princezna 16.08.08, 17:02 Witam Jestem tu jeszcze nowa w zasadzie Planuję ślub mniej więcej za rok i chętnie bym się zorientowała w różnych sprawach na targach ślubnych. Wiecie może kiedy będą w warszawie i czy warto na nie iść? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veeto1 Re: targi ślubne - warszawa 16.08.08, 18:10 Byłam na targach ślubnych n Torwarze w grudniu 2007 r. Stracony czas. Więcej dowiesz się na tym lub innym forum ślubnym. Mam wrażenie,że na targach była oferta nieco - nie chcę nikogo urazić - remizowa. Owsem był np. pokz nowej kolekcji sukien Cymbeline, ale np. inne znane marki nic tam nie wystawiały. Jśli chodzi o ślubną modę męską, to w ogóle dno i 3 metry mułu. Skromnie z obuwiem - głównie długie czuby. Dobre firmy nie muszą uczestniczyć w takich imprezach, klient i tak do nich trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
princezna Re: targi ślubne - warszawa 17.08.08, 15:22 Dzięki za odpowiedź. Zastanowię się, zanim pójdę. Jeśli chodzi o suknie to właśnie myślałam, że może na targach można zobaczyć wiele sukni z mniejszych salonów w jednym miejscu, a nie jeździć po całej warszawie bez sensu. Mój budżet jest ograniczony i raczej miałam nadzieje na znalezienie sukni niemarkowej ale ładnej. Ale skoro na targach remizowa impra to jeszcze pomyślę Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatynaslub.pl Re: targi ślubne - warszawa 24.09.08, 00:59 Zapraszamy na Targi Ślubne Torwar. w dniach 6-7 grudnia 2008 r. Na poprzednich targach nie zauważyłem atmosfery remizowej. Można zobaczyć "na żywo" występy zespołów oraz np. pracę florystów. Zapraszamy na nasze stoisko Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: targi ślubne - warszawa 24.09.08, 13:04 Ja tez sie nie wiadomo czego spodziewalam po tarcgach, bylam bardziej rozgoryczona,. Wiecej czasu spedzilam w kolejce do wejscia, niz na samych targach ( w lodzi co prawda, nei w wawie). Z zakupem sukni specjalnie czekalam az do targow (po cholere?nie wiem!) Nie przecze ze moze komus sie akurat na cos targi przydadza, ale dla mnie byla to strata czasu. Swoje trzeba i tak ‘wychodzic ‘ szukajac sukni w salonie (I mierzac!!!), Rzeczywiscie, Lepiej ten czas spedzic przed komputerem, chocby na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje :-) 24.09.08, 13:11 taaa takie targi to dziki spęd, więc jak nie lubisz tłumu, to pooglądaj suknie na stronach, może coś znajdziesz,a może sama coś wymyślisz i uszyjesz . Odpowiedz Link Zgłoś
aniulcia82 Re: targi ślubne - warszawa 25.09.08, 10:42 Pewnie, że warto się tam wybrać, a nawet wypada ja byłam w zeszłym roku w Pałacu Kultury. Było dużo stoisk z sukniami ślubnymi, na niektórych stoiskach można było przymierzać suknie i nawet kupować... Zazwyczaj na takich targach wystawiane są już nowe kolekcje, więc jako pierwsi uczestnicy targów mogą je zobaczyć. Można się dowiedziec naprawdę wielu żeczy... i nie trzeba biegać po całej wawie, wszystko jest w jednym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś