basia210 20.12.07, 21:22 www.madonna.pl/en/stpatrick.php?s=raquel&nr=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingadaw Re: moja suknia- co myslicie? 20.12.07, 21:43 jestem ogromnie ciekawa jak wygląda w realu. Jaki ma kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
basia210 Re: moja suknia- co myslicie? 20.12.07, 22:19 musze powiedziec ze w rzeczywistosci wygloda o wile lepiej niz na zdjeciu- kolor kremowy Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: moja suknia- co myslicie? 20.12.07, 22:11 szczerze, to mnie wrażenia nie robi, po prostu jest juz za duzo wszedzie madonny Odpowiedz Link Zgłoś
basia210 Re: moja suknia- co myslicie? 20.12.07, 22:22 Ja akurat mojej sukni to nie kupilam w Madonnie, jest to jedyna strona ktoram ma jeszcze zdjecia kolekcji Pronovias(St patrick)2007 Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: moja suknia- co myslicie? 20.12.07, 22:43 przepraszam za szczerość ale nie mogę już patrzeć na tego typu kiecki Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: moja suknia- co myslicie? 21.12.07, 07:41 ania.rene napisała: > szczerze, to mnie wrażenia nie robi, po prostu jest juz za duzo > wszedzie madonny > Na mnie robi ogromne wrażenie. Ale niektórzy tak jak ty lubią bardziej oklepane fasony. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene do iizabelaa 21.12.07, 12:45 Nikomu moją odpowiedzia nie ublizyłam, nie napisałam również że fason jest oklepany, że suknia jest brzydka itp. Każdy ma inny gust i każdy powinien to uszanowac. Odpowiedziałam w sposób kultrualny na zadane pytanie. Jeśli nie umiesz czytac mioch postów ze zrozumieniem to lepiej ich nie cytuj i nie odpowiadaj na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszkowska Re: moja suknia- co myslicie? 21.12.07, 00:18 dziewczyny jak nie możecie patrzeć na madonnę to nie patrzcie! i tyle co do waszych komentarzy. po prostu każdy ma inny gust (no i często przy wyborze madonny decyduje budżet) basiu suknia mi się podoba. Skoro się na taki model zdecydowałaś to pewnie pasuje do twojej figury, a z modelu można wywnioskować, że figurkę musisz mieć niezłą. Wydaje mi się, że będzie bardzo wygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
basia210 Re: moja suknia- co myslicie? 21.12.07, 03:04 Dzieki Co do Madonny to tak jak pisalam juz wczesniej to nie jest to firma produjujaca suknie slubne a salon mody slubnej i wydaje mi sie tez ze chyba nie bardzo tani. Ja tam sukni nie kupilam. Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Cudowana :)))) 21.12.07, 07:38 Przepiękna suknia, w moim stylu, uwielbiam hiszpańskie suknie, są najpiękniejsze ))) I ten krój, na pewno będziesz cudnie wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: moja suknia- co myslicie? 21.12.07, 09:43 odpowiadajac na pytanie autorki: co myslicie? zeby zaraz nie bylo,ze jak mi sie nie podoba mam nic niepisac) nie podoba MI sie,wyglada jak wyciagnieta rybka i racja-niczym sie szczegolnym tu nie wyroznia i nie powala w porownaniu do sukienek prezentowanych na tym forum ale moze ty w niej wygladasz lepiej niz ta panna na zdjeciu Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: moja suknia- co myslicie? 21.12.07, 10:26 Skoro pytasz o zdanie, to mi się niestety równiez nie podaba, ale tylko ze względu na fason, po prostu nie lubie takich :0, ale jesli Tobie sie podoba, twojemu N, i kosmicznie ładnie w niej wygladasz to najwazniejsze i kupuj Chyba, że juz to zrobiłaś Pozdrawiam. Chociaż jest jedna rzecz krtóra mi sie w niej podoba...koronki! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola205 Re: moja suknia- co myslicie? 21.12.07, 14:47 Mnie sie rowniez podoba, kocham koronki ! I ciesze,ze dzieczyny pisza to co mysla! I fajnie ,ze potrafia napisac,ze suknia im sie nie podoba. Ja to doceniam i jak znajde swoja kiecke to tez poprosze o opinie. Tymczasem Wesolych Swiat ! Odpowiedz Link Zgłoś
salomea24 Re: moja suknia- co myslicie? 21.12.07, 19:48 naprawde suknia piękna, a taki kolor chcesz czy białą? Odpowiedz Link Zgłoś
madziaq Re: moja suknia- co myslicie? 23.12.07, 11:41 Niestety, ale dla mnie większość tych sukieniek z Pronovias, St Patrick itp jest na jedno kopyto - prawie się od siebie nie różnią, wszystkie to rybki z delikatnej koronki, czasem mają "golfik", czasem nie, ale moim zdaniem są mało wyraziste. Ja bym sobie takiej nie kupiła, zwłaszcza że do tanich pewnie nie należy. Ale każda dziewczyna musi sama sobie wybrać suknie i olać przy tym (brzydko mówiąc) opinie koleżanek z forum, koleżanek z realu, cioci, mamy czy kogo tam jeszcze. To Ty masz ją założyć na swój wielki dzień Odpowiedz Link Zgłoś
paula2306 Re: moja suknia- co myslicie? 23.12.07, 20:46 Mnie się podoba. Jeden z moich typów- Bagdad, też pochodzi z St Patrick. Muszę ją jednak przymierzyc bo mam jeszcze dwie upatrzone z Demetrios . Odpowiedz Link Zgłoś
lord1 Re: moja suknia- co myslicie? 24.12.07, 11:47 Witam Suknia ta nie jest w moim guście, ale podoba mi się . Mam jednak wrażenie, że trzeba do niej mieć naprawdę nienaganną figurę. Gratuluję wyboru i życzę Wesołych Świąt. Kotka Odpowiedz Link Zgłoś