panna.migotka777 09.05.09, 09:35 są tak samo wrażliwe jak mój? Wystarcz że go dotknę, powącha mi włosy czy kawałek skóry i już jest gotowość bojowa Czasem nie da rady się zwyczajnie przytulić bo w ułamku sekundy mu coś odstaje. Jak jest z Waszymi?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 09:36 No . Najlepsze jest to, że nie muszę nawet jakoś specjalnie ładnie wyglądać. Odpowiedz Link
babowa Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 09:36 mój wiecznie w gotowosci normalnie przytulic sie nie mozna bo odrazu gotów do akcji przesrane no Odpowiedz Link
karra-mia Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 09:37 eh nie wiem, pewnie tak, ale go najbardziej rajcuje jak pale papierosa Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 09:37 no ofkors, że tak. Ja to czasami bym chciała się TYLKO poprzytulać, a on mi zaraz mówi, że by mnie zerżnął. Taki kurwa romantyk z niego. Tylko seks mu w głowie... Odpowiedz Link
hellious Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 09:39 hehe, mojemu to chyba sperma zacznie uszami tryskac niedlugo bo celibat A laski codziennie to mi sie nie chce ciagnac. Odpowiedz Link
babowa aska na kiedy masz termin? 09.05.09, 09:39 na lipiec? zebys zdazyła sie wyrychtowac do tej knajpy włoskiej Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: aska na kiedy masz termin? 09.05.09, 09:48 babowa - na sierpień, na 4. Więc w lipcu będę jeszcze gruuuba, ale może z okazji ciąży dostanę większą porcję Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 09:39 Mój tez tak ma... I dobrze, NA RAZIE mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link
tomelanka Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 09:45 tez jest czujny, wiecznie w gotowosci bojowej, niezaleznie od tego co sie dzieje, i jak wygladam Odpowiedz Link
joanna266 Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 10:05 moj identycznie.na szczęscie przytulac tez sie lubi.nawet chyba bardziej odemnie. Odpowiedz Link
oli.nek Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 15:15 moj to nawet nie musi sie do mnie przytulic, by mu na moj widok... no. i mnie to meczy, bo mamy jednak inne temperamenty. Odpowiedz Link
marteczka24 Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 19:59 mój tez tak ma tylko teraz jestem w 9 mc i nie bardzo mozna... Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 20:06 nie. i bardzo dobrze, bo by mnie tylko wkurwiał swoim sterczący ogonem Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 20:20 Ale fajny wątek. Mój też tak ma, więc wychodzi, że to normalne jest. Tylko ciekawe, czy na inne baby też tak reaguje ( wrrrrr). A tak swoją drogą, to u nas teraz ze 20 tygodni abstynencji, bo mi właśnie wczoraj gin krążek założył i wyrażnie powiedział ZERO SEKSU. No to jak do niego - panie doktorze niech to pan mojemu chłopu powie, a gin na to : on przecież może Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 20:59 no. he he też. jesli akurat nie mam ochoty na seks to ABSOLUTNIE nie mogę się przytulić, bo się okaze, że będę musiała tej ochoty nabrać... Odpowiedz Link
ololla Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 21:09 moj nie ma ani tak ani inaczej jakiś bubel mnie się trafił Odpowiedz Link
aniakoles Re: a czy Wasze chłopy 09.05.09, 21:11 jak się tylko schylam po coś to on już pyta czy to propozycja Odpowiedz Link
nutka07 Mam pytanie. 09.05.09, 21:25 Dziewczyny ze 'stojacym szczesciem' ile razy w tygodniu macie seks? Tylko bez sciem tu prosze. Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: Mam pytanie. 10.05.09, 11:48 Rzadko. Czekam aż mi libido wróci, odstawiłam tabletki przy których nie miałam ochoty NIGDY. Odpowiedz Link
kowalowa Re: Mam pytanie. 10.05.09, 12:24 ja też mam chłopa któremu ciągle się chce; kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale chyba sie zestarzałam przytulanie to jak dla niego zachęta na "jebanie" Odpowiedz Link
anorektycznazdzira tekst roku 11.05.09, 20:09 Bo ja wiem? Życie nie pomaga: oboje bardzo dużo pracujemy, dzieciarnia po chałupie gania... Ostatnio mój mąż zasadził tekst roku. Zaczął mnie ciągnąć do łóżka, ja na to, ze padam na ryj, on nalega, ja na to, ze będzie nekrofilia, on zacheca i nalega (a było już czas jakiś od ostatniego razu). Więc mąż wziął głebszy wdech i uraczył mnie madroscią: "ja wiem, że jesteś zmeczona, ja też gonię resztka sił, ale TRZEBA! ;D Piętnaście minut rżałam. Odpowiedz Link
panna.migotka777 Re: tekst roku 11.05.09, 22:33 czego to chłop nie wymyśli co by se podupcyć Odpowiedz Link
moninia2000 Re: a czy Wasze chłopy 11.05.09, 13:15 Tak, moj taki jest i pewnie zaczne sie martwic, kiedy juz taki nie bedzie Uwielbiam to, ze tak na Niego dzialam, bo na razie to tylko ja tak dzialam, na razie.. Odpowiedz Link
lubie.garfielda Re: a czy Wasze chłopy 11.05.09, 13:31 mnie bardziej wkurzają teksty z bezpośrednią propozycją. Bo wtedy JA wychodze na zimną rybę bo jemu się zachciewa w nieodpowiednim momenicie np. w środku dnia gdy nic nie można z dzieckiem zrobić. Odpowiedz Link
zoofka Re: a czy Wasze chłopy 11.05.09, 19:57 kurna szczęściary. Skąd wy takich chłopów bierzecie? mój to jakiś upośledzony jak tak czytam Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: a czy Wasze chłopy 11.05.09, 20:03 wczoraj wieczorem leżymy w łóżku. M standardowo z laptokiem. Mówię mu "choć się poprzytulamy". On na to "ok" i zaczyna odkładać kompa. Ja precyzuję "ale tylko poprzytulamy, nie będziemy się kochać". A on na to "e, to nie. Ja to się mogę pobzykać tylko" Odpowiedz Link
anorektycznazdzira Re: a czy Wasze chłopy 11.05.09, 20:03 Mój reaguje na patrzenie. Przebrać sie przy nim nie mogę. Na i na własnoręcznie wykonane macanie, zwykle sam wpada na ten pomysł i go realizuje Odpowiedz Link
laura_23 Re: a czy Wasze chłopy 11.05.09, 20:53 moj to bez przerwy w gotowosci i ciagle ,mnie ciagnie a ja juz czasem mam dosc tego ze nawet niemozemy chwile spokojnie przy filmie polezec bo zaraz mnie maca.robimy to codziennie od swieta 2 razy dziennie ale my to mlodzi bardzo no ale wlasnie przez ta czestotliwosc nie zawsze mam orgazm.poprostu ulegam mu gdy wcale nie mam ochoty Odpowiedz Link
semida Re: a czy Wasze chłopy 11.05.09, 21:04 Mój reaguje na WSZYSTKO-czasami mnie to przeraża A jak tylko podczas pocałunku włożę mu język do buzi-seks będzie na bank.W sumie fajnie Odpowiedz Link
anormalia Re: a czy Wasze chłopy 11.05.09, 22:38 niestety tak bo stara juz jestem i chcica gdzies mi sie zapodziala, co wcale mnie nie cieszy Odpowiedz Link
wilma1970 Re: a czy Wasze chłopy 12.05.09, 08:34 Zaraz, ale w jakiej kategorii jest ten konkurs? Wiek od 25 - 30, 30 - 40, powyżej 40? Osobną kategorią jest staż małżeński? Odpowiedz Link
alicja.sunshine Re: a czy Wasze chłopy 12.05.09, 23:37 o to mój nie bubel ale co z tego jak ja mam częściej ochote niż on?! to ja muszę namawiać eh... taki los a częstotliwość ?! średnio raz na tydzień/dwa Odpowiedz Link