsza jest prześliczna Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: moja suknia 20.12.07, 20:07 Nie wiem czy dobrze skojarzyłma tą drugą, czy jest ona bardziej skromna?? Drugi rząd, pierwsza suknia?? Jesli tak to ja osobiscie wybrałabym tą druga, poniewaz wole skromniejsze sukienki. Zależy jakie ty lubisz i jak chcesz wyglądac. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: moja suknia 20.12.07, 20:08 acha, juz wiem kóra jest ta druga. Czyli teraz ładniejsza jest ta pierwasza Odpowiedz Link Zgłoś
salomea24 Re: moja suknia 20.12.07, 21:03 nie wiem czy chodzi Ci o te suknie co mi, tak więc w kolekcji 4 w pierwszym rzędzie są 3 suknie, pierwsza mi sie zupełnie nie podoba, druga(środkowa) to jedna z moich opcji i ta ostatnia co modelka stoi tyłem, dodam że oba te modele mają ten sam gorset i pękny stroik na szyi bo już dzwoniłam do salonu i wypytywałam o nie różnią sie tylko spódnicą, obawiam sie tylko że ta z tymi pięknymi różami z tyłu może być niewygodna jak będe chciała usiąść itd. no cóż nie przekonam sie dopóki nie pojade do Krakowa a raczej polece i je przymierze) Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: moja suknia 20.12.07, 22:59 Ja nie doradzę, bo żadna nie jest w moim guscie ale to w koncu tobie ma sie podobac Odpowiedz Link Zgłoś
basia210 Re: moja suknia 21.12.07, 16:39 Ja tez nie bede doradzac bo zadna ni sie nie podoba, obie sa przerobion i jak dla mnieto maja za duzo ozdob ale to twoje wesele i to ty masz sie czuc dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
salomea24 Re: moja suknia 21.12.07, 19:39 dzieki za wskazówki ale nie rozumiem słowa przerobiona z tego co wiem sa to orginalne suknie i żadne poprzerabiane, fakt sa bogato zdobione i dość wyzywajace ale taka jestem i mam taki gust i styl, a z tym przerobione to przesadziłaś. Nie rozumiem czasami was ja jak ogladam czyjeś suknie i ktoaś z dziewczyn pisze uradowana że wkoncu coś zanlazł otrzywiście jeśli suknia mi sie nie podoba najwyżej napisze że nie w moim guście i to ty masz sie czuć dobrze, ale bez jakiś takich komentarzy bo to naprawde nie miło sie czyta. ale dzięki za szczerość Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: moja suknia 21.12.07, 20:30 ojj nie denerwuj sie,moze ja wytlumacze odrobinke.Piszac"przerobione"wydaje mi sie ze ta kolezanka miala na mysli,ze wg niej jest za duzo dodatkow.Kazdy ma na forum prawo wyrazam swoje opinie a tu niestety nadal jeszcze jest przewaga stylu typu koszula nocna a nie suknia slubna ,no niestety,wsystko na jedno kopyto jesli ktos juz ma cos odwaznego,bogato zdobionego i orginalnego w tym sezonie to juz jest zle,nie przejmuj sie suknia jest bardzo na topie.Aha jeszcze jedna refleksja,duzo dziewczyn wybiera suknie typu rybka,dopasowane,waskie itd,myslalm ze sa tu takie zgrabniutenkie dziewczyny hmm po obejrzeniu kilku zdjec niestety jest to nieprawda.Apeluje ....dziewczyny opamietajcie sie!! Jesli masz rozm 38 czy 36 nie znaczy ze jestes okazem idealnego ciala kobiecego wiec suknie typu ww odpadaja ueee Odpowiedz Link Zgłoś
salomea24 Re: moja suknia 21.12.07, 22:19 nie chodzi o to czy sie deneruje czy nie, ale myslałam, a nie ważne A co do tych rybek to pewnie masz race choć mysle,że jak dziewczyna nawet majaca rozmiar 40 chce rybke i czuje sie w niej ok to jak najbardziej jestem za, choć osobiście bym takiej nie wybrała i nie ze względu na figure bo jest ok, ale rybki są dla mnie jak suknie wieczorow(nie wszystkie bo niektóre sa tylko slubne) które to moge zakładać na rózne bale itd. i to w koloże ekri, a ślub jest jeden i suknia którą włoże chce żeby była niepowtażalna, mam na mysli taka suknie która nigdy nie założe na żadna inna okazje) Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: moja suknia 22.12.07, 19:36 mnie się nie podoba taki typ sukienki, przede wszystkim przez ten gorset, moim skromnym zdaniem nie pasuje taki pomysł na sukienkę ślubną. Jak dla mnie za dużo tego wszystkiego, ale to zależy od gustu - u mnie generalnie im mniej, tym lepiej. Chyba nie najlepszy pomysł pytać o zdanie obce dziewczyny na forum - nikt Ci nie doradzi, bo niestety nie widzimy Cię na żywo w tej sukni i nie stwierdzimy, czy dobrze leży, bo to, że ma być ładna, to jedna sprawa, a druga to to, że ma być dopasowana do figury i ogólnej fizjonommi panny młodej Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: moja suknia 23.12.07, 11:28 Obie suknie średnio mi się podobają - ja też lubię strojne i sama taką miałam, ale akurat te mi nie leżą, a szczególnie te kwiatki z tyłu na opcji nr 1. Oczywiście Ty masz się w tym dobrze czuć i jeśli tak jest, to się nie zastanawiaj i kupuj Ja kupiła pierwszą, jaką przymierzyłam, od razu, bo to była ta moja. Tylko jeśli bierzesz ślub w kościele to ja bym się zastanowiła nad tym gorsetem - trochę zbyt seksowny według mnie na taką okazję, prawie do tyłka będziesz miała gołe plecy, ksiądz może zawału dostać A jeśli już się zdecydoujesz, to do kościoła załóż jakiś welon zasłaniający plecy. Powodzenia I nie denerwuj się, jak ktoś pisze, że suknia mu się nie podoba. Skoro wkleiłaś zdjęcie na forum z prośbą o opinie to musisz się też liczyć z tym, że niektore będą negatywne. Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś