somonika 17.04.08, 07:31 Witam - czy ktoś zna dobry zaklad, ktory szybko i ładnie szyje suknie? (Katowice lub Kraków) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
studentkapoloznictwa Re: szycie sukni 17.04.08, 09:39 Witaj Ja szyje sukienke w "Domu z wieżą" - ul. Bogdanowicza 4 (naprzeciwko biurowca MPK przy ul. Brożka). Panie podobno szyja wszystko moge powiedziec ze jest tam tez duzo sukienek do mierzenia w wiekszych rozmiarach.Bardzo czesto szyja tez na pierwsze wypozyczenie- ja tak wlasnie bede miec. Maja tam na miejscu kilka rodzajów materiałow i koronek- samemu mozna soebie wszystko wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
somonika Re: szycie sukni 17.04.08, 10:08 A jaki jest koszt takiej usługi? Jeśli dobrze rozumiem, to po ślubie sukienkę oddajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulina.p Re: szycie sukni 17.04.08, 10:12 Tak, suknia jest szyta na Ciebie,potem oddajesz ją do salonu. Ja mam szytą w salonie Amelia,na Wielickiej 83a. Też na takiej zasadzie. Niedługo mam 3 przymiarkę, mogę z czystym sumieniem polecić panią krawcową. Odpowiedz Link Zgłoś
martaba2 Re: szycie sukni 17.04.08, 10:15 Przpraszam bardzo, ale co to jest jeśli nie "szukam zakładu" = "szukam barmana" Wątek do skasowania! PS Przepraszam somonika, moj post nie jest skierowany przeciwko Tobie tylko przecie zlej polityce forum. Odpowiedz Link Zgłoś
somonika Re: szycie sukni 17.04.08, 10:34 nie ma problemu, ale nie szukam barmana Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: szycie sukni 17.04.08, 11:06 martaba2 napisała: > Przpraszam bardzo, ale co to jest jeśli nie "szukam zakładu" = "szukam barmana" > Wątek do skasowania! Niemądry protest. Bez sensu! > > PS Przepraszam somonika, moj post nie jest skierowany przeciwko Tobie tylko > przecie zlej polityce forum. Odpowiedz Link Zgłoś
studentkapoloznictwa Re: szycie sukni 17.04.08, 12:11 Koszt szycia mojej akurat to 1400 zl - moim zdaniem naprawde interesujaca cena. Suknia zostaje pozniej w salonie- panie maja tam wypozyczalnie sukien. Koszty szycia zaleza od ilosci materialu i koronki i chyba od trudnosci wykonania Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulina.p Re: szycie sukni 05.06.08, 18:21 Po swoim ślubie mogę polecić Salon Amelia na Wielickiej 83. Pani krawcowa jest osobą doświadczoną, zawsze przygotowaną na czas, umie doradzić w kwestii kroju, materiału itd. Uszyła mi piękną suknię którą podziwiali wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś