mandryll 22.09.08, 19:28 Witam! w Sylwestra biorę ślub cywilny.I problem- w co się ubrać. Pomocy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierpniowa_julka Re: ślub cywilny - w co się ubrać 22.09.08, 19:44 w czarną wieczorową suknię - przecież to Sylwester! A tak serio, to w to na co masz ochotę. Zajrzyj do wyszukiwarki - znajdziesz masę wątków na ten temat. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
bamisia Re: ślub cywilny - w co się ubrać 22.09.08, 19:47 ale w czym problem dokladniej? czy w tym ze bedzie zimno i nie wiesz, co bedzie i cieple i eleganckie czy moze masz dylemat, czy ubrac cos typowo slubnego czy cos w "normalnym" skromniejszym stylu? dobrze ze urzednikom usc chce sie pracowac w sylwestra Odpowiedz Link Zgłoś
mandryll Re: ślub cywilny - w co się ubrać 22.09.08, 20:18 strój typowo ślubny odpada,raczej coś bardziej wieczorowego( może nie całkiem, ślub 10.30) Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: ślub cywilny - w co się ubrać 22.09.08, 21:13 to tak jak ja, też raczej wieczorowo (mimo że 12:30 ) Odpowiedz Link Zgłoś
pokojnr3 Re: ślub cywilny - w co się ubrać 23.09.08, 22:21 ja mam klasyczna białą kiecę na cywilny. Taka tradycja, nie tylko katolicka. Odpowiedz Link Zgłoś
marrea11 no jak w co? chyba masz swoj styl? 24.09.08, 10:14 jakies wizje, swoj gust i ulubione kolory, ubierasz sie w to, co ci w w duszy gra, co podkresla twoja osobowosc, co jest tylko twoje, nie masz sposobu na siebie w kwestii ubran? oczekujesz aby podrzucic tu link do popularnych kiecek slubnych? to pewnie znajdziesz je w watkach powyzej, ja bym nie byla zadowolona, gdybym wdziala kiecke podpowiedziana przez obych mi ludzi, ubiorem wyrazamy siebie, jakkolwiek, ale to nasze wyrazenie, niepowtarzalne. Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: ślub cywilny - w co się ubrać 24.09.08, 21:38 mandryll napisała: > strój typowo ślubny odpada,raczej coś bardziej wieczorowego( może > nie całkiem, ślub 10.30) a dalczego slubny odpada?? drugi slub brałam cywilny a suknie miałam slubną ("rybkę" czy "syrenkę")w kolorze ekru a we włosach kwitek? nie wiem w czym jest problem Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: ślub cywilny - w co się ubrać 24.09.08, 21:40 oo fajnie,slub i bal w jednym,no jasne ze wieczorowa kreacje jakas . Odpowiedz Link Zgłoś
mandryll Re: ślub cywilny - w co się ubrać 01.10.08, 10:56 Tak będzie wyglądała moja sukienka www.bestbridalprices.com/maggie-sottero-wedding-dress-iris-p- 13387.html?cPath=1_40 koloru cappuccino,podoba mi się taka biżuteria www.rosemary-manufacture.com/the-only/1059html www.rosemary-manufacture.com/the-only/1119html bukiet w odcieniach pomarańczy,może coś takiego www.kwiatkibratki.pl/bukiety-slubne.php ten dłuższy 2b lub www.svatby.cz/indeks.php?nid=4&photos_category_id=17&photo_start752 bukiet trzeci następny na stronie 46 trzecie zdjęcie lub na 2 zdjęcie 13 Poszę o Wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mandryll coś schrzaniłam 01.10.08, 11:14 www.rosemary-manufacture.com/the-only/1059html Odpowiedz Link Zgłoś
mandryll moja sukienka 01.10.08, 11:37 www.bestbridalprices.com/maggie-sottero-wedding-dress-iris- p-13387.html?cPath=1_40 Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka a jednak suknia typowo ślubna :) 01.10.08, 13:36 co sprawiło, że zmieniłaś zdanie? albo inaczej - czemu wcześniej "strój typowo ślubny odpadał"? Odpowiedz Link Zgłoś
mandryll Re: a jednak suknia typowo ślubna :) 01.10.08, 15:08 Sukienka będzie troszkę zmodyfikowana(równa długość,bez trenu). Kolor też trochę ją"odślubni",to dość ciemne cappuccino. To mój drugi ślub,szukalam czegoś spokojnego,garsonki czy czegoś podobnego. Przejrzałam setki zdjęć i odechciało mi się garsonek. Dotarło do mnie,że to jest MÓJ ŚLUB, więc garsoneczkę to sobie zalożę na inną okazję. Jula ,gdybyś zechciala wyrazić opinię nt.dodatków jakie planuję będę wdzięczna. http:www.rosemary-manufacture.com biżuteria ślubna ,zdjęcie 54 i 59 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mt-10 Poszukuję sukni Maggie Sottero model Rosa 04.03.09, 20:34 Czy sprowadzałyście może suknię Maggie Sottero? Możecie polecić mi gdzie najlepiej ją zamówić? "Zachorowałam" na model Rosa, ale w żadnym salonie z którym się kontaktowałam jej nie ma. Może wiecie gdzie jest dostępny ten model? www.maggiesottero.com/collection.aspx?keywordText=rosa&keywordType=any&page=0&pageSize=12 Odpowiedz Link Zgłoś
e-friki Re: Poszukuję sukni Maggie Sottero model Rosa 25.03.09, 21:19 witam, coz suknie maggie sottero naprawdę sa cięzko dostepne. sa np w tym salonie www.bellissima.pl/index.php ale nie wiem czy jest model ktory sobie upatrzylas. mi udalo sie kupic ... od razu jak ja zalozylam spodobala mi sie, hehehe i nie chcialam jej zdjąc, www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=charlene&keywordType=any&page=0&pageSize=12&style=S5010 tylko moja jest w kolorze ivory, czyli cos miedzy ecru a bielą. pozdrawiam i zycze udanego szukania. Odpowiedz Link Zgłoś
mandryll teraz chyba się uda 01.10.08, 13:50 www.rosemary-manufacture.com/the_only/1059html www.rosemary-manufacture.com/the_only/1119html Odpowiedz Link Zgłoś
mandryll teraz to juz napewno:) 01.10.08, 13:54 www.rosemary-manufacture.com/the_only/1059html www.rosemary-manufacture.com/the_only/1119html Odpowiedz Link Zgłoś
mandryll Re: teraz to juz napewno:) 01.10.08, 15:18 kwiaty www.kwiatkibratki.pl/bukiety-slubne.php zdjęcie 2b www.svatby.cz/index.php?nid=4&photos_category_id=17 strona 2 zdj.13, str.46/3, str.48/3 Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: ślub cywilny - w co się ubrać 03.10.08, 10:15 Sukienka która wybrałaś bardzo mi sie podoba. Sama zwróciłam na nia wczesniej uwage. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: do marina111 04.10.08, 01:55 Tak, dzieki. Poprzednio wysłane mi się strasznie zacinały ale te chodza dobrze. Odpisałam dopiero teraz bo jestem zaganiana troche. Zaczeły mi sie zajęcia na uczelni i staż (co najbardziej mnie aprobuje)... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek2525 Re: ślub cywilny - w co się ubrać 08.10.08, 13:31 W to na co masz ochotę, możesz włożyc białą suknię z welonem lub coś ekstra w każym innym kolorze. Wszystko zależy od Twojej pomysłowości ograniczeniem może byc trochę temperatura ale ostatnio zimy nas rozpieszczają. "www.gosiatwardo.yoyo.pl/" Odpowiedz Link Zgłoś