ambrozja08 22.07.09, 20:40 nie żeby konkurencję robić ale sama jestem z krakowa i akurat z wawy dopiero co wróciłam pare dni temua widac że chętne na kraków tez są-to mozna by się i w Krakowie spotkać i "poforumowac"na żywoco wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily_valentine Re: zjazd forumowy ale krakowski;p 22.07.09, 20:45 Ale same Krakuski tylko czy reszta też może? Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja08 no oczywiście że i warszawę zapraszamy:) 22.07.09, 20:47 im więcej tym lepiejkraków otwarty,sympatyczny i gości uwielbia Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: no oczywiście że i warszawę zapraszamy:) 22.07.09, 21:16 Super, kocham kraków wiec napewno bym się wybrała ale dopiero w pazdzierniku (na poczatku albo na sam koniec ok. 30.10). Moze najpierw przyjedziecie do warszawy a pozniej warszawianki pojada do krakowa? Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja08 Re: no oczywiście że i warszawę zapraszamy:) 22.07.09, 21:25 no ja już własnie nie dam rady akurat na 1 sie wybraćale mam nadzieję że uda sie cos i w krakowie zorganizowacoczywiście niekolidując z warszawką Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: no oczywiście że i warszawę zapraszamy:) 22.07.09, 23:50 Taaaaaaaaa...a ja wszędzie jechać muszę Może jak na Kraków padnie to mnie siakaś warszawianka zgarnie po drodze? Do Wawki mi chyba bliżej jednak Odpowiedz Link Zgłoś
kr_ka_11 Re: no oczywiście że i warszawę zapraszamy:) 23.07.09, 06:37 ja na krakowski zjazd sie pisze. do Warszawy chetnie bym pojechala ale bede tam w terminie 14-17 sierpnia wiec wczesniej raczej nie dam rady. tak wiec ja jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja08 kiedy? 23.07.09, 08:05 dziewczyny zaproponuje koniec sierpnia tak żeby dyskusję zacząć na temat datyco komu asuje to sie oczywiście tak ustali żeby wszystkim(oby) pasowało Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: kiedy? 23.07.09, 10:33 Eh szkoda. ja bym do krakowa pojechała ale we wrzesniu mam slub wiec pod koniec sierpnia napewno nie bede miec czasu Odpowiedz Link Zgłoś
ambrozja08 Re: kiedy? 24.07.09, 18:01 no to właśnie dlatego rzuciłam jakąś date żeby dało się ustalić taki termin,który będzie nam wszytskim (oby) pasował przeciez nie musi to być juz zaraz. równie dobrze wrzesień końcówka prawda dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś