koraa2 17.04.08, 01:33 gdzie mozna kupic naprawde niedrogi ładny stroik(dekoracje)auta do slubu?moze byc uzywany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koraa2 Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 17.04.08, 10:26 hmm?nie bardzo wiem czego dotycza Twoje pytajniki ... Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 17.04.08, 11:09 To jest protest martaba2 Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 17.04.08, 11:16 ??? (przyłączam się do protestu) Odpowiedz Link Zgłoś
z_aga Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 17.04.08, 12:53 Pewnie chodzi o stroik ze sztucznych kwiatów. Mam rację? Ale czemu ze sztucznych akurat. Przecież żywe wyglądają o wiele lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
orsynia Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 17.04.08, 13:37 Ja mogę Ci sprzedać jeśli jesteś zainteresowana podaj maila to prześle Ci fotkę Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 17.04.08, 14:18 dlatego chce odkupic oraz nie z prawdziwych kwiatow bo kosztuje taki majatek(jak dla nas)a poza tym nie mamy zamiaru wydawac pieniedzy na cos co jest malo wazne i "istnieje"tylko z 3 godzinki. Dziekuje za odpowiedz i oferte,prosze podeslij na gazetowego maila. Co do tych protestujacych to chyba fora pomylilyscie czy to az tak okropna nuda was dopada? Odpowiedz Link Zgłoś
justynaaaa2 Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 18.04.08, 12:18 Ja myślę, że w takiej sytuacji to lepiej w ogóle zrezygnować z dekoracji niż udekorować samochód jakimś sztucznym ustrojstwem. Możesz także sama zrobić jakąś symboliczną ozdobę z kwiatów i wstążki jeśli nie chcesz płacić komuś. Wystarczy po jednym kwiatku do klamki przymocować i już masz jakiś akcent dekoracyjny. Robota prawie żadna, koszt także mały a satysfakcja jest i efekt także 100 razy lepszy niż sztuczne kwiaty. No ale co kto lubi... to tylko moja rada. Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 18.04.08, 20:59 ha a wiesz ze to wspanialy pomysl,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
v2t Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 17.04.08, 15:38 Nieśmiało pragnę zauważyć, że nie podałaś miasta, w którym poszukujesz takiego stroika. Stąd może te protesty. Jeśli jesteś z Warszawy, to proponuję bazar Różyckiego. Jest tam taki mały sklepik z dekoracjami ślubnymi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 17.04.08, 16:37 faktycznie nie podałam miasta bo raczej szukam typu aukcje lub coś w tym stylu,nie mam ochoty wydawać na stroiki kupe kasy a takie sa w sklepie niestety Odpowiedz Link Zgłoś
v2t Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 17.04.08, 20:56 Zajrzyj może na Strefę Ślubną. Tam jedna z forumowiczek sprzedaje dekoracje Kościoła, sali i na auto. Może akurat będzie Ci pasowała. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 17.04.08, 22:51 dziekuje Ci bardzo za rade .POszukałam tej Strefy jednak nie moge znalezc takiego ogloszenia,ahh bystrzak na necie to ja nie jestem hehe,jak bedziesz miala linka pod reka to prosze podeslij Odpowiedz Link Zgłoś
hanulllka Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 18.04.08, 11:59 A może na allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
koraa2 Re: tanio stroik,dekoracja samochodu 18.04.08, 12:05 dziekuje bardzo.Na allegro szukalam ale zazwyczaj sa nowe w cenach tak jak w sklepie+przesylka wiec sie nie oplaca a uzywanych ladnych nie bylo ale moze to jeszcze nie sezon na nie.Dziekuje za wszystkie rady Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowa_ania Pomysl na tani stroik samochodowy 19.04.08, 22:06 Jeśli potrzebujesz efektownej, lecz taniej dekoracji samochodu to mogę Ci podrzucić pomysł. Niestety, konieczne są trzy warunki do spełnienia: - Twój ślub odbędzie się pomiędzy czerwcem, a sierpniem - masz kawałek ogródka (albo masz rodzinę, która może Ci w tej kwestii pomóc) - lubisz prace ogrodowe Kupujesz sadzonkę hortensji ogrodowej, która kosztuje ok 5-10 zł. Zobacz jak wygląda ten krzew: (pl.wikipedia.org/wiki/Hortensja_ogrodowa). Sadzisz ją w ogrodzie w miejscu nasłonecznionym i czekasz, aż zakwitnie (w czerwcu powinny się pojawić pierwsze kwiaty). Jeśli zależy Ci na hortensji w kolorze niebieskim podlewasz ją kwaśnymi nawozami (zapytaj w sklepie ogrodniczym), natomiast jeśli pożądany jest kolor różowy - preparatami zasadowymi. Kupujesz w pasmanterii np. kilkanaście metrów białej zwykłej wstążki i robisz następujące bukiety. Do kwiatu hortensji (samego baldachimu - możesz go trochę oskubać z kwiatków jeśli jest za duży) przyczepiasz np. 5 półmetrowych wstążek. Bukiety te umieszczasz po bokach samochodu (np. po 5 tuż pod szybami samochodu w równej odległości). Za jakiś czas spróbuję podać adres strony z taką dekoracją. Wygląda bardzo elegancko Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowa_ania poprawiony link 19.04.08, 22:07 pl.wikipedia.org/wiki/Hortensja_ogrodowa Odpowiedz Link Zgłoś