zia86 Re: karaoke na weselu 14.07.09, 11:23 Hmm... A lubisz takie zabawy? Wiesz, że goście np. fajnie się będą bawić przy karaoke? Ogólnie jeśli coś takiego jest dobrze wykonane(tzn. fajnie poprowadzone, śpiewa się do normalnych podkładów i goście lubią takie zabawy) to taki pomysł integruje ludzi i jest fajny, natomiast nie może to trwać za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
3mila_m Re: karaoke na weselu 14.07.09, 11:31 Ja miałam karaoke na weselu, wszyscy chcieli śpiewać, nawet starsze osoby! Mąż mi zaśpiewał "bo jesteś Ty" i mamusie płakały ze wzruszenia U nas trwało ok godzinę, bo widziałam, że osoby które nie biorą udziału się nudzą. Ważne żeby wyszła pierwsza osoba, najlepiej mieć umówione kto i co będzie śpiewał (przynajmniej pierwsze 3 piosenki)a potem każdy chce Odpowiedz Link Zgłoś
julzab18 Re: karaoke na weselu 14.07.09, 12:31 Właśnie sama się nad tym zastanawiam...wiem, że młodym bedzie sie podobac, martwie sie tylko o osoby troszke starsze... Odpowiedz Link Zgłoś
beattta1 Re: karaoke na weselu 14.07.09, 17:17 ja sie boje o te starsze, ze dorwa mikrofon i konca nie bedzie.wiecie kazdy spiewac moze, ale nie kazdy musi tego sluchac Odpowiedz Link Zgłoś
wikea Re: karaoke na weselu 14.07.09, 17:22 tez bym sie tego bala, choć przyznam, ze i mi taki pomysl chodzi po glowie. jutro mamy spotkanie z naszym wodzirejem, gdzie ustalamy ostatecznie co ma byc, a czego nie i tez nosze sie z zamiarem zapytania go, jak sie sprawdza tego typu zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
inka323f Re: karaoke na weselu 14.07.09, 17:20 Troche nie w temacie, ale nie moge sie doczekac zwariowanych japonskich barow karaoke, ktore planujemy odwiedzic podczas miesiaca miodowego. A propos wesela, wszystko zalezy czy sama lubis i bedziesz aktywnie brac udzial i czy wasi goscie lubia. Jesli nie, to szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3107 Re: karaoke na weselu 14.07.09, 23:16 Ja karaoke miałam na poprawinach, niechciałam przerywac zabawy w trakcie wesela, gdy wszyscy dobrze sie bawili. Za to na poprawinach było i ku naszemu zdziwieniu wiele osób brało udział w tej zabawie. Nawet starsi i dzieci. Oczywiscie max godzina, bo inni rzeczywiscie moga sie w tym czasie nudzic. Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: karaoke na weselu 14.07.09, 23:45 byłam na takim weselu ale to były tylko dwie piosenki (jedna spiewały panie a druga panowie) i wszystkim sie to podobało. Gdyby to karaoke miało trwac godzine to napewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
karinakaka Re: karaoke na weselu 15.07.09, 11:59 karaoke to świetna zabawa, jeśli goście są młodzi i lubią śpiewac. nie może jednak trwac zbyt długo Odpowiedz Link Zgłoś