herbaataa Re: ozdoby na tort ;) 07.05.09, 17:40 Smieszne ale chyba nie chcialabym takiej ozdoby na swoim torcie weselnym. Hmmm...na pewno bym nie chciala Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: ozdoby na tort ;) 07.05.09, 17:53 smieszne na pewno, za te cene raczej nie, na allegro, od ok.120-150 zl ale jakby mi sie udalo taniej znalezc, to nie wykluczam, nie wszystko musi byc takie powazne Odpowiedz Link Zgłoś
herbaataa Re: ozdoby na tort ;) 07.05.09, 18:41 150 zl za takie dwa paszczurki?! No bez przesady ale nawet pomijajac cene i kwestie tego, ze nie wszystko musi byc na powaznie, bo oczywiscie nie musi i nawet wskazany jest jakis "przerywnik z jajem" to i tak bym nie chciala Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3107 Re: ozdoby na tort ;) 07.05.09, 20:44 150? przegiecie. Ostatnio chodzilam po Wroclawiu szukajac roznych dekoracji, miedzy innymi na tort i w jednym ze sklepow bylo ich mnustwo, najdrozsza byla w okolicach 80zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: ozdoby na tort ;) 07.05.09, 21:04 Jeden wielki kicz. Za darmo bym nie wzięła. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: ozdoby na tort ;) 07.05.09, 21:42 e, mi sie ta pierwsza podoba, a reszta brzydcy z twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
dyzka Re: ozdoby na tort ;) 17.05.09, 20:41 NO DZIEWCZYNY JA PROPONUJE NA WESELE COŚ SUPER TORT KTÓRY JAK WJEDZIE POWLI WSZYSTKICH NA KOLANA FIRMA JEST Z BYDGOSZCZY. OSOBIŚCIE SPRAWDZIŁAM SMAK PYSZNY KREMY NA SAMYM MASEŁKU MNIAM MNIAM, NO A WYKONANIE NIEMA SOBIE RÓWNYCH....POZA TYM TO ZROBIĄ TORT JAKI TYLKO SOBIE CZŁOWIEK WYMAŻY. JA DLA MĘŻA ZAMÓWILAM RYBKE CUUUUDNA... MAM NADZIEJE,ŻE WKRUDCE BEDZIE NA STRONCE!!!! PODAJE NAMIARY JAKBYŚCIE CHCIAŁY www.rzemieslniczaawangarda.pl/ POZDROWIONKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: ozdoby na tort ;) 17.05.09, 21:16 Te figurki może i są zabawne,ale strasznie kiczowate Ja miałam dość oryginalny tort jak na tort weselny a na nim jedynie dwa cukrowe kwiaty,takie jak w bukiecie Cukiernia się wykazała,bo gdy rozmawiałam koleś chciał mnie koniecznie przekonać do różyczek na białym(ew. biało różowym:/) torcie,bo kalii nigdy nie robili Bosko wyszło Odpowiedz Link Zgłoś