emily_valentine 10.07.09, 21:54 Jadł ktoś coś takiego? Ciekawa jestem co to jest, jak to smakuje i gdzie to kupić? Może na wesele albo jako prezenty dla gości albo tylko dla siebie, żeby zobaczyć o co cho. www.bobbetteandbelle.com/package.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
may_flower Re: francuskie makaroniki 10.07.09, 22:04 Strasznie to dziwne Ale wygląda fajnie, tylko nie za bardzo właśnie wiem o co cho Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: francuskie makaroniki 10.07.09, 22:15 Bardzo kruche ciasteczka. Smakują trochę jak kocie języczki (ciasto) z różnymi kremami. Odpowiedz Link Zgłoś
jogny Re: francuskie makaroniki 10.07.09, 22:18 baaardzo dobre, male kruche ciasteczka popularne we Francji, nie mam pojecia gdzie moglabys je kupic w Polsce ale we Francji a prznajmniej w Paryzu w bardzo wielu miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: francuskie makaroniki 10.07.09, 22:21 Ojej, ale mi smaku narobiłyście Chcę takie... Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: francuskie makaroniki 10.07.09, 22:21 są pyyyyycha. Nie wiem, gdzie można je kupić-ja robię sama Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: francuskie makaroniki 10.07.09, 22:23 Jak sama? Takie kolorowe? Daj przepis <prosi> Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: francuskie makaroniki 10.07.09, 22:40 Coś za coś Podpowiedz mi w sprawie kamerzysty, bo chłop mówi, że przez Was zaczynam szaleć Przepis wklepie Ci jutro a do kolorowych ciast, ciasteczek wymyślono barwniki spożywcze i już wiadomo skąd mi się brzuszek wziął Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: francuskie makaroniki 10.07.09, 23:59 ej emi, no co TY, nie ma w wawie francuskich makaronikow???? nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: francuskie makaroniki 11.07.09, 00:26 Jakoś nigdy nie szukałam. Ja od roku nie tykam słodyczy. No dobra, ostatnio trochę się rozpuściłam, bo musiałam się pocieszyć, że za słomianą wdowę robię Ale wracam już do pionu, bo zaraz cały efekt odchudzania diabli wezmą. A w Kraku są takie makaroniki? Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: francuskie makaroniki 11.07.09, 00:28 A Ty co? Odchudzasz się z 38 do 36? Słuchaj, może warto podjechać do Strzałkowskich. Nie są tani, ale ciasta mają rewelacyjne. Jak nie robią, to może zrobią Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: francuskie makaroniki 11.07.09, 00:29 emi, no pewnie, to ulubione moje ciasteczka wprawdzie nie ma tych pink i lemon ale classic juz tak mniam Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: francuskie makaroniki 11.07.09, 00:43 No to w takim razie i u nas muszą być! No nie może być tak, że Krakówek jest lepszy od stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: francuskie makaroniki 11.07.09, 00:42 wikea napisała: > A Ty co? Odchudzasz się z 38 do 36? Nie, ja wykryć rok temu cukrzycę i się załamać Ale przy okazji duuuuużo schudnąć Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: francuskie makaroniki 11.07.09, 00:45 kazdy wie, ze krakow jest lepszy we wszystkim od wawki wiec pewnie, ze mozecie nie miec makaronikow lub moze jesli juz to pod jakas glupia wawska nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: francuskie makaroniki 11.07.09, 01:02 hihihi A Wy w tym Kraku jak mówicie - idę na pole zamiast na dwór. Jakbyście na rolę szli Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: francuskie makaroniki 11.07.09, 11:42 dwor to jest w zelazowej woli wszyscy tam biegniecie, jak chcecie isc na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
ewlinaem Re: francuskie makaroniki 10.12.15, 15:22 We Wrocławiu dopiero niedawno się pojawiły, w Food Art Gallery, są niebiańskie! Odpowiedz Link Zgłoś
ewlinaem Re: francuskie makaroniki 10.12.15, 15:19 Pyszne francuskie makaroniki można spróbować w Food Art Gallery we Wrocławiu, chyba jedyna restauracja w której je mają a dodatkowo wszystko przygotowują na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 SPAM 10.12.15, 21:54 A spróbować można makaroników, a nie makaroniki. Chociaż w miejscu, które poleca spamer, na pewno nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś