Dodaj do ulubionych

Fotografia-Warszawa

14.01.08, 01:31
Chciałabym Was zapytac, czy zgodziłybyście się na obecnośc na Waszym
Ślubie fotografa-amotora?? Jestem pasjonatką fotografii,
początkującą. Fotografia ślubna jest bardzo specyficzna i stanowi
poniekąd wyzwanie dla każdego fotografa. Chciałabym spróbowac swoich
sił w tak wyjątkowych okolicznościach i dlatego zwracam się z prośbą
do Was o umożliwienie mi uwiecznienia Waszych, najpiękniejszych w
życiu, chwil. Jeżeli coś z tego wyjdzie, chętnie udostępnię zdjęcia.

Zainteresowane PM z Warszawy proszę o kontakt na mail'a gazetowego smile

Pozdrawiam,
a.moineau
Obserwuj wątek
    • marta84r Re: Fotografia-Warszawa 18.04.14, 09:06
      Witaj, to zależy od Twojego poziomu. Jeśli Twoje zdjęcia będą zbliżone choćby do takiego poziomu jak tu: www.elefantti.pl/fotografia-dziecieca-warszawa.html - to będziesz mile widziana i szybko z tego zrobisz sposób na życie
      • husky_ Re: Fotografia-Warszawa 18.04.14, 19:30
        Piszesz na poważnie?
    • husky_ Re: Fotografia-Warszawa 18.04.14, 19:29
      Obecność fotografa amatorka jest dużym problemem dla głównego fotografa. Taka osoba ucząca się i nie znająca zasad które należy przestrzegać podczas ceremonii będzie uwieczniona na wielu zdjęciach a dodatkowo może spowodować, że ksiądz celebrant może nakazać fotografującym opuszczenie świątyni.
      Przypominam, że fotograf musi posiadać zaświadczenie o przebytym kursie fotografii w obiektach sakralnych.
      Pamiętajcie, że fotograf amator może przysporzyć dużo kłopotów a pamiątka jaką od niego otrzymacie będzie dla was raczej wątpliwa.
      • suchyhc2 Re: Fotografia-Warszawa 24.04.14, 16:43
        Za poprzednikiem. Potwierdzam. Miałem nieprzyjemność znaleźć się w sytuacji, w której ksiądz odprawiający liturgię ślubną, wyprosił mnie razem z amatorem z kościoła. W pełni rozumiem księdza, bo amator zachowywał się jak amator wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka