kasiaaaa24 10.06.08, 20:49 Może to nie ładna cecha, ale nie wytrzymam Dziś odebrałam Chyba nie łatwo zauważyć, która damska Jak dla mnie – najpiękniejsze. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1250769.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
che89 Re: Muszę się pochwalić!!! 10.06.08, 21:41 Są naprawdę ładne, też myślałam o podobnych, tylko, że z białego złota Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia181 Re: Muszę się pochwalić!!! 10.06.08, 21:47 Naprawdę są ładne, choć ja nie chciałam z żadnymi kamieniami, kojarzy mi się to z pierścionkiem, a można spytać ile zapłaciliście? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 08:09 W sumie koszt 1600 zł, ale dostałam od babci cały worek złota, stare pierścionki, uszkodzone kolczyki, łańcuszki i sprzedałam to jako złom (było tego strasznie dużo) i jak mi odliczyli, to zapłaciłam 489. Odpowiedz Link Zgłoś
lucynasuchecka Re: Muszę się pochwalić!!! 10.06.08, 22:22 ladne, ale dla mnie nie jest oczywiste ktora jest ktora. Niby ta z kamieniami to damska ale czemu ona wieksza od tej drugiej? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 08:15 Bo akurat takie mamy rozmiary??? Każda kobieta musi nosić rozmiar 12 a facet 25? Odpowiedz Link Zgłoś
zazu104 Re: Muszę się pochwalić!!! 10.06.08, 22:52 No to muszę pochwalić Twój gust. My dostaliśmy obrączki od moich rodziców- moja jest ok,musimy tylko zmienić rozmiar dla PM i wyczyścić obie. Są to najprostsze złote obrączki, ale dla mnie mają szczególne znaczenie. A swoją drogą to chciałam Ci również podziękować za fotki biżuterii ślubnej na Twoim blogu. Zadziałałam i będę mieć taki sam komplecik- choć najbardziej zależało mi na samych kolczykach. Dodam tylko, że znalały się tylko w jednym salonie APART w całej Polsce- w następnym tygodniu będą moje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 08:10 Oj, ja też sie zakochałam w tej biżuterii Cieszę sie, że udało sie je znaleść Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 ale po co te kamyczki w tej jednej? 10.06.08, 23:28 strasznie stracily urok, przez te kamyczki Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Muszę się pochwalić!!! 10.06.08, 23:57 Bardzo ładne ale strasznie grube. Nie boisz się ze w lato bedzie ci się skóra odpazac? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 08:12 Tak, mają po 6mm. Zawsze podobały mi się grubsze. Dawniej noziłam takie grube pierścionki, i nic się nie działo Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 08:12 Ladne, cały urok w tych kamyczkach! Nie daj sobie wmówić, że są niepotrzebne. Czy wszyscy muszą mieć klasyczne obrączki? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 08:13 Właśnie wszyscy którym pokazuję, mówią, że ta damska o wiele ładniejsza dzieki kamieniom. Niestety zdjęcie, to zdjęcie i nie widać tego uroku Odpowiedz Link Zgłoś
dagna83 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 08:35 kasiaaaa24 napisała: > Może to nie ładna cecha, ale nie wytrzymam Nieładna cecha to narzekać i biadolić!!!! bardzo dobrze, że się chwalisz, wreszcie coś innego na tym forum, jakiś promyk słońca, bo już myślałam, że to jest forum uciśnionych )) Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 08:50 Mój mężuś też chciał takie obrączki - grubasy Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 08:54 No właśnie grubość wybierał Narzeczony. I dobrze że takie chcą, przynajmniej wiadomo, że nie chca ukrywać stanu cywilnego )) Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 10:06 bardzo ladne,mam identyczny wzor obraczek tylko moja bez kamieni- choc intensywnie o tym myslalam bo zawsze przemawialy do mnie kamyki a w koncu odpuscilam bo zdecydowalam nosic obraczke z pierscionkiem na jednym palcu i za duzo dobrego chyba by bylo a i nic sie nie odparza w latobo ktos sie martwil za Ciebie o to)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 10:11 Ja nie będę nosić pierścionka razem z obrączka, bo w pierścionku mam kamień o średnicy 9mm, więc i tak przysłoniłby całą obrączkę Dlatego zdecydowałam się na kamienie w obrączce. Odpowiedz Link Zgłoś
mell24 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 10:06 Nasze w porównaniu z Twoimi są takie cieniutkie...3mm Ale jakoś nie wyobrażam sobie takich grubych na własnych palcach mam rozmiar 11, i do tego takie "pianistyczne" więc pewnie by to dziwnie wyglądało. Nie podobają mi się te kamyczki, ale to Wasze obrączki i Wam się mają podobać Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: Bardzo ładne :))) 11.06.08, 11:40 Ja też mam z kamyczkami ale z białego złota Odpowiedz Link Zgłoś
nina_persson Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 14:02 O rany, mamy prawie identyczne tylko cieńsze - 3 mm i ja mam 3 cyrkonie Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 15:46 Kasia bardzo ładne obrączki. jestem zwolenniczką białej biżuterii, ale jak oglądałam ostatnio obrączki to bardzie mi się podobały takie tradycyjne właśnie. Ja bałabym się że mi te kamyczki powylatują, ale ten pomysł bardzo mi sie podoba. My w swoich obrączkach będziemy mieli część (tę z żółtego złota, bo będą mieszane) z obrączki po moim tatku, bardziej ze względów sentymentalnych niz finansowych, ale musze przyznać, że wam wyszlo prawie jak za darmo po odliczeniu tych błyskotek od babci Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaaa24 Re: Muszę się pochwalić!!! 11.06.08, 19:50 No sama nie mogę uwierzyć, że tak tanio nas wyszły takie cudeńka Odpowiedz Link Zgłoś