wachmeister 10.09.13, 15:15 Walcie się Panowie na ryj. Jesteście beneficjentmi systemu i nic tego nie ukryje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ad2009 Solidarność oplakatowała miasto. Namawia do udz... 10.09.13, 16:03 Ile płacą za dniówkę "protestowania"? Przecież ci wszyscy ostro protestujący przeciwko biedzie, nędzy, wyzyskowi nie maja chyba kasy - inaczej nie braliby udziału w "proteście" a coś jest muszą... A gra idzie o płatne stanowiska przewodniczących związków w zakładach państwowych Odpowiedz Link Zgłoś
schyderca Solidarność oplakatowała miasto. Namawia do udz... 10.09.13, 16:19 Nie mogę sobie pozwolić na protest w tym terminie. Środa, czwartek i piątek będę pracował - nie mam ochoty wykorzystywać urlopu, ani tym bardziej udawać, że jestem chory, aby jechać na burdy do Warszawy. A w sobotę będę odpoczywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman niech się walą... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.13, 18:33 bękarty Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
schyderca Re: niech się walą... 11.09.13, 10:39 Gość portalu: bosman napisał(a): > bękarty Solidarności. Przynoszą hańbę tej nazwie. Powinni zmienić nazwę związku. Ta klika nie ma nic wspólnego z organizacją z początku lat 80-tych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: Solidarność oplakatowała miasto. Namawia do u IP: *.karnet.lublin.pl 10.09.13, 19:33 no i od tego przybędzie chleba biedakom ? Jeżeli tak to fajnie ale wydaje mi się że go pogrąży ! a chleba brak ! Odpowiedz Link Zgłoś