10.10.08, 10:25
Czy wie ktoś cos na temat zajazdu Anna w Brzyściu. Jak tam jest?
Obserwuj wątek
    • tempera Re: Brzyście 15.11.08, 09:43
      www.zajazdanna.pl/index.html
    • bella1985 Re: Brzyście 17.11.08, 20:07
      sala i otoczenie zajazdu dość ładne, a tydzień w Gródku kusi.. lecz
      obsługa i te tłuste dania psują cały klimat.
    • laguna_86 Re: Brzyście 21.11.08, 13:15
      powiem tak: bylam tam na sylwestrze i byłam rozczarowana. Bardzo mało jedzenia
      jak na sporą sumkę od pary, nie było ciast, jedynie szarlotka na ciepło (kazdy
      dostał na talerzyku), straszna obsługa, nie intersowali sie niczym, ani zmianą
      talerzy, szklanek sztućców. Na dodatek dana gorące ne były gorące tlko zimne i w
      rozdawaniu ich wystepowaly bardzo duże dysproporcje na sali, jedni zdązyli juz
      zjeść a inni jeszcze nic nie dostali. Na zewnątrz baaardzo ładnie, w srodu
      również. Może sie coś zmieniło, ale z tego co słyszalam, to bez rewelacji.
      Pozdrawiam i zaznaczam, ze to był Sylwester
      • pysia888 Re: Brzyście 08.01.09, 15:25
        Byłam tam na imprezie. Z tego co mówili ludzie, z którymi byłam sałatki były
        wprost okropne - tak, jakby z innej imprezy im zostało i wystawili drugi raz.
        Dwa to jedzenie wyjeżdżało z takiego pomieszczenia i obok łazienki, więc niezbyt
        higienicznie to było. Widziałam na własne oczy, każdy mi to potwierdza.
        Jedzenie ogólnie okropne, a miejsce ładne
    • karina_18 Re: Brzyście 18.05.09, 20:31
      Osobiście wybrałam z narzeczonym ten lokal na Nasze wesele w 2010 roku. Prawda
      jest taka, że można zwariować od naporu informacji i opinii ludzi mniej lub
      bardziej zadowolonych. Ja po kilku tygodniach takich poszukiwań miałam dość tych
      wszystkich informacji i wybrałam miejsce które podobało nam się od początku:
      ładna lokalizacja, duża sala ( moje wesele będzie na 170 osób), cisza spokój
      oraz pokoje dla gości...Jeżeli chodzi o jedzenie to uważam, że zawsze i wszędzie
      można wybrać z bogatego menu a w danym lokalu jest z czego wybierać. Reszta jest
      kwestią odpowiedniego przypilnowania oraz organizacji....
    • karina_18 Re: Brzyście 13.08.09, 21:21
      Bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy bo robię tam swoje wesele w przyszłym roku a
      o tym jedzeniu to różnie słyszałam . Napisz mi jeżeli to możliwe na co czy jest
      coś co trzeba dopilnować aby wszystko było jak należy ? Czy mogę mieć własne
      placki ( dla gości )? Czy lepiej wybrać menu tradycyjne czy wyszukane? A i
      jeszcze ile w tym roku płaci się za osobę bo jestem troszkę do tyłu z
      informacjami .... Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam smile
    • cedar-easy Re: Brzyście 01.09.09, 23:42
      Panie/Pani bily-italy - tak wygląda w panskim wykonaniu naiwna
      reklama - przynosząca efekty odwrotne do zamierzonych.Chyba że w tym
      Brzyściu pracujesz, albo jesteś jakim zięciem lub pociotkiem
      właściciela. Zmiany kucharek bardzo żle swiadczą o lokalu - a ty
      piszesz ze najpierw byla taka co zle gotowała i została zastąpiona
      inną, a ta z kolei została zmieniona na tą pierwsza i dopiero teraz
      ta co wczesniej żle gotowała teraz gotuje wspaniale. Twoje ohy i
      achy skonfrontowalismy na imprezie co firma Sikorski zamówila w
      Brzyściu parenascie dni temu - jak widać tą całą organizacje czyli
      jej brak, i wlaściciela ( albo jakiegoś znaczącego kierownika- w
      każdym razie pana pod sumiastym wąsem) który podchmielił sobie i
      nawet publicznie awanturował się z goścmi, i jak y te przestraszone
      dziewczyny z obsługi - to mamy wielkie obawy o to jak w tym Brzyściu
      wyglądają wesela.Nie sposób uwierzyć bezkrytycznie w twojA
      entuzjastyczna opinię - bo jednak od kilku osób słyszeliśmy ze w tym
      lokalu oszczedza sie na produktach i na jedzeniu, a jak nie pójdzie
      cos na jednym weselu, to sie to chowa w zamrażarce i ponownie na
      kolejnym weselu podaje.
    • adelojda Re: Brzyście 13.09.09, 00:05
      Powiem tak.... 2 lata temu bylismy na weselu. Obsluga mila szybka jedzenie kwestia gustu, wystroj ok. Kibelki niezbyt łądne ale czyste No i ten plener i miejsce. duzy parking. kierownik taki siwawy bardzo sympatyczny dowcipny, przy obiadku serwował winko. w tym roku sie zawiodłam... po pierwsze obsluga TRAGEDIA!! zbyt dlugo czeka sie na dania a nie daj Boże o cos poprosic to z wielka łaska sie dostanie ...wystroj niby ekskluzywny ale podlatuje tandeta. jedzenie w miare aczkolwiek ciasto przełodzone.sernik twardy! talerze odprysniete widelce krzywe noze brudne. w łazienkach niebyt przyjemny zapach aczkolwiek wystroj jak najbardziej ok.otoczenie lokalu jak najbardziej zachecające. zmiana kierownika nie wyszla na dobre...wyluzowanie (%) pana kierownika z wąsem nie wpłynie pozytywnie na opinie lokalu
    • thewhitebride Re: Brzyście 15.07.10, 23:38
      Byłam na weselu w brzyściu ostatnio i mam parę uwag które może komuś okażą się przydatne. Okolica zajazdu jest ładna, jest gdzie spacerowac itd, jedzenie niezmiennie dobre (już kiedyś byliśmy z mężem i też nam smakowało) Obsługa troszkę kuleje a w szczególności kierownik to totalna porażka. Miałam z nim chwilę do czynienia i nie mogę powiedzieć o nim nic dobrego. Z tego co wiem moi znajomi którzy byli organizatorami wesela mają podobne odczucia. Jest to porażka bo przecież to z nim ludzie mają bezpośredni kontakt. Parę lat temu był inny pan i odczucia były dokładnie przeciwne. Generalnie jednak poza tym "managerem" to lokal OK smile
    • karolina1533 Re: Brzyście 02.09.10, 18:33
      hej byłam tam na weselu pod względem gastronomicznym jest ok dania bardzo
      smaczne estetycznie podane ugarnirowane ładnie brawo dla kucharki i jej
      pomocników!, lokal wporządku elegancki schludny. Natomiast rozczarował mnie
      kierownik szczupły wysoki blondyn i obsługa kelnerska. Nie był w stanie zapewnić
      należytej żetelnej obsługi. Nie dość ,że nie można było z nim się dogadać to
      kelnerzy robili co i kiedy chcieli tak jakby nad nimi wcale zapanować nie mugł.
      Kiedy zaczęło się wydawanie obiadu były spore dysproporcje o których wcześniej
      ktoś już pisał. W nocy brakowało napojów kelnerki sie gdzieś ulotniły tak jak
      kierownik a po coś do picia goście szli do kuchni. Na dodatek panie z kuchni w
      fartuszkach chodziły sprzątać wc a potem spowrotem do kuchni! to raczej w
      obowiązku kelnerów jest trzymanie sali i wc w ryzach a nie kobiet
      odpowiedzialnych za jedzenie. Tak więc jako lokal jest godny polecenia ale nie z
      tymi kelnermi i kierownikiem do którego nic nie dociera
      • kkmalina Re: Brzyście 30.11.10, 15:38
        Witam,
        Pisze do KAROLINY 1533 szczególnie, oraz osób które wypisują na tym forum nie poważne rzeczy na temat Zajazdu Anna w Brzyściu, oraz osób pracujących tam. Nie wiem po co ludzie to robią i wypisują niesłychane rzeczy. Dużo osób czyta to forum, gdy planuje swoje wesele itd. Widząc takie oczerniające opisy na temat Zajazdu zapewne będą się wahać nad zrobieniem tam wesela itd. Zaraz zapewne ktoś napisze - że jestem z rodziny właścicieli tego zajazdu itp. Ponieważ pisze takie rzeczy. A to właśnie wielki błąd. Organizowałam tam swoje wesele w lipcu 2009. I byłam w 100% zadowolona. Miła i szybka obsługa- która dbała o moich gości przez całe wesele. Wszystko cały czas było na stołach - napoje, owoce, itd. - niczego nie brakowało. Wymiana talerzy, sztućców - wszystko sprawnie. Dlatego nie zgadzam się ze kelnerzy wolno pracowali, czy też się gdzieś ulotnili w czasie wesela. Obiad podany był szybko. Jeżeli chodzi o kierownika Zajazdu - to naprawdę nie wiem o co chodzi KAROLINIE 1533. Może nam jakoś szczegółowo opisze o co jej chodzi. Bo napisanie że nic nie dociera - to mało mówi - a oczernia człowieka i daje złą tylko opinie na jego temat???? Kierownik Zajazdu o którym jest mowa - dopilnował każdego szczegółu na moim weselu, jest godny zaufania i polecenia. Nie pisałabym tego gdybym nie miała tam własnego wesela i nie widziała jak to wszystko wygląda. Wszyscy moi goście byli zadowoleni. Także ten lokal jest godny polecenia w 100% dla par które mają zamiar robić wesele. Pozdrawiam
        • kkmalina Re: Brzyście 30.11.10, 15:43
          jeszcze raz - ponieważ zaistniała mała pomyłka źle napisałam- wesele odbyło się w lipcu 2010 roku. Ponieważ w 2009 jeszcze nie było tego kierownika, o którym jest mowa w postach
          • magdalenakr82 Re: Brzyście 30.11.10, 22:57
            Witam wszystkich,którzy czytają i piszą takie fora...Cóż można dorzucic do tych przeróżnych komentarzyków???Miałam przyjemnośc gościc w Zajeździe Anna na jednej z firmowych imprez we wrześniu bierzącego roku i moje odczucia są jak najbardziej pozytywne....Bardzo spokojne,miłe otoczenie...z dala od miejskiego gwaru...Panowie organizatorzy również bez zastrzeżen,przynajmniej w stosunku do mnie...Potrawy smaczne...pyszne ciasta...lokal bardzo przyjemny....
    • unem85 Re: Brzyście 01.12.10, 17:43
      Kkmalina, coś mi tu reklamą rodzinną pachnie, pomyłka w dacie wesela....a i tego kierownika jeszcze nie było w 2009 roku, czyzbys była tam stałym gościem? a moze mieszkasz w zajeżdziewink? a może to nie pierwsze wesele jakie miałas? Osobiście mogę się podpisać pod tym że kelnerki są jakby ciut zarozumiałe to cala sprawę ratuje pan kierownik o ktorym mowa, jak sadzę. może byłoby prościej wymienic leniwe babki, niż czytać takie rzeczy. mialam tam wesele we wrześniu i oprócz wymienionych wyżej zastrzeżn do kelnerek-płeć damska podkreślam bo był w obsłudze również jeden kelner któremu nie mogę nic zarzucić -więcej takich ludzi panie kierowniku, wracając do tematu, pan kierownik bardzo milo nas przyją dbał o kazdy szczegoł a jak trzeba było to z i z talerzami latał, duży plus za jedzenie. to byłoby na tyle.milego wieczoru wszystkim życze.
      • kkmalina Re: Brzyście 01.12.10, 20:44
        hehe. Śmieszą mnie te wasze posty i pisanie, ze jestem z rodziny, albo ze mieszkam w Zajeździe. Naprawdę Was nie rozumie. Wystarczy że ktoś wypowiedział się na dany temat, czy napisał coś dobrego o Zajeździe Anna - to już podejrzenia o nie wiadomo co - że reklama, rodzina itp. Takie głupie pisanie. Pomyliłam się w dacie wesela podczas pisania postu i już jakieś głupie aluzje. Po 2 w 2009 kierownikiem Zajazdu był PAN z wąsem, a teraz inny tam pracuję i zajmuję się organizacją wesel itd. i to wszystko. Pozdrawiam
      • stefa1987 Re: Brzyście 01.12.10, 22:38
        Ja też przyłączę się do opinii na dzień dzisiejszy pozytywnej byłam miło zaskoczona zmianami w organizacji mamy tam imprezy co roku z firmy i w tym roku byłam na weselu naprawdę w tym roku nie było się do czego przyczepić w przeciwieństwie do poprzednich lat
        • 2julka222 Re: Brzyście 04.12.10, 20:34
          hejka chciałabym się wypowiedzieć w sprawie kierownika o którym mowa moim zdaniem jest on nie słusznie oczerniany, w tym roku organizowałam tam swoje wesele z którego jesteśmy bardzo zadowoleni i nasi goście również.Od początku do końca wszystko uzgadnialiśmy właśnie z kierownikiem i uważam ze zasługuje na swoje stanowisko ponieważ sama pracuje w tej branży (kelnerka) od dawna i wiem jak powinno wszystko wyglądać.Dlatego nie mam żadnych zastrzeżeń ani do obsługi ani wyżej wymienionego kierownika. pozdrawiam serdecznie!
    • kris-1978 Re: Brzyście 18.05.11, 12:24
      witam...może moja opinia bedzie dla kogoś pomocna...miałem przyjemnosc byc na "komunijnej" imprezie w minionym tygodniu i moje odczucia są mało pozytywne...DUŻE poślizgi czasowe bardzo irytowały gości...byle jaka organizacja....jedzenie względnie do zjedzenia...bez rewelacji...i pan ciemny BLONDYN lekko przekrzywiony-nie wiem jaką tam rolę pełni,ale wydaje mi się,że jest to "dyrektor kelnerów" kompletna porażka....moim zdaniem to poprostu chłop oderwany od pługa i wpuszczony na salony...ale nie o Nim tutaj mowa...ja zdecydowanie nie polecam tego lokalu....
      • paint.ball Re: Brzyście 01.06.11, 17:09
        O ile dobrze zrozumialem to komunia o ktorej mowa odbyła sie 15 maja i tu moje zdziwienie bo tez na niej byłem i zadnych takich dziwnych rzeczy i przypadłości nie zauważyłem a juz napewno nikogo pokrzywionego, co to za wypowiedz wogole jak można takie rzeczy pisac. planuje tam wesele i chcialem sprawdzic opinie ale z ta sie nie zgodze w zadnym wypadku ktos chyba podstawiony to pisal. pzdr
    • ping-pong-the-best Re: Brzyście 03.06.11, 09:58
      Panie paint.ball....forum to takie miejsce,gdzie każdy śmiało moze wyrazac swoje opinie na wszelkie tematy....nie rozumiem więc twojego zdziwienia-"jak można pisac takie rzeczy"...a może problem tkwi w zupełnie czym innym...może to właśnie pan paint-ball jest owym "przekrzywionym panem" z poprzedniego opisu??????i poczuł się tak oburzony,że postanowił interweniowac....walka z wiatrakami panie paint-ball...co do lokalu bo o nim w końcu mowa to ja osobiście NIE POLECAM!!!!!Jest wiele innych duzo bardziej interesujących miejsc w mieście a nie taka dziura jak Brzyście!!!!!
    • beti80-net Re: Brzyście 01.09.11, 19:34
      Ja muszę stwierdzic,że zajazd mnie rozczarował-może nie sam zajazd jako miejsce,tylko organizacja,kuchnia...miejsce jest nawet fajne,spokojne...ale na tym się kończą wszelkie pochwały...jedzenie okropne...cała organizacja byle jaka....i pan chyba Krzysiek totalna porażka...kierownik zupełnie pozbawiony elokwencji i dobrego smaku....no i wniosek sam sie nasuwa-jaki kierownik taka cała organizacja!!!!!!BEZNADZIEJA
    • beti80-net Re: Brzyście 09.09.11, 10:56
      do- rzecz oczywista pana-magazynzadania....po przeczytaniu powyższych wypowiedzi nie trzeba byc bystrzakiem,żeby stwierdzic,że owy "pan kierownik albo kierownica"smilejest niesamowicie wyczulony na swoim punkcie!!!!Jak tylko ktoś wyrazi swoją krytykę na Jego temat -On zaraz interweniuje pod przykrywką "pana młodego","gościa komunijnego" czy "innego organizatora ślubu"...to poprostu śmieszne....Arystokratą nie jestem a dobry smak posiadam-to takie geny...więc otwarcie piszę,że jedzenie macie obrzydliwe!!!!Piszę o tym, co dla innych jest sprawą istotną....nie potrzebnie zadałaś(eś) sobie trud wertowania w słowniku bo ja w przeciwieństwie do ciebie doskonale wiem o czym piszę...O braku elokwencji świadczy chociażby Twój zwrot "panienko skunżeś"....żałosne!!!!!!!i jeszcze te prostackie stwierdzenia, że nie wspomnę o nickusmile)))porażka na całej liniiiiiiiiiiiiiiiiiii........
      Pozdrawiam serdecznie pana kierownikasmile)))
    • naklejkitymbark Re: Brzyście 10.09.11, 23:43
      Własnie wróciłam z imprezy z Brzyscia, ale było zajefajnie, polecam kazdemu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boniu a jakie żarcie, tzn swojskie ale w zyciu nie jadłam tak dobrego "prostego" jedzenia.pzdr
    • beti80-net Re: Brzyście 11.09.11, 21:21
      jak jestes taki(taka) pewny(a) swoich racji to może zechcesz spotkac się w realu...chętnie bym skompromitowala taką prostotę!!!!!!!!!!!!!!wypisywac płytkie śmieci każdy potrafi....gorzej oko w oko wylac komus bluzgi na twarz!!!!!a tak na marginesie nie "na Brzyściu" tylko w Brzyściu.................
    • gosiaa02 Re: Brzyście 13.09.11, 22:27
      Polecam założenie innego wątku na forum, w którym zamiast wymiany informacji będziecie się Państwo obrzucać obelgami, nie zmuszając do ich czytania osób niezainteresowanych.Warto też chyba pamiętać, że o gustach się nie dyskutuje, to znacznie ułatwia życiesmile
      • beti80-net Re: Brzyście 14.09.11, 09:34
        Pani Gosiu....zgadzam sie z Panią prawie w 100%....prawie!!!!!!!!!!!!!!!Bo pragnę przypomniec że ta głupia wymiana zdań zaczęła się od wyrażenia mojej opinii na temat zajazdu...miałam i wciąż mam do takiej prawo bo od tego jest forum poświęcone owemu lokalowi....pan "magazynzadania" postanowił postawic kontrę atakując mnie...a ja nie należę do tej grupy osób,która pozwoli sobie na tego typu płytkie głupawe zaczepki....i ot wszystko......
        • gosiaa02 Re: Brzyście 14.09.11, 11:47
          Nikt nie lubi być obrażany, ale myślę,że z pewnymi osobami po prostu się nie polemizuje, bo one nie rozumieją sensu forum i z każdą kolejną wypowiedzią będę dorzucały kilka "mądrych" uwag.Szkoda czasu dla takich.Pozdrawiamsmile
        • magazynzadania Re: Brzyście 14.09.11, 12:28
          W odpowiedzi na odpowiedz beti chce zauwazyc ze to ona zaczeła obrażac i to w pierwszym poscie poczym pojechała po mnie ze niby jestem kierownikiem o którym byla mowa-tzn obelga w pierwszym poscie.Wiec mili panstwo sami wyciagnijcie wnioski. Ja bylem zadowolony i zdania nie zmienie i juz nie chce mi sie nic pisac.
          • gosiaa02 Re: Brzyście 14.09.11, 15:45
            Nie bronię ani Pana, ani Pani.Myślę po prostu, że życzliwość i świadomość,iż każdy lubi coś innego, ułatwia kontakty z ludźmi. "Epitety", które Państwo kierujecie pod swoim adresem niczego nie zmieniają w opinii o lokalu,a o Waszej wiarygodności już tak.Życzę więcej dystansu do siebie i innychsmile
            • beti80-net Re: Brzyście 14.09.11, 20:55
              Gosiu zaintrygowała mnie Twoja obecnosc na forum własnie tego lokalu....bo żaden Twój wpis zupełnie nie dotyczył zajazdu...zajęłaś się natomiast kierowaniem mniej lub bardziej słusznych uwag....nie ma nic niestosownego w tym co piszesz,ale jeśli myślisz że forum to miejsce gdzie ludzi się "nawraca" to chyba pomyliłaś portale....ja również nikogo nie miałam na celu obrazic....pozwoliłam sobie tylko wyrazic opinię.....pozatym kilku moich przedmówców również krytykowało bądź chwaliło owe miejsce..i owego kierownika równieżsmile)i nie ma w tym nic niestosownego....pozdrawiam
              • gosiaa02 Re: Brzyście 14.09.11, 21:49
                Szukam miejsca na wesele, więc śledzę wszystkie wpisysmilenawracać nie zamierzam, ale uważam,że wszędzie, nie tylko w kontaktach face to face, obowiązuje kultura.I tego się trzymamsmile
    • majakol.1 Re: Brzyście 18.09.11, 14:04
      W zeszłym roku bylam na weselu w Brzyściu i było naprawdę fajnie...wystrój był taki w miarę,ale jedzenie naprawdę dobre...byłam tam jeszcze parokrotnie na róznych imprezach i byłam ogólnie zadowolona...w tym roku jestem rozczarowana przede wszystkim jedzeniem....więc nie wiem czy oni tak mają,że zadowolenie klienteli jest jak sinusoida?????raz jest ok. innym razem lipa....w przyszłym roku wychodze za mąż, ale na tę chwilę napewno Brzyście odpada.....nie chcę ryzykowac...a może znów im się nie uda .....
    • anonimowa1-only Re: Brzyście 22.10.11, 11:35
      Czesc wszystkim...
      Moje zdanie na temat lokalu jest jak najbardziej pozytywna!!Fajne,spokojne miejsce...ładny,nowoczesny wystrój...piękna zastawa....powiem szczerze,że nie spodziewałam się takiej reorganizacji...jedzenia dużo w porównaniu do innych mieleckich lokalów i bardzo dobre ciasta...stoły bardzo ładnie nakryte...kelnerki biegają jak w zegarku...a pan chyba kierownik całkiem fajne ciastkosmile))bardzo sympatyczny z poczuciem humoru....i jeszcze dobrze wyglądasmile))).....pozdrawiam i lokal jak najbardziej polecam!!!!
    • sen-s11 Re: Brzyście 15.10.12, 10:56
      Witam

Nie odnosząc się do poprzednich wypowiedzi a do konkretnej kwestii wesela w tym lokalu i jakości obsługi i jedzenia z czystym sercem polecam. Również często tam bywałam i bywało różnie pochodzę z okolicy więc można powiedzieć że jestem stałym bywalcem imprez okolicznościowych. Jednak trzeba im przyznać iż od trzech lat nie ma sie do czego przyczepić a zmiana kierownictwa i wystroju zdecydowanie im pomogła.

pozdrawiam
      • renka1510 Re: Brzyście 27.06.13, 12:34
        Witam, czy mógłby mi ktoś napisać aktualną opinię, czy w tym roku organizował ktoś w Brzyściu wesele? Jak było?
    • emeraldinka Re: Brzyście 05.02.15, 10:35
      Odświeżam temat. Szukam miejsca na wesele w okolicach Dębicy i Mielca. Zajazd Anna zwrócił moją uwagę. Będę wdzięczna za opinie osób, które były w Zajeździe na jakiejś imprezie w charakterze jej organizatora lub gościa. Chciałabym wiedzieć, czy ciepłe posiłki rzeczywiście były ciepłe, czy dania były smaczne i w zadowalających ilościach, czy obsługa wyrabiała się z donoszeniem brakującego jedzenia i wymianą talerzyków, czy przez całą imprezę kontrolowano czystość toalet, czy nikomu niczego nie brakło, czy nie doszło do jakichś rażących zaniedbań, czy Zajazd wywiązał się z zobowiązań i dotrzymał warunków umowy, czy (w przypadku organizatorów wesela) bez problemu odebraliście pozostałe po imprezie jedzenie? Chciałabym zrobić imprezę w "sielskim-wiejskim" klimacie (a więc stylistyka Karczmy Myśliwskiej przy Zajeździe jest OK) i "na bogato". Decydując się na najdroższe menu + dodatkowo płatne atrakcje kulinarne chciałabym, żeby goście wyszli najedzeni i szczęśliwi. Ponieważ część weselników będzie przyjezdna i będziemy korzystać z noclegów, proszę o komentarz również w kwestii jakości pokoi w hoteliku oraz domkach koło Karczmy - czy są czyste, w razie zimnych nocy odpowiednio ogrzane, wyposażone w pełen węzeł sanitarny z ciepłą wodą itp. Bardzo proszę o opinie.
      • szuranie Re: Brzyście 06.07.15, 14:18
        Mieliśmy tam wesele. W karczmie. Plusem była swojska sala, w której ludzie czują się swobodnie. I jedzenie- dużo i dobre. Poza jedzeniem dla gości, którzy byli wegetarianami. Na obiad dostali kotlety sojowe- bez panierki, wyciągnięte "z wody" wyglądające i smakujące jak dykta. Zamawialiśmy dla tych gości pewne modyfikacje w menu. Niestety nie zostało to spełnione i kilkanaście osób chodziło głodnych... Czystość toalet- po godzinie pierwszej pozostawiała bardzo wiele do życzenia (brak papieru i papier walający się po podłodze). Noclegi: wesele było pod koniec czerwca. W domkach było zimno, a w niedzielę nad ranem ( po weselu) koło 5 rano zafundowano nam wywożenie szamba. Czyli niemiłosierny smród i hałas. Rażących uchybień było więcej, aż żal wymieniać. Zaproponowano nam żenującą rekompensatę. Dzięki temu wszystkiemu nie lubię wspominać swojego wesela.
        • tomi8525 Re: Brzyście 26.07.17, 22:56
          Witam wszystkich. Wiecie może jak się zabezpieczyć przed tym wszystkim o czym tu piszecie bo jak czytam to aż się włos na głowie jeży. Jakieś propozycje macie. Może jakieś umowy bądź zabezpieczenia pisemne pomóżcie mi jakos
    • tomi8525 Re: Brzyście 26.07.17, 22:57
      Witam wszystkich. Wiecie może jak się zabezpieczyć przed tym wszystkim o czym tu piszecie bo jak czytam to aż się włos na głowie jeży. Jakieś propozycje macie. Może jakieś umowy bądź zabezpieczenia pisemne pomóżcie mi jakos
    • kolor123 Re: Brzyście 24.02.19, 13:48
      Hej, również odświeżam temat. Czy w ostatnim czasie miał ktoś wesele w karczmie myśliwskiej w Brzyściu? Jak sprawuje się obłsuga kelnerska? Bardzo proszę i informacje. Z opinii wynika że mejsce klimatyczne ale reszta pozostaje do życzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka