sloggi 22.12.04, 22:27 Nie politykuję, ale dziś stwierdziłem, że nie mogę na niego patrzeć. Romantyczny socjalista? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida2 Re: Oleksy 22.12.04, 22:31 A ja nie napiszę na tego osobnika nic bo by mnie ojciec założyciel wyciął ))) Odpowiedz Link
very_famous Re: Oleksy 22.12.04, 22:34 W 2000 jak była pierwsza afera Oleksego wypowiadała sie jego matka. Mówiła jakim byl slodkim dzieckiem i wspominała jego grzywkę z przedziałkiem. Dla mnie jest facetem o coraz bardziej rozbieganym spojrzeniu. Odpowiedz Link
frida2 Re: Oleksy 22.12.04, 22:36 very_famous napisała: > Mówiła jakim byl slodkim dzieckiem i wspominała jego grzywkę z przedziałkiem. Jezu! On był słodki?! )))))))))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Oleksy 22.12.04, 22:42 frida2 napisała: > very_famous napisała: > > > Mówiła jakim byl slodkim dzieckiem i wspominała jego grzywkę z przedziałk > iem. > > Jezu! On był słodki?! )))))))))) i miał włosy???? > Odpowiedz Link
sloggi Re: Oleksy 22.12.04, 22:46 Dla mnie jest co komuch przesiąknięty czerwoną ideologią do szpiku kości. Taki idealista z ZSMP. Odpowiedz Link
carrramba Re: Oleksy 22.12.04, 23:42 Oleksy ? Gdyby miał choć odrobinę honoru- już dawno powinien odejść. Więc uważam, ze go nie ma. Tak to już jest : jedni dostają od Mikołaja rózge, inni perfumy a jeszcze inni teczki /czytaj lustracja/. Odpowiedz Link
zenta1 Re: Oleksy 23.12.04, 00:44 Józek nie odejdzie tak długo, jak długo będzie czuł poparcie Wieśków, Zdziśków, Marianów, Kazików - towarzyszy z trumny pezetpeerowskiej. Ostatni Kongres SLD wybrał go sobie na ostatnią deskę ratunku. Wygląda na to, że ta deska razem z tą trumną pójdzie na dno. Bałem się, że wybiorą Olejniczaka - młodego i zdolnego (obecnego ministra rolnictwa), wtedy to nie wiadomo co by mogło się stać...mogliby się odrodzić Odpowiedz Link
chaladia Re: Oleksy 23.12.04, 11:50 Oleksy, Niezabitowska - zadziwiający zbieg okoliczności. Myślałem, że już więcej Nocy Czarnych Teczek w Polsce nie będzie. Widocznie się myliłem. Odpowiedz Link
natla Re: Oleksy 23.12.04, 15:00 A ja go lubię (mimo rozbieganych czasem oczek) za inteligencję i mądrość. Natomiast dlaczego od niego wymaga się więcej , niz od kazdego innego polityka? Tylu różnych podgłupów mamy na scenie, że on na ich tle dla mnie błyszczy. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Oleksy 23.12.04, 16:55 Uwazam,ze to prawie ostatni uczciwy socjalista. Socjalista nie z wyboru,takie byly czasy,z koniecznosci. Nie jest piekny ,ale czy zewnetrzna powloka o czyms swiadczy? Ktos moze bardziej kocha pana G. ? To nowy Hitler! Falsz az sie przelewa z jego buski. Odpowiedz Link
natla Re: Oleksy 23.12.04, 17:54 Oczywiście fałsz i te inne dot. romeczka? Ja Oleksego odbieram podobnie jak Ty. To nie jest komunista, tylko socjalista, a to 2 różne rzeczy. Odpowiedz Link
sloggi Re: Oleksy 23.12.04, 18:06 muraszka1 napisała: > Uwazam,ze to prawie ostatni uczciwy socjalista. Uczciwy socjalista w obecnych czasach to czysty oksymoron. Odpowiedz Link
zamek Re: Oleksy 23.12.04, 23:09 Nie wiem, kim jest Oleksy. Wiem, kim jest Nizieński. I na to drugie nazwisko się wzdragam. Odpowiedz Link
sloggi Re: Oleksy 03.01.05, 00:36 Dlaczego on tak żałośnie skomli skoro uważa, że jest w porządku? Odpowiedz Link
to_man Re: Oleksy 03.01.05, 00:44 Bo jest marszałkiem Sejmu i jako taki ma prawo powiedzieć o wyroku sądowym, że to farsa. Piękny przykład. Pogardy dla maluczkich. Wreszcie ktoś to zauważył. Odpowiedz Link
sloggi Re: Oleksy 03.01.05, 00:46 to_man napisał: > Bo jest marszałkiem Sejmu i jako taki ma prawo powiedzieć o wyroku sądowym, że > to farsa. Piękny przykład. Pogardy dla maluczkich. Wreszcie ktoś to zauważył. > Zauważył, ale czy wyciągnie konsekwencje wobec Czerwonego Ziutka? Odpowiedz Link
to_man Re: Oleksy 03.01.05, 00:57 Wypada mieć nadzieję. Wiatr powoli zmienia kierunek więc ... Odpowiedz Link