dobi53 07.05.08, 17:29 a kogo byscie polecily w tym temacie, z jaka firme byscie polecily? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewajax Re: zaproszenia 07.05.08, 21:29 Ja zamówiłam w Printko.pl i szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
female01 ja tez tam :) 07.05.08, 23:48 jestem zachwycona, swietny kontakt mailowy i telefoniczny, zaproszenia pieknie wyszly Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia.beauty Re: zaproszenia 07.05.08, 22:52 A ja skorzystałam z www.dekores.az.pl i jestem bardzo zadowolona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kar0la80 Re: zaproszenia 07.05.08, 23:37 a ja polecam www.kobis.com zaproszenia duzo ladniejsze niz na stronie, expresowe wykonanie i niedrogie Odpowiedz Link Zgłoś
lumidee23 Re: zaproszenia 07.05.08, 23:58 a ja chcialam printko printko srutut tu tu i na samym koncu sie wycofalam , nie dosc ze czeka sie okolo 10 tyg na realizacje to bardzo sie podniesli i w koncu zrobilam w kielach przez neta w firmie cedro i synowie i mam sliczne zaproszenia wyszly mnie 3 70 z nadrukiem na kopercie i personalizacja w 10 dni je mialam w domku slicznie zrobione zaraz znajde stronke... www.allegro.pl/item340473576_premiera_zaproszenia_z_cytatem_gratisy_.html tu akurat na allegro jedne z ich zaproszen ja je wlasnie mam Odpowiedz Link Zgłoś
lumidee23 Re: zaproszenia 08.05.08, 00:00 Ja mam te cale zadrukowane delikatnym tesktem , a za typowe zaproszenia w printko trzeba dac 4 30 ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
julciunia Re: zaproszenia 09.05.08, 08:39 powiedzcie mi prosze bo jużsiępogubiłam... kto powinien być pierwszy wpisany na zaproszeniu? cały czas myslałam, że kobieta a mój narzeczony upiera się, że mężczyzna zarówno jako zapraszający (on) i jako zapraszany (mężczyzna gość). niby dlatego, że zawsze mężczyznę wpisuje się pierwszego w dokumentach urzędowych (np zawsze podaje siepierwsze imię ojca a nie matki) - takie podaje argumenty a tu widzę że raczej w pierwszej kolejności podajecie kobietę... jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mugatu zawsze pierwsza kobieta 09.05.08, 09:16 Chyba się wygłupia. Zawsze kobietę, jeżeli oczywiście wymieniasz z nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś