lenny_val 07.12.08, 10:21 Ciekawe ile nas jest. I co macie już załatwione. U nas: -sala -kościół -fotograf - znajoma www.klaudiasasak.com.pl/ -dj - znajomy z pracy mamy Resztą jeszcze się nie zajmuje Załatwiać zaczeliśy miesiąc temu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psiapsiulek84 Re: 4 lipca 2009 07.12.08, 12:33 Hej! my tez pobieramy sie 4 lipca Mamy sale, fotografa, kamerzyste i zespół. to na tyle do kosciola wybieramy sie juz ze 3 m-ce i jakos ciagle nam nie po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
lenny_val Re: 4 lipca 2009 07.12.08, 13:44 Znam to. Kościół był nam zawsze nie po drodze, na szczęście w końcu się zebraliśmy i na szczęście pryjął nas ksiądz który znał mojego M. Także przeszło bezboleśnie. Godzinę ustaliliśmy na 15, mogliśmy jeszce wybierać, ale np. na 11 lipca wszytko oprócz godziny 19 było zajęte. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
psiapsiulek84 Re: 4 lipca 2009 07.12.08, 21:55 A czy mogłabys mi w skrocie napisac jak przebiegła pierwsza wizyta u ksiedza? (bo podejrzewam ze na jednej sie nie skonczy ) a masz juz upatrzoną suknie? ps. cos chyba jest nie tak z Twoim suwaczkiem bo do slubu zostalo Ci TYYYLKOO 6 miesiecy Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
lenny_val Re: 4 lipca 2009 09.12.08, 16:15 Z suwaczkiem wszystko OK, tylko tyle zostało czasu Wizyta u księdza była bardzo przyjemna, spytał kiedy chcemy brać ślub, odrazu otworzył książkę z datami, kazał sobie wybrać godzinę i cieszył się, że się zdecydowaliśmy. Odpowiedział na wszystkie pytania, kazał przyjść 3 miesiące przed, żeby przynieść i uzupełnić papiery. Nie wnikał, nie wypytywał, a tego się bałam Sukienki na razie oglądam tylko na stronach, jeszcze w grudniu wybieram się przymierzać, le zamawiać chce z kannaki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
psiapsiulek84 Re: 4 lipca 2009 10.12.08, 15:40 a no tak, rzeczywiscie... Boszeee, jak to strasznie brzmi-6 miesiecy 3 tyg i 3 dni toc to za chwilke!!! my tez musimy sie w koncu wybrac do tego ksiedza bo sie jeszcze na nas obrazi! Odpowiedz Link Zgłoś
mjokiel Re: 4 lipca 2009 10.12.08, 19:32 Witam dziewczyny, ja też wychodzę za mąż 4 lipca Na dzień dzisiejszy mamy już sporo załatwione tzn: salę, zespół, fotografa,kamerzystę, kościół (ostatnie nauki 12 stycznia), ja mam już sukienkę i dodatki (oprócz biżuterii). Teraz planujemy kupić wódeczkę bo ma zdrożeć od nowego roku i oprawę muzyczną w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
psiapsiulek84 Re: 4 lipca 2009 10.12.08, 21:38 Witamy witamy o kurcze, to widze ze ja jestem chyba w lesie z tym wszystkim a jaka sukienieczka jesli mozna wiedziec? podziwiam Cie, ja zmieniam zdanie na temat sukni co 5 minut Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia1985 Re: 4 lipca 2009 12.12.08, 12:11 witaj cie przyszle panny mlode. 4 lipca to rowniez dzien naszego slubu i do tego jeszcze dzien moich 24urodzin na dzien dzisiejszy mamy zalatwione:sale,kamerzyste i fotografa,zespol,kosciol,kupiona suknie i wodeczke oraz obraczki jak na razie to tyle,zostaly najwazniejsze.. szczegoly Odpowiedz Link Zgłoś