kwiatek784 27.01.08, 17:47 Witam. Czy znacie jakieś utwory na pierwszy taniec, do których można zatańczyć walca angielskiego? Prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaq Re: Pierwszy taniec :) 27.01.08, 18:00 Pełno jest takich My tańczyliśmy do "Fascination" (polska wersja to Oczarowani albo Oczarowanie w wykonaniu Wodeckiego) Odpowiedz Link Zgłoś
ioanna.m Re: Pierwszy taniec :) 27.01.08, 19:41 Mysle, ze możesz poszukać piosenek z tanca z gwiazdami... tam tanczono walce angielskie, wiec na pewno coś bedzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
z_aga Re: Pierwszy taniec :) 27.01.08, 19:45 My będziemy tańczyć do piosenki ze Shreka - Dany Glover - "It is You (I have loved)" Odpowiedz Link Zgłoś
duet-hit Re: Pierwszy taniec :) 27.01.08, 19:54 Polecam np.Moon river,Are you lonesome tonight-Elvis Presley,I wonder why-Curtis Stringers,Last waltz-Engelbert Humperdinck.JeSli masz dobry zespół to na pewno któryś zagrają Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi13 Re: Pierwszy taniec :) 27.01.08, 20:33 Polecam strone www.wrzuta.pl. Wpisz walc angielski. Sama korzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek784 Re: Pierwszy taniec :) 29.01.08, 20:00 Ooo... Dzięki serdeczne Ale tego jest! Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia01 Re: A ja poszukuję tanga.... 30.01.08, 10:33 Macie jakieś propozycje? Znam jedno fajne, ale tekst jest o miłości i rozstaniu, a nie chciałabym jednak tańczyć do takich słów na weselu Odpowiedz Link Zgłoś
yoggi13 Re: A ja poszukuję tanga.... 01.02.08, 16:10 TANGO - 101 STRINGS - Olympic gold Tango - ABBA - Money, Money - ABBA - Voulez - Vous - BOND - Libertango - DORIS DAY - Hernando's Hideaway - ELVIS - For The Millionth & L. - ELVIS - What Now My Love - EWAN MC GREGOR - El tango de Roxanne - MAANAM - To tylko tango - MERYLIN MONROE - My Heart Belongs To Daddy - MUSICA POESIA - Aventure - MUSICA POESIA - Cancion Triste - MUSICA POESIA - Hablame De Amor - MUSICA POESIA - Misterio - MUSICA POESIA - Mucho Tango - PERCY FAITH - Sombras - SEXTETO MAJOR - Tanguera - SHAGGY - Hey sexy lady Przyznaję sie nie jestem autorką tej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia01 Re: A ja poszukuję tanga.... 01.02.08, 19:23 ooo, jaka długa lista, dzięki ciekawe która para młoda zdecydowałaby się na pierwszy taniec do 'Money, Money' ($ to zdecydowanie nieromantyczny temat) albo do 'El tango de Roxanne' (pieśń faceta zazdrosnego o prostytutkę) reszty tej listy nie znam, postaram się to jakoś zdobyć, przesłuchać i może coś mnie natchnie w każdym razie ogromne DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
kalonji Re: A ja poszukuję tanga.... 02.02.08, 16:37 Mi się bardzo spodobało tango, które Justyna Steczkowska i Stefano tańczyli w Tancu z Gwiazdami - "et si tu n'existais pas" Joe Dassin. Tu można odsłuchać: taneczna.wrzuta.pl/audio/bXPZqn0uUt/ Jest tam też tłumaczenie, więc można samemu ocenić czy słowa odpowiadają Odpowiedz Link Zgłoś
fruzia01 Re: A ja poszukuję tanga.... 10.02.08, 09:20 to tango jest boskie, dokładnie to czego szukałam dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona_83 Re: Pierwszy taniec :) 30.01.08, 10:58 teksty.org/k/kancelaria/zabiorecie.php Odpowiedz Link Zgłoś
rickyfernando Re: Pierwszy taniec :) 31.01.08, 19:15 Moze tu www.netslub.pl/p_taniec1.php Odpowiedz Link Zgłoś
tuti walc angielski 05.02.08, 08:42 to tez sie chyba nazwya 'slow waltz' z angielskiego np www.youtube.com/results?search_query=slow%20waltz%20ballroom&search=Search&sa=X&oi=spell&resnum=0&spell=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mpthomas Re: walc angielski 05.02.08, 08:46 d takiego smutasa tanczyc, toz to sie poplakac mozna (ze smutku? smiechu?) litosci, nie ma nic weselszego? (Dla dwoch lewych nog!) byle tylko nie video ostatnio slynne z ta parka odprawiajaca wygibasy modern dance: / Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: walc angielski 09.02.08, 22:13 tu nie walc, ale inne firstdanceuk.co.uk/top5.htm Odpowiedz Link Zgłoś
katja_1980 Re: Pierwszy taniec :) 10.02.08, 20:25 Can't help falling in love Elvis Presley Odpowiedz Link Zgłoś