zia86 28.07.09, 16:06 Mam już taki mętlik, że nie wiem. Na razie ta oferta wydaje się bardzo fajna, ale chciałabym zasięgnąć od was opinii na temat tego hotelu. Znalazłam jakieś ale z 2007 roku, czy ktoś miał tam wesele, albo był? Jakiekolwiek opinie będą przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomelanka Re: Qubus Kraków - opinie 28.07.09, 16:09 ziio moja, ale po co osobny watek?, pytalas juz w tamtym; nie draznij lwa, bo LEW TO JA Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Qubus Kraków - opinie 28.07.09, 16:12 Po to, że to jest już prawie wybrany hotel, a tam są różne propozycje itd. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Qubus Kraków - opinie 28.07.09, 16:39 Znam Qbusy w Łodzi i Gliwicach i nie zachwycają. Ogólnie opcja wesele w hotelu nie wydaje mi sie pociągająca...i nie wiem czy mi się wydaje czy jest totalnie niezgodna z Twoją wizją wesela? Wybierz sie może jeszcze kiedyś do tej Paszkówki,poszukaj knajpek (restauracji) na obrzeżach miasta,w fajnej okolicy itd. Odpowiedz Link Zgłoś