maviboncuk 27.04.09, 22:07 czesc, wbrew powszechnemu trendowi nie zamierzam sie opalac do swojej sukni (kolor snieznobialy). Czy sa jeszcze jakies blade panny mlode? Mysliscie ze zle bedzie to wygladac? Dziekuje za wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bell82 Re: Opalanie 27.04.09, 22:10 źle nie, chyba ze jestes tak biała jak ta sukienka, to juz moze niezaciekawie wyglądac bo sie najzwyczajniej w swiecie zlejesz z sukienką.. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Opalanie 27.04.09, 22:16 Ja prawdopodobnie będę blada, bo się właśnie dowiedziałam, że nie wolno mi się opalać. Ale nawet gdybym mogła, to tylko na tyle, żeby nie wyglądać jak trup. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Opalanie 27.04.09, 22:27 Ja byłam blada A suknia bielutka Ale ja mam ciekawe "kropkowane" umaszczenie latem Więc blada z "przebłyskami" byłam Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: Opalanie 27.04.09, 22:29 Właściwie to zależy od typu Twojej urody, od profilu kolorystycznego. Sa osoby, którym śnieżna biel po prostu pasuje i wcale nie muszą sie do niej opalać. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3107 Re: Opalanie 27.04.09, 22:51 A ja jestem blada jak trup, do tego nie lubie sie malowac i wczoraj pojechalam na pierwsza przymiarke sukni, ktora tez jest biala jak snieg. Moja szwagierka robila w trakcie przymiarki fotki i uwierz, ze wyszly rewelacyjnie, nie widac jasnej cery. zupełne zero bladzizny. Odpowiedz Link Zgłoś
dierra Re: Opalanie 28.04.09, 07:35 Ja się lepiej czuję trochę opalona - ale tylko trochę, dlatego rozpoczęłam opalanie wcześniej - tak żeby naturalnie zbladło i skóra doszła do siebie. Moim zdaniem ładniej wygląda blada panna młoda niż przesuszona frytka. Jeśli masz ładną skórę to uważam że będzie super Odpowiedz Link Zgłoś
pralinka86 Re: Opalanie 28.04.09, 07:55 ja jestem blada mam ciemno czekoladowe włosy i ciemne oczy. Nie opalam się bo od razu wyskakują mi brązowe przebarwienia na całym ciele, w tym na twarzy tylko kompletnie nie wiem jaki kolor sukienki wybrać, białego nie chcę... Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Opalanie 28.04.09, 12:25 Pralinka, sprawdź, czy Ci nie będzie dobrze w jasnoniebieskiej. Cera przez kontrast może wydawać się mniej blada, a brązowe włosy i oczy też dobrze współgrają z niebieskim. Odpowiedz Link Zgłoś
vespa_83 Re: Opalanie 28.04.09, 08:11 Ja za 4 dni idę do ślubu w śnieżnobiałej sukni...i blada Mam bardzo jasną karnację i tendencję do poparzeń słonecznych,dla mnie 3 minuty w solarium kończą się piekącą,czerwoną skórą. Machnęłam ręką na opaleniznę, w końcu narzeczonemu i tak się podobam Odpowiedz Link Zgłoś
mamazenona Re: Opalanie 28.04.09, 11:23 zjarana na solarium panna młoda w białej sukni wygląda okropnie. Nie wiem skąd ta moda ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Opalanie 28.04.09, 12:00 spoko, ja przez wieksza czesc roku mam blada cere, tak, ze trudno mi dobrac jakikolwiek podklad, uwazam ze lepiej blada cera niz spalona skwarka, choc jest jeszcze duzo opcji pomiedzy ja mam slub po lecie, we wrzesniu wiec tak czy siak, troche na pewno bede opalona, ale nie leze i nie smaze sie na soncu nigdy-tylko tyle co mnie "złapie" przy okazji do solaroum nie poszłabym za skarby swiata, a na slub wlasny samoopalaczem bym sie bala, ze krzywde sobie zrobie jak sieni chcesz opalac to sie nie opalaj, jasna cera rulezzz Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Opalanie 28.04.09, 12:20 Tomelanka, Ja podobnie jak Ty nie opalam się, a i tak słońce mnie "złapie" przy okazji. Tylko, że ja się opalam "w rękawek" i na dekolcie I poważnie rozważam żeby po raz pierwszy w życiu pojść na solarium, żeby zlikwidować tę różnicę. pozdrawiam wszystkie białaski Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Opalanie 28.04.09, 21:03 solarium mowie nie nie nie i nie ja mam klustrofobie chodz bez rekawka, a kilka dni przed polezysz sobie po trochu na sloncu i sie wyrówna, na sloncu na swoj slub to juz sie ewentualnie mozna poswiecic Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Opalanie 28.04.09, 21:15 Hmm... Ja klaustrofobii na szczęście nie mam. A opalanie czy to na słońcu czy w solarium jest tak samo szkodliwe i niebezpieczne. Z dwojga złego chyba wolę solare Trwa krócej, a ja na słońcu nie dam rady wyleżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Opalanie 28.04.09, 21:25 ja z dwojga złego wole jednak troche na sloncu, najlepiej nad woda, wtedy nawet mozna powiedziec ze to przyjemne albo po prostu w jeziorku latem sie popluskac, i tak sie czlowiek opali, nawet lepiej-no i plackiem nie trezba lezec Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Opalanie 28.04.09, 21:27 Eh.. Ja nawet nie mam kostiumu kąpielowego... Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Opalanie 28.04.09, 22:54 dla dobra sprawy mozesz kupic, ale tu chyba nie o kostium chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: Opalanie 29.04.09, 08:39 Są osoby, którym bladość pasuje. Może to dobrze wyglądać w zależności od sukienki. Ja biorę ślub w sierpniu i zamierzam złapać trochę słońca, opalam się na miodowo, ale nie zamierzam przesadzić żeby nie było z kolei za dużego konstrastu z sukienką. Odpowiedz Link Zgłoś