monika2010r 13.04.09, 18:26 Może ktoś zna godną polecenia i sprawdzoną szkołę tańca towarzyskiego dla przyszłych nowożeńców? Bylibyśmy wdzięczni za jakieś namiary. Pozdrawiamy Monika i Robert. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stworzenje Re: Szkoły tańca Warszawa Co polecacie? 14.04.09, 19:42 polecamy Kabaty Dance Studio-ale czy dla Was będzie blisko? I polecamy kurs tańca towarzyskiego-zdecydowanie się więcej nauczycie niż na takim pędzie pt. dla nowożeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Szkoły tańca Warszawa Co polecacie? 15.04.09, 10:59 Podpisuję się - tylko Kabaty Dance Studio. Próbowaliśmy jeszcze u Hakiela, ale jakoś bez rewelacji - spory dystans między prowadzącymi kurs, a kursantami. Na Kabatach, pomimo wielu ludzi, dosć swojska atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do carolina80 15.04.09, 12:24 carolina80 napisała: > prowadzącymi kurs, a kursantami. Na Kabatach, pomimo wielu ludzi, dosć swojska > atmosfera. > no właśnie te wszelkie zadęte Hakiele i inne dyrdymały Egurolle itd. napędzone równo, nas kompletnie nie interesowały. W Kabaty dance studio nie czuje się aby instruktorzy się jakoś wywyższali,popisywali. Bardzo sympatyczna kadra. A chodzisz tam jeszcze? My tak. Do Pawła na towarzyski, bardzo fajny chłopak wesoły . Kiedyś chodziłam do Służew Landu do Błażeja i Roxy na JFH - też fajnie tam jest,ale w związku z przeprowadzką tutaj mamy blisko. Koleżanka jeszcze chwali Riviere - chodziła tam na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
monika2010r Re: do carolina80 15.04.09, 16:24 Na kabaty mamy trochę daleko w sumie bo mieszkamy na Bemowie ale jeśli warto to myślę ze się przejedziemy i zorientujemy co i jak Dzieki!! Jeśli jeszcze są jakieś szkoły gdzie warto to proszę o namiary Odpowiedz Link Zgłoś
uzomkowska Re: Szkoły tańca Warszawa Co polecacie? 15.04.09, 16:35 ja polecam jednak egurolę. Na żwirki i wigury kurs skończyliśmy ostatnio i jeśli chcecie zatańczyć walca angielskiego, to będziecie zadowoleni. Inne tańce faktycznie szybko i po łebkach ale merytorycznie sensownie. Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Szkoły tańca Warszawa Co polecacie? 15.04.09, 17:51 Zgadzam się z uzomkowską. My tez chodzimy do Egurolli na Żwirki na kurs dla narzeczonych. Zajęcia prowadzi Czarek Olszewski, który aktualnie tańczy w TzG (z Anną Nowak-Ibisz) i nie zauważyłam żeby się wywyższał czy stwarzał jakis dystans. Wręcz przeciwnie, to bardzo fajny koleś i bardzo dobry instruktor, który w bardzo krótkim czasie naprawdę dużo nas nauczył. Oczywiście po miesięcznym kursie nikt nie będzie wirtuozem parkietu, ale jest to dobry początek, aby zdecydować co dalej - czy kontynuować na "normalnym" kursie tańca towarzyskiego, czy skupić się na indywidualnych lekcjach, czy po prostu ma się dwie lewe nogi i sobie darować. Odpowiedz Link Zgłoś
myk123 Re: Szkoły tańca Warszawa Co polecacie? 15.04.09, 19:09 a może polecicie coś bliżej centrum? też szukam czegoś sprawdzonego Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2009 Re: Szkoły tańca Warszawa Co polecacie? 15.04.09, 19:46 Ja kiedyś chodziałam do Akademii Tańca Sulewskich. Bardzo mi się tam podobało! Mili nauczyciele, fajna domowa atmosfera...wtdey mieli tylko zajęcia w jednym miejscu - obok siedziby straży pożarnej przy ul.Chłodnej (wejście od Jana Pawła; vis a vis Hali Mirowskiej Dobry dojazd w związku z tym. Ostatnimi laty się rozwinęli i mają jeszcze zajęcia w Pałacu Kultury i gdzieś na tyłach Jupiter Centrum (chyba jest to ulica Miedziana, ale nie dam sbie głowy uciąć Mają swoją stronke internetową - tam napewno dowiesz się więcej My też chyba się tam zapiszemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika2010r Re: Szkoły tańca Warszawa Co polecacie? 15.04.09, 22:02 Na ul Miedzianą lub chłodną mamy zdecydowanie bliżej jak by ktoś był zainteresowany to podam link www.akademiatanca.pl/index.php?p=onas Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Szkoły tańca Warszawa Co polecacie? 17.04.09, 23:29 Ja do Sulewskich chodziłam kiedys na Ladies Brodway Jazz i faktycznie fajnie wspominam, nt tanców towarzyskich tam nie mam wyrobionego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
alraune Szkoła tańca Zbyszka Wardyńskiego... 16.04.09, 10:21 Polecam Znajduje się przy ul. Polnej. Bardzo profesjonalna nauka IMO, właściciel (instruktor) sympatyczny i wesoły, miła atmosfera. Oprócz niego na sali jeszcze jeden instruktor i jedna instruktorka. Cena przystępna, bo za 180 zł./os./mies. można chodzić nawet 3 razy w tygodniu (po 1,5 h). Albo i 4, ponieważ co jakiś czas organizowany jest dodatkowy kurs np. mambo, tanga itp. Jedynym minusem jest duża ilość tańców których się uczymy (jesteśmy z narzeczonym już po 3 miesiącach nauki). Podstawowy kurs trwa niby 3 miesiące, ale później można brnąć w to dalej i dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: Szkoły tańca Warszawa Co polecacie? 19.04.09, 13:44 Witam, ja bym mimo wszystko poleciła egurolę. Robiliśmy tam kurs wprawdzie juz dwa lata temu ale bardzo miło wspominamy do tej pory. Mieliśmy super nauczyciela Czarka Olszewskiego, który stwarzał niezapomnianą atmosferę na zajęciach a do tego świetnie uczył - było konkretnie i zabawnie Jeśli więc jest możliwość co by sobie wybrać nauczyciela to polecamy ps. nawet teraz po tych dwóch latach czasami sobe tańczymy naszego walczyka Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś