Dodaj do ulubionych

Dwór Radzin

24.06.09, 22:41
Po pierwsze: witajcie! Milo się do was przylączyć po miesiącach bezwstydnego
czytania z ukrycia smile
Po drugie: na forum są opinie dotyczące wesel w Dworze Radzin (Celestynów),
ale sprzed roku lub dwóch. Czy któraś z was ma może świeższe informacje/opinie
na jego temat? Jak organizacja? Jak menu? Jak calość?
Pozdrawiam i z ustęsknieniem czekam na odzew :]
Obserwuj wątek
    • francesca12 Re: Dwór Radzin 24.06.09, 22:58
      Sprawdź maila gazetowego smile
    • lastella84 Re: Dwór Radzin 24.06.09, 23:35
      odpisalam smile
      Dodam tylko, że miejsce widzialam, jest pięknie - w środku i na werandzie mieści
      się 110 osób. Wydaje się super, ale wiadomo - diabel tkwi w szczególach...
    • marta-zalewska Re: Dwór Radzin 05.07.09, 19:22
      czesc,
      tez zastanawiamy sie nad organizacja przyjecia w tym dworku w przyszlym roku,
      podzielicie sie swoimi informacjami? bo bylismy ogladac to miejsce, oczywiscie
      jest piekne ale ceny na przyszly rok maja sie roznic od tych z tego.....
      bede wdzieczna za wasze opiniesmile
      pozdrawiam
      • radiowiec_wawa Re: Dwór Radzin 06.07.09, 07:57
        Sympatyczni wlasciciele to zdecydowanie za malo aby robic tam wesele. To ladne
        miejsce ale nie nadaje sie na wesele ( chrzest, komunie i owszem ) ale nie
        wesele. Slabiutka organizacja. Obsluga nie daje rady, nie wiem czy nie potrafia
        cyz nie chca. Gdy jedna pani zapytala kelnerke czy moze jej spadkowac troche
        ciasta uslyszala - a ma pani jakies pudelko po butach????????? Niestety ale nie
        polecam.
        • lastella84 Re: Dwór Radzin 06.07.09, 14:45
          Nie do końca rozumiem o co chodzi z tym pudełkiem po butach smile Ja jak
          na razie jestem zadowolna ze współpracy z nimi, może po prostu nie
          doszukuję się na siłę niedociągnięć. Chwilowo jesteśmy zdecydowani na
          Radzin.
          Marta - a wy kiedy planujecie?
          • radiowiec_wawa Re: Dwór Radzin 06.07.09, 15:41
            No, ja do dzis nie rozumiem a slyszalem to na wlasne uszy...
            Nie dziwie sie ze na etapie przedwstepnym jestes zadowolona ze wspolpracy bo
            wlasciciele to faktycznie mili ludzie. Niestety znacznie gorzej jest w trakcie.
            No ale jak kto lubi smile
            • marta-zalewska Re: Dwór Radzin 06.07.09, 20:27
              czesc,
              my planujemy w kwietniu 2010smilenapisze Ci wiecej na mailasmile
              pozdrawiam
              • modella Re: Dwór Radzin 05.08.09, 15:01
                radiowiec_wawa - chyba wiem o czym mowiszsmile
                Chetnie odpowiem na wszystkie pytania-2 miesiace temu bylo tam moje
                wesele.

Jedyna rzecza, z ktorej nie bylismy z mezem zadowoleni to obsluga-
                ich role w pewnym momencie musieli przejac swiadkowie. Ale cala
                reszta - bardzo pozytywna.
                • beatakukulka Re: Dwór Radzin 16.11.09, 19:27
                  Hej
                  Jestem zainteresowana tym miejscem. Czy ktos moglby opisac mi swoje wrazenia z wesela w tym miejscu?
                  beatkak@wp.pl
                  Dziekuje z gory
          • sliwka80 Re: Dwór Radzin 06.12.09, 20:59
            Po butach nie po butach. Ja nie miałam wesela w Dworze Radzin, ale w zupełnie
            innym miejscu. Ale to ja musiałam zadbać, zeby miec pudełka aby potem gosciom
            móc dać ciasto czy owoce na wynos. Warto o tym pomyśleć za wczasusmile
        • francesca12 Re: Dwór Radzin 07.08.09, 15:09
          Buty bytami, a ja swoją drogę uważam za chamskie zachowanie, gdy goście sami się
          proszą o ciasto na wynos.
          Na weselu przejeść nie mogą i szkoda im nie spróbować chyba..
    • justynakuzdub Re: Dwór Radzin 23.09.14, 18:29
      odradzam radzin!!!!, właściciele niby mili też nam się tak wydawało.. ale to tylko do czasu. Wstępne sympatyczne rozmowy uśpiły naszą czujność. Zarezerwowaliśmy termin i w trakcie rezerwacji podpisali z kimś innym umowę. Mieliśmy już zarezerwowaną bryczkę i byliśmy po pierwszej wizycie w pobliskim kościele, nawet umawialismy się już z poleconą przez nich florystką a oni cichaczem podpisali umowę z kimś innym widocznie inna para zostawiła u nich wiecej kasy.
      • mate_masagrator Re: Dwór Radzin 02.12.14, 21:16
        Przykro mi czytać takie rzeczy, bo sam mam jak najlepsze wspomnienia z Radzina. Faktem jest, że czegoś takiego jak "rezerwacja" nie stosowaliśmy - od razu wpłaciliśmy zaliczkę, ale nikt nie będzie trzymał miejsca dla kogoś na słowo honoru, więc zupełnie nie rozumiem Twojej irytacji.

Nasze wesele w Dworze Radzin odbyło się pod koniec czerwca tego roku. Przyjęciem jesteśmy zachwyceni. Wszystko od ustrojenia sali, przez jedzenie, aż po obsługę było wręcz nienaganne. I to nie wyłącznie nasza opinia, ale również gości. Tylko zespół trochę kręcił nosem, bo część taneczna znajduje się w przeszklonej oranżerii, gdzie podobno słabo rozchodzi się dźwięk. My niczego takiego jednak nie zauważyliśmy. smile

Dwór Radzin spodobał nam się tak bardzo, że pod koniec wakacji wróciliśmy tam z dronem i nagraliśmy krótki filmik jak miejsce to prezentuje się z lotu ptaka: www.reconesans.pl/blog/dwor-radzin-okiem-drona-wideo

Podsumowując: bardzo polecam. smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka