ana9942 12.05.08, 12:17 Dodawajcie proszę informacje na temat zespołów, dekoracji, fotografów. Których polecacie z okolic Radomia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milkads Re: !!!Wesele Radom!!! 12.05.08, 13:18 Zespół godny polecenia- MIXTURA Z Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: !!!Wesele Radom!!! 12.05.08, 17:39 O tak, potwierdzam, Mixtura to fajny zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
ana9942 Re: !!!Wesele Radom!!! 13.05.08, 11:06 To daj jakieś namiary, najlepiej stronkę. Dzieki wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: !!!Wesele Radom!!! 14.05.08, 00:04 Oj, przykro mi. Oni chyba nie mają strony www. Namiarów też nie mam, kilka lat temu grali na weselu, na którym byłam, i o ile nie jestem fanką weselnych zespołów, to Oni zrobili na mnie dobre wrażenie. Potrafili zagrać sporo rzeczy z różnych muzycznych półek, nawet szanty dla chętnych wokół grilla zgromadzonych Odpowiedz Link Zgłoś
milkads Re: !!!Wesele Radom!!! 15.05.08, 10:24 Stronki chyba nie mają, ale podaję Ci nr telefonu: 606667107. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.mniow Re: !!!Wesele Radom!!! 12.05.08, 20:50 jeżeli propozycja aktualna zapraszam do współpracy: zespół plus dekoracja plus fotograf konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_kis Re: !!!Wesele Radom!!! 18.05.08, 13:27 Witaj! Krzysztof KIS - wokalista, wodzirej i D-j, czyli po prostu trzy w jednym za przystępną cenę. Proponuję artystyczną oprawę uroczystości zaślubin, (zaśpiewam "Ave Maria" Schuberta, Bacha&Gunoda i "Hymn codzienności"), wesel oraz innych imprez, zgodnie z zapotrzebowaniem, na najwyższym poziomie i na terenie Polski południowej, i nie tylko... Jestem niezależny i solidny, podchodzący do zleconych imprez profesjonalnie i z sercem. Dysponuję studyjnymi podkładami, (wraz z chórkami), do śpiewanych przez siebie 300 piosenek oraz profesjonalnym, amerykańskim sprzętem nagłaśniającym firmy Mackie 2 x 500 wat + subwoofer Mackie 600 wat (aktywne), mikserem MACKIE CFX 12, bezprzewodowym mikrofonem JTS oraz przewodowym Neuman KMS 105, podwójnym profesjonalnym odtwarzaczami: D'J CD/Mp3 - RELOOP RMP-2860s i Numark D2 USB Hard Drive, PHILIPS CDR 796, Mini Dyskiem SONY MDS JB 940, efektem wokalowym VX400 firmy DigiTech oraz oświetleniem małej scenki, łącznie z efektami: - świetlnym - American DJ Vertigo i DJ 3400, Gobo ACME Puma / Bat 1, DMX 3 kanały oraz T-Bar Mini ST-4, - świetlnym - DTB 403 MK2, - sztuczny dym - Antari Fog Mahine, - wytwornica baniek - Antari B 100, - wyrzutnia konfetti. Więcej na www.kis.prv.pl/ i krzysztof-kis.mp3.wp.pl/ Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś