27.04.09, 22:07
czesc, wbrew powszechnemu trendowi nie zamierzam sie opalac do swojej
sukni (kolor snieznobialy). Czy sa jeszcze jakies blade panny mlode?
Mysliscie ze zle bedzie to wygladac? Dziekuje za wasze opinie
Obserwuj wątek
    • bell82 Re: Opalanie 27.04.09, 22:10
      źle nie, chyba ze jestes tak biała jak ta sukienka, to juz moze niezaciekawie
      wyglądac bo sie najzwyczajniej w swiecie zlejesz z sukienką..
    • quasi.modo Re: Opalanie 27.04.09, 22:16
      Ja prawdopodobnie będę blada, bo się właśnie dowiedziałam, że nie wolno mi się
      opalać. Ale nawet gdybym mogła, to tylko na tyle, żeby nie wyglądać jak trup.
    • nerri Re: Opalanie 27.04.09, 22:27
      Ja byłam bladasmile A suknia bielutkasmile

Ale ja mam ciekawe "kropkowane" umaszczenie latemtongue_out
      Więc blada z "przebłyskami" byłamwink
    • foczkaka Re: Opalanie 27.04.09, 22:29
      Właściwie to zależy od typu Twojej urody, od profilu kolorystycznego. Sa osoby,
      którym śnieżna biel po prostu pasuje i wcale nie muszą sie do niej opalać.
      • agusia3107 Re: Opalanie 27.04.09, 22:51
        A ja jestem blada jak trup, do tego nie lubie sie malowac i wczoraj pojechalam
        na pierwsza przymiarke sukni, ktora tez jest biala jak snieg. Moja szwagierka
        robila w trakcie przymiarki fotki i uwierz, ze wyszly rewelacyjnie, nie widac
        jasnej cery. zupełne zero bladzizny.
        • dierra Re: Opalanie 28.04.09, 07:35
          Ja się lepiej czuję trochę opalona - ale tylko trochę, dlatego rozpoczęłam
          opalanie wcześniej - tak żeby naturalnie zbladło i skóra doszła do siebie. Moim
          zdaniem ładniej wygląda blada panna młoda niż przesuszona frytka. Jeśli masz
          ładną skórę to uważam że będzie super
          • pralinka86 Re: Opalanie 28.04.09, 07:55
            ja jestem bladasmile mam ciemno czekoladowe włosy i ciemne oczy. Nie opalam się bo
            od razu wyskakują mi brązowe przebarwienia na całym ciele, w tym na twarzyuncertain
            tylko kompletnie nie wiem jaki kolor sukienki wybrać, białego nie chcę...
            • horpyna4 Re: Opalanie 28.04.09, 12:25
              Pralinka, sprawdź, czy Ci nie będzie dobrze w jasnoniebieskiej. Cera
              przez kontrast może wydawać się mniej blada, a brązowe włosy i oczy
              też dobrze współgrają z niebieskim.
    • vespa_83 Re: Opalanie 28.04.09, 08:11
      Ja za 4 dni idę do ślubu w śnieżnobiałej sukni...i blada wink Mam bardzo jasną karnację i tendencję do poparzeń słonecznych,dla mnie 3 minuty w solarium kończą się piekącą,czerwoną skórą. Machnęłam ręką na opaleniznę, w końcu narzeczonemu i tak się podobam smile
    • mamazenona Re: Opalanie 28.04.09, 11:23
      zjarana na solarium panna młoda w białej sukni wygląda okropnie. Nie
      wiem skąd ta moda ;/
      • tomelanka Re: Opalanie 28.04.09, 12:00
        spoko, ja przez wieksza czesc roku mam blada cere, tak, ze trudno mi dobrac
        jakikolwiek podklad, uwazam ze lepiej blada cera niz spalona skwarka, choc jest
        jeszcze duzo opcji pomiedzy wink ja mam slub po lecie, we wrzesniu wiec tak czy
        siak, troche na pewno bede opalona, ale nie leze i nie smaze sie na soncu
        nigdy-tylko tyle co mnie "złapie" przy okazji smile do solaroum nie poszłabym za
        skarby swiata, a na slub wlasny samoopalaczem bym sie bala, ze krzywde sobie
        zrobie tongue_out jak sieni chcesz opalac to sie nie opalaj, jasna cera rulezzz tongue_out
        • emily_valentine Re: Opalanie 28.04.09, 12:20
          Tomelanka,
          Ja podobnie jak Ty nie opalam się, a i tak słońce mnie "złapie" przy
          okazji. Tylko, że ja się opalam "w rękawek" i na dekolcie uncertain
          I poważnie rozważam żeby po raz pierwszy w życiu pojść na solarium,
          żeby zlikwidować tę różnicę.
          pozdrawiam wszystkie białaski smile
          • tomelanka Re: Opalanie 28.04.09, 21:03
            solarium mowie nie nie nie i nie tongue_out ja mam klustrofobie big_grin chodz bez rekawka, a
            kilka dni przed polezysz sobie po trochu na sloncu i sie wyrówna, na sloncu na
            swoj slub to juz sie ewentualnie mozna poswiecic wink
            • emily_valentine Re: Opalanie 28.04.09, 21:15
              Hmm...
              Ja klaustrofobii na szczęście nie mam.
              A opalanie czy to na słońcu czy w solarium jest tak samo szkodliwe i
              niebezpieczne. Z dwojga złego chyba wolę solare uncertain
              Trwa krócej, a ja na słońcu nie dam rady wyleżeć.
              • tomelanka Re: Opalanie 28.04.09, 21:25
                ja z dwojga złego wole jednak troche na sloncu, najlepiej nad woda, wtedy nawet
                mozna powiedziec ze to przyjemne wink albo po prostu w jeziorku latem sie
                popluskac, i tak sie czlowiek opali, nawet lepiej-no i plackiem nie trezba lezec smile
                • emily_valentine Re: Opalanie 28.04.09, 21:27
                  Eh..
                  Ja nawet nie mam kostiumu kąpielowego...
                  • tomelanka Re: Opalanie 28.04.09, 22:54
                    dla dobra sprawy mozesz kupic, ale tu chyba nie o kostium chodzi big_grin
    • misscraft Re: Opalanie 29.04.09, 08:39
      Są osoby, którym bladość pasuje. Może to dobrze wyglądać w
      zależności od sukienki. Ja biorę ślub w sierpniu i zamierzam złapać
      trochę słońca, opalam się na miodowo, ale nie zamierzam przesadzić
      żeby nie było z kolei za dużego konstrastu z sukienką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka