Dodaj do ulubionych

Reklama eDarling na forum

05.01.11, 11:35
Otwieram sobie strone forum lubelskiego a tu widze czerwona reklame strony internetowej oferujacej e-randki:
PRZEKONAJ SIE SAM KTO NAJLEPIEJ DO CIEBIE PASUJE! - krzyczy tytul reklamy.
I pod spodem:
Edgar, Patryk Grzegorz ;D
Mialbym wybrac pomiedze aktorem, przedsiebiorca a adwokatem.
A co sie stalo ze stara, dobra, heteroseksualna rozrywka? Czy zdaniem gazety jestem gejem, czy powinienem nim zostac?
Na szczescie moja kobieta nie rozumie polskiego, bo dalaby mi bobu gdyby rozumiala. Zostalbym pewnie wyrzucony z domu za szukanie chlopaka i na nic zdalyby sie tlumaczenia, ze jest to w miare powazne forum internetowe, gdzie za przeklenstwa usuwa sie posty, ludzie pisza o polityce, zyciu i d*pie Maryni a z gejami ma tyle wspolnego co ja z Adamem Malyszem - obaj lubimy banany... A moze sie myle? Moze Gazeta zaczela promowac mniejszoci seksualne?
pzdr
Obserwuj wątek
    • rilian Re: Reklama eDarling na forum 05.01.11, 11:38
      jak się ma żeński nick... ;)
      • pogarda Re: Reklama eDarling na forum 05.01.11, 11:50
        ale w profilu mam wyraznie zaznaczone Mezczyzna - dlatego tez w cytatach wystepuje
        Pogarda napisal: a nie napisala ;D
        pzdr
        • tajnos.agentos Re: Reklama eDarling na forum 05.01.11, 12:52
          Ja też z ciekawości tam się zapisałem, wypełniłem test, rozejrzałem się... A potem wszystko zlikwidowałem, bo zorientowałem się że to jest najzwyklejszy szajs i komercha. Nie ma czym się przejmować.:)
          • rilian Re: Reklama eDarling na forum 05.01.11, 13:02
            a ja nawet nie wiem, o czym piszecie, bo mam jakiś fikuśny dodatek do ff i nie widzę tych upierdliwych reklam. skądinąd wiem, że przybierają czasem rozmiary, formy i treści chore.
            • tajnos.agentos Re: Reklama eDarling na forum 05.01.11, 14:02
              Mi też nic nie miga, bo też stosuję zabezpieczenia, ale wszystkiego nie blokuję. Czasem mnie podkusi i zajrzę gdzie nie warto, a co!:)
              • pogarda Re: Reklama eDarling na forum 05.01.11, 14:07
                Mi nic nie wyskakiwalo i sam o nic nie prosilem: Na samej gorze strony wyswietla mi sie baner, na ktorym widnialy zdjecia i reklama moich potencjalnych partnerow ;)
                Na domiar zlego teraz zamiast panow do towarzystwa gazeta reklamuje "super szybka przegladarke" Chrome - najwiekszy bubel wsrod przegladarek, pelen dziur a za to wolny od zabezpieczen :)
                To pewnie tak na wypadek, gdyby w trakcie przegladania ofert towarzyskich od reklamowanych panow komputerek mi sie zwiesil a przegladanie bylo za wolne :)
                pzdr
    • przemek.leniak a myślałem że chodzi o karmę dla psów 05.01.11, 14:21
      a wy tu sobie o tym że żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek...
      nie ma się co znowu tak wstydać chłopcy...
      ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka