ania.rene 10.01.08, 21:48 tak na szybko bez obróbki wrzuciłam picasaweb.google.pl/ania.rene Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmmarta Re: Moje fotki ze ślubu:) 10.01.08, 23:22 Ja tam zawsze stawiam na naturalnośc i takie zdjęcia najlepiej ciesza moje oko Pięknie razem wyglądacie, uśmiechnięci, naturalni - zero sztuczności! Wszystkiego najwspanialszego! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: Moje fotki ze ślubu:) 11.01.08, 11:30 Zapomniałam dodac, że było cudownie na weselu goście dopisali, było 60 osób. Moja córeczka niosła nam obrączki a chrześniak bukiecik. Podczas wesela mąż razem z bartek dali pokaz tańca break dance, goście byli zachwyceni Tort kupiluiśmy na 80 osób i cały poszedł, był przepyszny. Bawiliśmy sie do 4.30, i gdybyśmy nie zdecydowali się zakonczyc pewnie goście byliby padneci. Bardzo jestem zdowolona z bukieciku, z fryzury ze sukienki, ale szczerze o są to w ym dniu mało ważne rzeczy. Nie przejmowała sie, że sukienkę za mocno mi zawiązały, że butów nie rozchodziłam.... Największe zskoczenie było kiedy sporo gości pojawiło się w domu, tego sie nie spodziewałam, bylo to bardzo miłe. Życzę wszystkim pieknych chwil. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Moje fotki ze ślubu:) 14.01.08, 11:55 Miałaś tylko jeden tort na 80 osób? w jaki sposób zakończyliście imprezę? kazaliście gościom pójść sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: Moje fotki ze ślubu:) 14.01.08, 11:37 już niedługo bedzie filmik z wesela, napewno wrzuce pierwszy taniec oraz pokaz tanca mojego męza Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Moje fotki ze ślubu:) 14.01.08, 11:47 Koniecznie wrzuc Musicie byc kurcze bardzo mlodzi albo tak na zdjeciach wychodzicie hehe Musialam to napisac W ogole super pomysl z tym tancem ty chyba tez tam niezle fikalas pozniej w sukience Jeszcze raz duzo szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
martaba2 Re: Moje fotki ze ślubu:) 14.01.08, 11:51 super z Was para - pięknie wyglądaliście - Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene do nati.82 14.01.08, 12:10 Gości było 60, a tort kupilismy na 80osób. Tort był 3-pietrowy. Gdy zauważylismy, że goście zaczynją się rozchodzic do domu, poprosilismy orkiestrę, żeby zapowiedziała ostatni utwór. Wtedy goście zostali, zatańczyli, zaśpiewalismy 'kiedy ranne' i wtedy goscie rozeszli sie do domu. Dobrze, że na drugi dzien nie robilismy poprawin bo goście mówili, że byli padnięci Impreaz trwała od 16 (kościół) do ok 5 rano. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: do nati.82 14.01.08, 12:19 hahah a ja myślałam, że mieliście jeden tort na 80 osób i zastanawiałam się, jak go podzieliliście na wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene do maiwlys 14.01.08, 12:12 Mój mąz w tym roku skończy 30 lat, ja jutro skończe 27 Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: do maiwlys 14.01.08, 12:16 O kurcze! Szoku doznalam Wygladacie jakbyscie mieli po 20 lat Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś