zazu104 07.06.08, 18:15 Dziewczyny wspólnie utwórzmy listę przebojów na nasze wesela. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulkkaa Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 07.06.08, 18:33 Bez "Wyszukiwarki" z płyty "Forum Ślub i wesele". Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 07.06.08, 20:17 "szalona" Odpowiedz Link Zgłoś
zazu104 jesteś szalona 07.06.08, 22:31 hicior nad hiciory, nie znoszę disco polo, ale ta piosenka stanowi wyjątek Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 29.07.08, 14:11 marina111 napisała: > "szalona" Wiocha nad wiochami. Odpowiedz Link Zgłoś
waforki Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 07.06.08, 22:08 kancelarya - zabiorę cię właśnie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszko09 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 07.06.08, 22:14 toples "żono moja" Odpowiedz Link Zgłoś
frotka80 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 07.06.08, 22:51 "Be my baby" zespołu The Ronettes (z filmu "Dirty Dancing"). Uwielbiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milowy_las Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 08.06.08, 11:29 "biały latawiec" wawele Odpowiedz Link Zgłoś
kumkus Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 29.07.08, 13:03 "takich już nie ma" grupy A2 i "Rudy się żeni" Big Cyc. hehe, szałowe przeboje na zabawę weselną Odpowiedz Link Zgłoś
makbecik Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 12.09.08, 19:16 o chryste! tylko nie to! ja już postanowiłam, że jak na moim weselu grajki zagrają ten kawałek to im nie zapłacę albo w cholerę z sali pogonię! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79d Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 08.06.08, 14:41 Twist z "Pulp Fiction". Odpowiedz Link Zgłoś
zazu104 a jaka jest wasza opinia 08.06.08, 16:57 o pierwszym tańcu przy "What the world needs now is love" Jackie DeShannon? Odpowiedz Link Zgłoś
ursbak Re: a jaka jest wasza opinia 08.06.08, 19:05 wg mnie to pasuje piosenka Seweryna Krajewskiego - Najpiekniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: a jaka jest wasza opinia 29.07.08, 13:36 byłam na weselu, gdzie był to pierwszy taniec (walc). Dla mnie śliczna piosenka, słodka, a jednocześnie nie oklepana Odpowiedz Link Zgłoś
sofiasas Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 08.06.08, 19:24 Fancy- Flames of love Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 08.06.08, 22:29 bez "Summer Wine" Natalie Avelon i Ville Valo Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 08.06.08, 23:00 Tylko jedna z tych piosenek przypdła mi do gustu, ale nie wydaje mi się że któryś zespół zaspiwa ją dobrze Dla mnie CZerwony jak cegła - Dżem, nasz zespół ma ją wreperturze i choż N nie przepada za Dżemem to i tak to zagrają, specjalnie dla mnie, mieszkanka rockendrolowych piosenek tak poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 09.06.08, 00:08 Moze niekoniecznie w tej kolejnosci: At last - Etta James 1,2,3,4 - Feist (i inne jej do tanczenia) Sultans of Swing - Dire Straits (i inne) Kukurukuku - ze sciezki dzwiekowej do Porozmawiaj z Nia Swingi Roda Stewarta (z the Great American Songbook 1, 2, 3) Love me do - The Beatles (i wiele innych!!!) Maszynka do swirkania - Czeslaw Mozil Heartbeats - Jose Gonzalez (do przytulania) Terra Promesa - Eros Ramazotti Roxanne - Sting (i inne, takze z Police) Salsy kubanskie i brazylijskie Say 'shava shava' - z Kabhie Kushi Kabhie Gham (i inne przeboje bolywood!) Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 09.06.08, 11:04 > Say 'shava shava' - z Kabhie Kushi Kabhie Gham (i inne przeboje bolywood!) Dobrze ja czytam? Mniem mniam, miód na uszy Nietstey nasz zespół raczej tego nie wykona, ale na pewno postaram się o nagranie płytki i bez kilku hitów bollywood moje wesele się nie obejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
frotka80 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 10.06.08, 08:47 "Nasz zespół tego nie zaśpiewa..." - ile razy już to słyszałam... i dlatego my mamy na weselu D.J.-a - zagra praktycznie wszystko o co go poprosimy, a zabawa wcale nie gorsza. Gry i zabawy też poprowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zazu104 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 10.06.08, 09:41 W naszym przypadku tylko DJ wchodzi w grę. Poprowadzi zabawy, zagra wszystkie piosenki. Z pewnością obok "Jesteś szalona" pojawi się "Dziewczyno z klubu disco" Nie wyobrażam sobie by nie pojawiła sie piosenka "Et si tu n'existe pas"- sorrki za błędy nie znam francuskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hebdzia81 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 10.06.08, 10:37 jesteś szalona konik na biegunach całuj mnie kołysanka Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje konik na biegunach i biały miś-brrrr 10.06.08, 12:18 > konik na biegunach mam awersje na ten utwor i na białego misia, na jednym weselu na tkroym bylam w kolko na poprawinach to puszczali,drastik. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 10.06.08, 12:11 frotka80 napisała: > "Nasz zespół tego nie zaśpiewa..." - ile razy już to słyszałam... i Nawet najlepszemy zespołowi ciężko byłoby zaśpiewać kilka piosenke w języku Hindi. > dlatego my mamy na weselu D.J.-a - zagra praktycznie wszystko o co > go poprosimy, a zabawa wcale nie gorsza. Gry i zabawy też poprowadzi. Ja równiez chciałam Dj, ale kompromis w małżeństwie zaczyna się już od organizacji wesela, a mojemu przyszłemu zależało na "żywym" zespole. Odpowiedz Link Zgłoś
zazu104 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 11.06.08, 12:09 przetańczyć z tobą chcę całą noc/A.Jantar Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 11.06.08, 19:28 Only Hope Mandy Moore udziez Switchfoot Zawsze tam gdzie ty- wieeeem ze ckliwe Sade- Lovers Rock, By your side, Sweetest taboo a z "wykonawcow" ogolem mam swoje gusta- sistars- skad ja cie mam i hangin around sciezka dzwiekowa do monsunowego wesela czyli ogolem tez hinduska kayah, takze z bregoviciem,i tu troche tych piosenek... michael bolton i simply red- uwazam ze bardzo pasuja no i rozne zabawowe-discopolowe, bo jednak do takich sie najfajniej tanczy i szaleje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
zazu104 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 29.07.08, 12:16 proszę o wiecej propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
mrozonka82 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 29.07.08, 13:43 u nas hitami okazały się: - careless whisper- georga michaela - serduszko puka w rytmie cha-cha - wiązanka hitów czerwonych gitar/trubadurów - wiązanka hitów rock'n'rolla - na koniec- jestes szalona jedyny utwor disco-polo jaki został zagrany przez cały wieczór, na wyraźne błagania gosci Odpowiedz Link Zgłoś
niesiaga Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 29.07.08, 22:58 np: Sandra, Sabrina, C.C.Catch, ale i inne bardziej ambitne z lat 80-tych .... no i cygańskie klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
biala-kawa Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 29.07.08, 19:33 Frank Sinatra „Can’t take my eyes off you” Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo82 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 29.07.08, 22:22 Lady Pank "Mniej niż zero" Budka Suflera "Takie Tango" Goran Bregovic "Kalashnikov" Police "Fields of Gold" "Hej Sokoły" zwane także "Ukrainą" - ale tego nawet jak zespół nie zagra, to wujowie zaśpiewają Odpowiedz Link Zgłoś
noelka84 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 29.07.08, 23:30 czarne oczy... ) Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 31.07.08, 09:28 (Still) Terminally Ambivalent Over You The Real Tuesday Weld 100% Trevira Yonderboi A Little Less Conversation Elvis Presley vs. Junkie XL Abba - Honey Honey ABBA Agnieszka Łzy All For You Aceyalone Aquas De Marco Antônio Carlos Jobim Asereje (Album Version) Las Ketchup Attention / Rouge Rouge (France) Putumayo Babies Pulp Bailamo Enrique Eglesias Black Eyed Boy Texas Blue Moon - Sam Cooke Sam Cooke Blue Suede Shoes Elvis Presley Boney M - Disco Megamix Boney M. Bony Maronie - Larry Williams master mix Born to a Family The Go-Betweens brathanki - W Kinie W Lublinie Kochaj Mnie BRAThANKI Breakfast at Tiffany's Hits - 1996 - From a Funky House Perspective Bug Powder Dust (Dub remixed by Kruder & Dorfmeister) Bomb the Bass Bug Powder Dust Bomb the Bass Busted Speaker DeeJay Punk-Roc Cantaloop (1994) Us3 Change Crazy Penis Chase the Sun Planet Funk Cmon Everybody - Eddie cochran master mix Cool for Cats Squeeze Coracao Tambor Ian Pooley Corona Calexico Cykady na Cykladach Maanam Dance With Me Nouvelle Vague Disco Love Ian Pooley Disco Science Mirwais do nieba do piekla Blue Café Do You Wanna Dance - Cliff Richard master mix Donald Where's Yer Troosers The Foundations Eurochild Massive Attack Ever Fallen In Love Nouvelle Vague Forca Nelly Furtado Gdy Nie Ma Dzieci Kult Getting In The Mood - Brian Seltzer master mix Got Some Teeth Obie Trice Great Balls Of Fire - Jerry Lee Lewis master mix Heaven Can't Wait The Real Tuesday Weld Hey Ya! OutKast High School Confidential - Jerry Lee Lewis master mix Hit the North, Pt. 1 The Fall Hit the Road Jack Mo' Horizons Hit the Road Jack Ray Charles Hoots Mon - Lord Rockingham master mix Hoots Mon! Lord Rockingham's XI I love you The Vinylistic I Say a Little Prayer Aretha Franklin I’d rather dance with you – Kings of convenience I'll Be There for You (Theme FromFriends) The Rembrandts In the Morning The Coral It Ain't Easy Robert Forster I've Got A Right (Featuring Kriminul) Only Child Jej Czarne Oczy Ivan & Delfin Jump in the Line Harry Belafonte Just Can't Get Enough Nouvelle Vague Justified & Ancient (Stand By The Jams (With Tammy Wynette)) The KLF Justified and ancient The Klf ft.Tammy Wynette Juxtaposed With U Super Furry Animals Kalasnjikov Goran Bregovic La Bamba - Ritchie Valens master mix Ladyflash The Go! Team Lambada Kaoma Let the Music Play Barry White Let Your LIght In, Babe Robert Forster Let'em in Billy Paul Lets Dance - Chris Montez master mix Libertango Astor Piazzolla Lipstick On Your Collor - Connie Francis master mix Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 31.07.08, 09:28 Livin' La Vida Loca (1999) Ricky Martin Lust For Life Iggy Pop Mayonesa 30 Jul 8:48pm Modern Way Kaiser Chiefs Moi...Lolita Alizée Moj Przyjacielu Krzysztof Krawczyk and Goran Bregovic Monster Mash Bobby 'Boris' Pickett More Bobby Darin Move On Up Curtis Mayfield Nah Neh Nah Vaya Con Dios Nut Rocker - Bumble Bee & The Stingers master mix Only Child - I've Got A Right (Nextmen Remix) Mark Rae Only Child_I've Got Right London Lounge Pabadam Yonderboi Policy of Truth (Mix of Lie) Depeche Mode Policy Of Truth (UK Radio Edit) Depeche Mode post industrial boys track 1 Post Industrial Boys Prawy Do Lewego Kayah & Bregovic Rock a Beatin Boogie - Bill Hayley master mix Rock Around The Clock - Bill Hayley master mix Runaround Sue - Dion master mix Runaway - Del Shannon master mix Samba de Janeiro Bellini Samba de Janeiro D.J. Latin Mix Say El Perro del Mar Sciernisco Golec uOrkiestra Shout Shout Knock Yourself Out - Ernie Maresca master mix So Long, Farewell Richard Rodgers and Oscar Hammerstein II Some Girls Are Bigger Than Others The Smiths Something for the Weekend The Divine Comedy Soulreply sztylophonic Spinning Around Kylie Minogue Splish splash - Bobby Darin master mix Starry Eyed Surprise Paul Oakenfold Sumertime Blues - Eddie Cochran master mix Summer nights John Travolta & O. Newton-John Sun Is Shining Bob Marley vs. Funkstar Deluxe Surfin' USA The Beach Boys Taki Rari Yma Sumac Teach Me Tiger April Stevens Teddy Bear - Elvis master mix Tequila gang bang OMFO That Certain Female Charlie Feather The Gift Way Out West The Life and Times of The Clerkenwell Kid The Real Tuesday Weld The Lonely Goatherd Richard Rodgers and Oscar Hammerstein II The Magnificent Seven The Clash The Sea Eventually Beautiful People The Soul City Walk Archie Bell and The Drells The Switch Planet Funk theme from Zorba the Greek Jerry Fielding There's a Better Place! Crazy Penis This time DJ Shadow Tutti Fuiti - Little Richard master mix Une very stylish fille Dimitri Waiting for Tonight Jennifer Lopez Wake Up Little Susie - Everly Bros master mix Waltz 2 from Jazz Suite Dmitri Shostakovich When - Kalin Twins master mix Whenever, Wherever Shakira Who Put The Bomp In The Bomp Bomp - Viscounts master mix YMCA Village People you never can tell(Pulp fiction) Chuck Berry Zorba The Greek Lock, Stock And Two Smoking Barrels staramy sie przemycic troche fajnych piosenek, choc nie bedzie latwo, bo ludzie najlepiej bawia sie przy zdartych plytach Odpowiedz Link Zgłoś
megg2003 Re: Bez jakich piosenek nie wyobrażacie sobie wes 31.07.08, 09:33 "Piękna i rycerz" Anity Lipnickiej Odpowiedz Link Zgłoś
karolinalkr Re: "Piękna i rycerz" Anity Lipnickiej 01.08.08, 08:11 Rod Stewart - The Way You Look Tonight Eric Clapton - You Look Wonderful Tonight Brian Adams - Have You Ever Really Loved A Woman Elton John - Something About The Way You Look Tonight Elvis Presley - Fever Eric Clapton - Lady In Red Eric Clapton - Layla Joe Coker - You Are So Beautiful Leonard Cohen - Dance Me To The End Of Love Lou Reed - Perfect Day Louis Armstrong - What A Wonderful World Louis Armstrong & Ella Fitzgerald - Dream A Little Dream Of Me Aerosmith - Crazy Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart Metallica - Nothing Else Matters Rod Stewart - When I Need You The Beatels – różne Roy Orbison - You Got It Roy Orbison: Oh Pretty Woman Roy Orbison - Oh my love my darling Roy Orbison - california blue Celine Dion & Garou - Sous le vent dirty dancing - dirty dancing - i ve had the time of my life Orishas-Dirty Dancing Havana Nights Sdtk-07 - Represent Cuba MEGAMIX - Dirty Dancing bee gees-Julia Ritchie Valens- Donna Piotr Rubik - Psalm kochania Celtic Woman - You Raise Me Up(wrzuta pod nazwa celtycka mzuyka) Zucherro -senza una donna My spirit flies to you Belinda carisle- heaven is a place on earth Seal- kiss from a rose Amazing grace Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: "Piękna i rycerz" Anity Lipnickiej 12.09.08, 22:31 najlepsza lista, moim zdaniem, skorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
motylek-87 :P 21.09.08, 15:19 moze i diso polo( ale i tak przy takiej muzyce wszyscy sie najlepiej bawia) ale sobie nie wyobrazam bez tej piosenki:karola12345.wrzuta.pl/audio/s42jUKXBVU/disco_polo_-_zono_moja_serce_moje_piosenka_weselna_-we no i bez innych takich weselnych: czarne oczy, tez jest taka coś o czarnych figlarnych oczach i ja napewno bede miała na slubie cos własnie w tym stylu bo i młodzi i starsi ludzie sie przy takich kawałkach super bawią Odpowiedz Link Zgłoś