antyk_wawa 05.01.08, 19:47 Czy ktoś z was jest w stanie polecić dobrego DJ'a. Może damy wspólnie radę stworzyć coś na kształt rankingu, dla tych wszytskich którzy stoja jeszcze przed takim wyborem - jak i ja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arni_dj Re: DJ godny polecenia 06.01.08, 17:03 Prosze sprawdzic na forum byl taki temat np. tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=65657429&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kis Re: DJ godny polecenia 22.02.08, 01:54 Jestem do Państwa dyspozycji! Kto? "Krzysztof KIS - ARTYSTYCZNA OPRAWA IMPREZ" - wokalista, wodzirej i D-j. Zajmuję się między innymi profesjonalną artystyczną oprawą zaślubin, (Quo Vadis, Ave Maria Bacha&Gunoda i Schuberta, Hymn codzinności), oraz uroczystości weselnej - gwarantuję wysoki poziom artystyczny. Posiadam profesjonalny sprzęt nagłaśniający firmy MACKIE i bogaty repertuar. Do dyspozycji wiele nagrań DVD z imprez. Zapraszam na moje strony internetowe: www.kis.prv.pl/ krzysztof-kis.mp3.wp.pl/ - tam można dowiedzieć się wszystkiego o mnie, obejrzeć galerię zdjęć, posłuchać nagrań i zapoznać się z ofertą. Pozdrawiam. Krzysztof KIS. 604-061-997 Odpowiedz Link Zgłoś