marissith 12.07.09, 12:09 Co sądzicie o takiej sali na ślub? link Macie jakieś propozycje co to wystroju? Ja nie mam żadnego pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielone_jablko Re: Nietypowa sala 12.07.09, 13:44 Fajna restauracja Jak będę w Olsztynie w odwiedzinach u koleżanki to się tam przejdziemy - bardzo mi się podoba Co do wesela tam: jak oni ustawiają stoły/stoliki tam? Taras jest fajnym rozwiązaniem szczególnie jeśli planujesz ślub w lecie. Myślę że całość ma już dość sprecyzowany charakter, na pewno nie pasują jakieś romantyczne pokrowce na krzesła itp. Może dobrym rozwiązaniem byłoby dołożenie tylko czegoś japońskiego? np lampiony, gałęzie kwitnącej wiśni (nie muszą być wiśnie byleby kwitnęło), można też dołożyć trochę więcej zielonego i zrobić wystrój biało-szaro-zielony Odpowiedz Link Zgłoś
marissith Re: Nietypowa sala 12.07.09, 19:19 Nie wiem jeszcze jak będą ustawione stoliki. Generalnie, chociaż na zdjęciach tego tak nie widać, najbardziej rzuca się w oczy ściana z tapetą (niebieskie tło i palmy). Reszta kolorów to biel, czerń i zieleń. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Nietypowa sala 13.07.09, 02:06 Na ślub to nie bardzo a na wesele jest fajna. A po co chcesz ja stroić? Ładna jest. Dodaj wazony z kwiatami i juz Odpowiedz Link Zgłoś
marissith Re: Nietypowa sala 13.07.09, 07:32 Marina - faktycznie na wesele a nie na ślub, zakręciłam się Sala jest nietypowa jak na wesele więc wolę zapytać zaprawione w przygotowaniach dziewczyny jak one to widzą. Odpowiedz Link Zgłoś
may_flower Re: Nietypowa sala 13.07.09, 07:56 Sala bardzo ładna. Nie ma co dekorować na siłę. Żywe kwiaty powinny wystarczyć. Np. takie wielkie wazony z białą eustomą. Hmmm... Rozmarzyłam się Odpowiedz Link Zgłoś
monikapers Re: Nietypowa sala 13.07.09, 11:11 piekna nowoczesna sala, dekoracja tez powinna taka byc, kwiaty biale lub niebieskie tylko na stolikach, moze cos na suficie? kwiaty na wejsciu nowoczesne dlugie biale i czarne swiece, klimat raczej minimalistyczny z elementami wody, ktora za oknem pozatym swietne sa przyjecia z mozliwoscia przemieszczania sie, tak, jak tu, a ta czesc na zewnatrz noca ze swiecami moze wygladac zjawiskowo Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Nietypowa sala 13.07.09, 14:03 Super sala. Podoba mi się. Myslę, że jedynie żywe kwiaty wystarczą. Ządnych pokrowców na krzesła bym nie dawała. Odpowiedz Link Zgłoś
1flora.1 Re: Nietypowa sala 13.07.09, 15:01 Jakże inna. Super. Minimalistycznie z akcentami orientalnymi. Mało kwiatów, ale dorodne i duże, bez przepychu, kalla, hippeastrum, strelicja, heliconia, storczyk, lilia, duże liście palmy. Oczywiście jeden gatunek kwiatów. W prostych naczyniach albo zaaranżowane jakby rosły w naturalnym tropikalnym środowisku. Pojedyńczo na stołach i może gdzieś duża kompozycja a`la dżungla przyciągająca wzrok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: Nietypowa sala 13.07.09, 18:54 Ja dodałabym jedynie małe bardzo kolorowe bukieciki na stołach. Różowe i fioletowe kwiaty ładnie wkomponują się w zieleń, której na sali jest dużo. Stawiałabym na piwonie (bo to takie obfite kwiaty)... i coś fioletowego. Ale ja po prostu lubię takie żywe połączenie jakie tworzy róż, fiolet i zieleń Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Nietypowa sala 13.07.09, 19:11 Zgadzam się, że sala śliczna. Ja też postawiłabym na nowoczesny wygląd, może biało-czarne dekoracje, ewentualnie z dodatkiem niebieskiego. Jest tutaj wątek o biało-czarnych dekoracjach może cię coś zainspiruje. Oczywiście same kwiaty. Fajne też byłby nowoczesne dekoracje ze szkła kwiatów i wody. Odpowiedz Link Zgłoś