dobi53 26.03.08, 19:27 grube rece, czy macie jakies pomysly oprocz bolerko, jak mozna zatuszowac by rece byly malo widoczne? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobi53 Re: jak ukryc... 28.03.08, 10:58 plizzz pomozcie jakie moga byc to triki, czy tylko pozostaje mi bolerko??? Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: jak ukryc... 28.03.08, 11:00 ja ogolnie nie mam grubych rąk,ale podpowiem Ci co miala moja suknia zadnych fruwajacych bolerek etc. jednoczesciowa z koronkowymi rekawami rozszerzajacymi sie przy nadgarstkach,wszystko bylo jedna caloscia,a nie sciema,ze spodnica,gorset i bolerko . Po prostu w moim przydaku chcialam takie rekawy bo je lubie,ale mysle,ze w Twoim przypdaku by sie to sprawdzilo,albo moze szal jakis,albo po prostu rekawki 3/4 jakies.Bo pewnie masz na mysli ramiona,tak? Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: jak ukryc... 28.03.08, 11:03 chodzi mi o czesc reki od lokcia do ramiona Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje <a href="http://picasaweb.google.com/witold.oleksiak/NaszLu" targe 28.03.08, 11:03 a tu masz jak ona wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje moze teraz 28.03.08, 11:07 picasaweb.google.com/witold.oleksiak/NaszLub Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: moze teraz 28.03.08, 11:15 ale sukienka juz uszyta czy jak? Bo jakw fazie szycia to,taki rekawe 3/4 z koronki lub materialu i cos ciekawego zeby sie "działo" w czesci dekoldu,nie wiem jakies ozdoby delikatne,co by odwracalo uwage od czesci,ktora chcesz ukryc .Umialabym to narysowac ,tak jak rysowalam swoja suknie, Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: moze teraz 28.03.08, 11:21 dopiero zaczynam rozmyslac, szukac, ogladac ... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: moze teraz 28.03.08, 12:13 moje zdjeica tym razem sie otwoczyly? aha,czyli masz jeszcze pole do popisu myslalam,ze juz gotowa suknia wisi w domu,ale przyznam szczerze,ze niestety wszedzie dominuja te golizny od piersi w gore,ja dlatego zrobilam sobie ta koronke bo chcialam inaczej,a nie negliz w kosciele itd. Takze moze byc trudno ci znalezc,ja takiej jaka chcialam nie moglam znalezc wiec dalam zlecenie na uczycie,sama zaprojektowalam,kurcze fajna suknie 3/4 rekaw miala zona mojego brata cioteznego,ale nie mam tu w Wawie ich fotki,jak tylko ja zdobede to dam znac. Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: moze teraz 28.03.08, 12:20 dzieki link sie otworzyl takie rekawki tez biore pod uwage.... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje góra sukni 28.03.08, 12:23 jakbys podala mi maila,to jak chcesz to w wolnej chwili moge usiasc i narysowac gore jaka by mogla dla Ciebie byc , a skad jestes w ogole? Ja z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: góra sukni 28.03.08, 12:25 tez jestem z wawy dzieki!!! ale jeszcze za wczesnie ... mysle ze musze najpierw pochodzic poszukac, poprzymierzac i zobaczyc co bedzie ok a co nie Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: góra sukni 28.03.08, 12:26 ok,to jakby co to sie odezwij,czasem na forum zagladam mimo,ze po slubie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś