xexk 21.11.08, 09:09 Czy znajdzie się ktoś kto bierze ślub w lutym ?? Jak przygotowania? Zostało już nam niewiele czasu ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_oliwka29 Re: LUTY 2009 21.11.08, 10:27 Hej, Ja biore slub w lutym.Praktycznie mam już wszytsko załatwione. Suknia będe miała w grudniu, sala jest, orkiestra jest, fotograf jest, fryzjer, kosmetyczka też...tylko butów brak( Czekam na kolekcję sylwestrową, bo potrzebuje srebrne buty i licze, ze w sklepie Venezia pojawią się ciekawe modele. A jak u Ciebie? ps.Mam jeszcze zagwostke a propo okrycia wierzchniego? Na poczatku myślałam o etoli,ale jak będzie siarczysty mnóz, to pojawi się problem. Wczoraj kupiłam sobie kremowy płaszcz z flauszu i nie wiem, czy go wykorzystam? Myślałam żeby w nim pojechac do kościoła,a później zmienić na etole i założyć go z powrotem podczas składania życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
kajakaja10 Re: LUTY 2009 21.11.08, 10:33 Hej! ja biorę ślub 7 lutego, ale cywilny. nie mam jeszcze sukienki, ale mam do niej bolerko Planuję kupić jasny płasz, ale raczej z tych cieńszych. Moja mama śmieje się, że mi kupi futro też czekam na kreacje sylwestrowe, licząc na jakiś ciekawy wybór butów. Ciekawe, czy bedzie siarczysty mróz. Byle nie było szaro i smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_oliwka29 Re: LUTY 2009 21.11.08, 10:37 No właśnie mój płaszcz jest z cienkiego flauszu, na podszewce. Chyba musze koniecznie zaopatrzyć się w jakieś bolerko na czas mszy.Mam nadzieję,że pogoda będzie względna, oby tylko nie padało! Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: LUTY 2009 21.11.08, 11:11 > mszy.Mam nadzieję,że pogoda będzie względna, oby tylko nie padało! oby padał,ale śnieg . Bo te zimy ostatnio są tak paskudnie szare-bure .Mam nadzieje, że przynajmniej na święta będzie normalnie biało. Odpowiedz Link Zgłoś
xexk Re: LUTY 2009 21.11.08, 11:47 No ja właściwie też już kończę przygotowania. Suknia jest- tzn. ostatnia przymiarka na początku lutego, ze względu na mój rosnący brzuszek )). Sala jest, orkiestra również, fryzjer jest,fotograf też Nie mam jeszcze makijażystki, ale mam już kilka kontaktów i mam nadzieję trafnych. Z butami rzeczywiście jest problem. Poszukam jeszcze w sklepach internetowych- może tam coś będzie. Boję się że palce u nóg zamarzną mi w kościele. Nie umiem sobie tego wyobrazić. Na sukienkę zakładam bolerko z futrem. Nie wiem czy w nim nie umrę z zimna, ale liczę na duże emocje . Kurcze wczoraj sobie zdałam sprawę że zostały jeszcze dwa miesiące. Ale ten czas leci Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do autorki wątku :-) 21.11.08, 13:40 > rzeczywiście jest problem. Poszukam jeszcze w sklepach internetowych- może tam > coś będzie. polecam www.bialebuty.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
martulka22 Re: do autorki wątku :-) 04.12.08, 11:17 cześć dziewczyny jak tam Wasze przygotowania? Ja mój ślub mam 31 stycznia więc mam nadzieję że pozwolicie się podłączyću mnie przygotowania idą pełną parą, ale cały czas mam wrażenie że o czymś zapomniałam i w dniu ślubu dopiero mi się przypomni... sala, orkiestra, kościół są załatwione fotografować będzie bliska znajoma, a z kamerzysty rezygnujemy suknia będzie w salonie w połowie stycznia, welon zamówiony, buty mam wybrane, wystarczy pojechać do sklepu i kupić, teraz zostaje mi umówienie makijażu i fryzjera i bukietu ślubnego wystrój kościoła zrobi Pani która zawsze to robi garnitur będziemy kupować w styczniu bo wtedy są przeceny, obrączki są i są przepiękne zaproszenia już prawie wszystkie rozdane i w sumie na prawdę mam jakieś wrażenie że cały czas o czymś zapominam.. A jak tam u Was stres już się pojawił?? Odpowiedz Link Zgłoś
xexk Re: do autorki wątku :-) 05.12.08, 12:56 A na jakie buty się zdecydowałaś? Tradycyjne pantofle czy jakieś kozaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
martulka22 Re: do autorki wątku :-) 05.12.08, 20:00 tradycyjne półbuty i mam nadzieję że w nich nie zamrznę oglądałam kozaczki ale jakoś nie wpadło mi nic ciekawego w oko... Odpowiedz Link Zgłoś
mikamama Re: LUTY 2009 27.12.08, 00:53 moja siostra bierze ślub w lutym! też się martwi, z salą nie było problemów załatwiali około roku przed. fotograf - to był problem ostatecznie korzystają z usług www.podolczynski.com nie mamy niestety kameru Odpowiedz Link Zgłoś