cafe_de_flore 12.01.08, 14:58 sam shit wszedzie i takie badziewie, ze szkoda gadac, a co dopiero pokazywac komus, albo ogladac po latach... Dajcie namiar na jakiegos dobrego kamermana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona_joz Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 12.01.08, 15:08 a w jakim mieście ślub? Odpowiedz Link Zgłoś
aga1322 Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 12.01.08, 15:53 www.dobryfilm.jon.pl Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
maris9 Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 12.01.08, 17:16 Krótkie demo nie zobrazuje całości filmu, dlatego lepiej oglądnąć na miejscu u kamerzysty, jakim materiałem może się pochwalić. Praca kamerzysty jest wbrew pozorom bardzo trudna, gdyż nie dysponuje on jakąś ekipą, która pomaga tworzyć film. Firmy jeżeli już podejmują się takiego zlecenia, SłONO karzą sobie płacić za swe usługi,a z tego co wiem, to młodzi chcieliby mieć film jak z hollywood ale za bardzo niską cenę. Na coś trzeba się zdecydować. Pozdrawiam maris zoooom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 12.01.08, 19:38 cafe_de_flore napisała: > sam shit wszedzie i takie badziewie, ze szkoda gadac, a co dopiero pokazywac > komus, albo ogladac po latach... Dajcie namiar na jakiegos dobrego kamermana... Nie ma co się tak od razu "chlastać" ))) Widzę, że ma Pani wysokie wymagania, wysoko stawia poprzeczkę i nie ukrywam, że lubię takich klientów Nie powiem, że "trudnych", ale wymagających, którzy wiedzą czego chcą. Proszę o kontakt przez formularz z mojej strony. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
damis123 nie polecammm 14.01.08, 10:29 przypadkiem tego orzyłowskiego nie bierz bo się dopiero zdziwisz jak Ci jakiś numer wywinie tuz przed ślubem......... Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: nie polecammm 14.01.08, 13:55 Witam "damis123 napisał: > przypadkiem tego orzyłowskiego nie bierz bo się dopiero zdziwisz jak > Ci jakiś numer wywinie tuz przed ślubem........." Wydaje mi się, że jak się pisze o kimś i wystawia komuś opinię na forum warto podać konkretny powód. Z tego co zauważyłem (wyszukiwarka) zamierza Pani wyjść za mąż 2 sierpnia 2008 r. - jak więc mogłem Panią zawieść i jaki numer wywinąć tuż przed weselem, które się nie odbyło jeszcze ? Przeglądając Pani posty na forum jakoś nie wydaje mi się, aby była Pani typem optymistki Mimo wszystko pozdrawiam Andrzej _____________________________ www.artvideo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
damis123 Re: nie polecammm 14.01.08, 15:38 żeby się wypowiadać, nie trzeba znać kogoś osobiście, a znać komentarze na danej osoby temat ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: nie polecammm 14.01.08, 16:17 Witam "damis123 napisał: > żeby się wypowiadać, nie trzeba znać kogoś osobiście, a znać > komentarze na danej osoby temat ;]" A zatem proszę je przytoczyć (podlinkować), chętnie się z nimi zapoznam Myślę, że inni też Pozdrawiam Andrzej _____________________________ www.artvideo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beauty-beauty Re: nie polecammm 14.01.08, 16:42 dobre, dobre.. kamerzysta który cały dzień siedzi na kobiecym forum.. buahaha.. I pewnie szuka klientów w ten sposób.. żałosne... i świadczy o poziomie oferowanych "usług" Odpowiedz Link Zgłoś
aorzylowski Re: nie polecammm 14.01.08, 17:35 Witam Nigdzie nie jest powiedziane, że jest to wyłącznie "forum kobiece" Może mi Pani podać taki punkt regulaminu ? To jest forum, jak jedno z wielu) Ponadto pisze tu wielu panów, również oferujących swoje usługi jak też tych, którzy doradzają ponieważ nie wszyscy akurat musza się znać na filmowaniu. Niekiedy zakładane są wątki, w których zainteresowani proszą o wpisywanie się firm usłudowych ... mojego wpisu Pani tam nie zobaczy. Na brak pracy akurat nie narzekam, a udzielanie się w tym wątku to tylko i wyłącznie chęć pomocy autotre, która jak widać ma wysokie wymagania i którym akurat zamierzam sprostać. To chyba tyle co można napisać w tym temacie. Życzę więcej luzu i mniej napastliwości łącznie z pochopnym ocenianiem innych - taki styl wypowiedzi świadczy wyłącznie o charakterze mówcy.... naprawdę można inaczej. Pozdrawiam Andrzej _____________________________ www.artvideo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: nie polecammm 14.01.08, 17:44 Nie wiem czemu wogóle odpisujesz trolom Poczytaj sobie posty tych panienek. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_mierz Polecam:) 14.01.08, 21:10 www.fotoservice.com.pl/ polecam - tomek robi naprawdę solidną robote Odpowiedz Link Zgłoś
beauty-beauty Re: nie polecammm 16.01.08, 15:39 proponuję postawę "siadł i się wstydzi", bo nawet nic oryginalnego nie umiesz wymyślić, jak cały dień siedzisz na gaezta.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: nie polecammm 17.01.08, 08:34 Oj puściutko masz w główce panienko Jeszcze nikt ci o tym nie powiedział ? Także bywa że siedzę często na tym forum, zagląda tu wielu kolegów z branży, także się udzielam i co ? Nie mogę ? Załóż swoje prywatne forum na gazeta pl np "kobieta z syndromem" i tam dokazuj. Zarejestrowałaś się niedawno, napisałaś kilka bzdurnych postów i trollujesz dziecinko licząc, że ktokolwiek wejdzie z tobą w polemikę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia_b Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 13.01.08, 12:10 W jakim mieście? Może pomogę? Odpowiedz Link Zgłoś
aerofan 'kamerzysta' 14.01.08, 10:54 Sugeruję, aby mieć dobry film z wesela to może by trzeba poszukać wśród videofilmowców a nie 'kamerzystów' Zdjęcia też na pewno zrobi lepsze fotograf niż 'fotopstryk' albo 'paparazzi'. Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna_21 Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 14.01.08, 10:59 Ja mam ten sam problem. Ślub za dwa miesiące, wszystko od dawna załatwione. Wszystko oprócz kamerzysty. Nic nam się nie podoba, widzieliśmy już dziesiątki próbek (ale jak ktoś napisał, demo nie warto się sugerować, wiadomo że kamerzysta prześle swoje najlepsze prace), trzeba umówić się z kamerzystą, obejrzeć prace na miejscu - to z kolei zajmuje dużo czasu. Mamy za sobą już dwie wizyty. Czasu coraz mniej i nikt nie potrafi nas zaskoczyć profesjonalizmem i fantazją... Jestem już naprawdę zniechęcona. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty-beauty Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 14.01.08, 15:48 prawda jest taka, że porządni kamerzyści czy jak ich nie zwać już dawno są zajęci, a ci co zostali.. no to same widzicie.. jak zamiast fajnego zespołu kapela disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
beauty-beauty Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 14.01.08, 15:48 prawda jest taka, że porządni kamerzyści czy jak ich nie zwać już dawno są zajęci, a ci co zostali.. no to same widzicie.. jak zamiast fajnego zespołu kapela disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_de_flore Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 14.01.08, 21:28 ja jestem z Warszawy, ale moge zaplacic komus za dojazd. Zalezy mi na dobrze zmontowanym reportazu, wykonanym konsekwentnie, bez skakania z unioslej muzyki powaznej w tle, przez jakies techno przy skladaniu zyczen zeby na koncu jakas muzyka diskopolo byla podlozona przy pokazywaniu ujec z wesela... Bylam na kilku spotkaniach z kamerzystami, video-operatorami czy innymi magikami, ktorzy uwazaja sie za 'artystow' i wszedzie byly podobne wpadki, typu: -nachalna reklama np ROMEK VIDEO na poczatku, -wstawki typu: film z wesela Kasi i Tomka juz w kinach! a za chwile ukazuje sie dopisek: domowych. -slub roku juz na dvd i vhs! -filmowanie jedzenia i tego co stoi na stole przez 10 minut, mimo ze przez ten czas mozna pokazac inne - ciekawsze rzeczy. -dawanie ograniczonego wyboru, np uslyszelismy od jednego z kamerzystow: przy jedzeniu tortu puszczam na filmie albo 'slodycze' golcow albo cos tam innego, jeszcze goszego... jak nie znajde niczego wkrotce to chyba zrezygnuje wogole z filmu. z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
vidmark Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 15.01.08, 08:39 Dlatego należy poszukać i pooglądać filmy u różnych kamermanów. To środowisko nie jest jednorodne jak też gusty klientów są różne. Dla jednego połączenie arii Baha z DP będzie szczytem szczęścia dla innego świętokradztwem. "Szukajcie a znajdziecie" ) Odpowiedz Link Zgłoś
siesio1 Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 15.01.08, 22:46 DZIEWCZYNY ,PODAJCIE TERMINY ,BĘDZIE ŁATWIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
siesio1 Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 15.01.08, 22:52 jesli chodzi o lilianne i regiony... Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna_21 Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 16.01.08, 09:51 Mój termin to 29 marca tego roku, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna_21 Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 22.01.08, 10:41 Znalazłam! To czego szukałam, ale niestety płacimy dużo więcej niż planowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
fotobern Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 16.01.08, 18:00 Filmy mówią same za siebie: www.artmediastudio.pl/film.htm Więcej jego filmów pl.youtube.com/watch?v=GODKXJseYWI&feature=related pl.youtube.com/watch?v=j6x5O1bkqmg&feature=related pl.youtube.com/watch?v=kThl8LOo97M Odpowiedz Link Zgłoś
ania2815 Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 18.01.08, 09:32 my ślub mieliśmy w sierpniu 2008 zdjęcia robił Pan Embinger ze studia 2f z lublina www.2f.com.pl bardzo ładne, film dostaliśmy od Józka ze studia wera-mix www.wera-mix.ovh.org nie widziałam lepszego i nie jest drogi (Stosunek ceny do jakości)bez zbędnych upększeń i niepotrzebnych ptaszków. Polecam obie te firmy, grał zespół AWERS www.grupaawers.pl z Łęcznej też z czystm sumieniem mogę polecić.wesele mieliśmy w bogdance ładna i elegancka sala. polecam wszystkich bo obiecałam, że będę ich chwalić po wszystkich odpustach (nie robią tego w tonacji odpustowej) nie miałam do tej pory czasu ale zaczynam gdzie się da i pomagajcie mi w tym, Zeby wszyscy mieli wesele w ładnej sali przy dobrej muzyce oraz posiadali pamiątkowe zdjęcia i film i nie będą się niczego wstydzić.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ola_juz_po Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 18.01.08, 13:00 witaj Generalnie nie chciałam żadnego kamerzysty, ale fotograf który miał robić nam zdjęcia ślubno-weselne zaproponował że może zrobić również film. I całe szczeście, że przekonał nas do tego pomysłu. Wyszedł film krótki, zwarty, dynamiczny, bez dłużyzn. A autorzy tego cuda to Elwi i Jacek Radunc, www.radunc.pl. Nie poddawaj się przy poszukiwaniach !! powodzenia Ola Odpowiedz Link Zgłoś
wojtus00 Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 18.01.08, 13:07 Jak chcesz fotografa i chcesz wybrać ofertę to wejdz sobie na Ogłoszenia ślubne, dodaj ogloszenie no i czekaj az przyslą oferty Odpowiedz Link Zgłoś
siesio1 Re: ja tez sie pochlastam, ale za kamerzyste na 3 22.01.08, 01:32 Lilianno,jak poszukiwania kamerzysty ,znalazłas juz kogoś odpowiedniego? Odpowiedz Link Zgłoś