usmiechnietakaska 30.04.02, 12:55 Żebyś zawsze była uśmiechnięta i szcęśliwa;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lucy_z Re: Lucy!!!! Sto lat!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 30.04.02, 13:37 usmiechnietakaska napisał(a): > Żebyś zawsze była uśmiechnięta i szcęśliwa;-))))))))) Kasia:))) Jeszcze raz Ci slicznie dziękuję:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Lucy!!!! Sto lat!!!!! 08.05.02, 08:03 Lucy, Byczku:))))))))))))))) Zawsze takiej pogody ducha, poczucia humoru, mnóstwa przyjaciół, ukochanych osób w najbliższym otoczeniu:)))))))))) Ale musiałaś hucznie urodziny przez tak dłuuugi weekend obchodzić!;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lucy!!!! Sto lat!!!!! 08.05.02, 09:22 ronja napisał(a): > Lucy, Byczku:))))))))))))))) > Zawsze takiej pogody ducha, poczucia humoru, mnóstwa przyjaciół, ukochanych > osób w najbliższym otoczeniu:)))))))))) > Ale musiałaś hucznie urodziny przez tak dłuuugi weekend obchodzić!;) Wcale a wcale:((( Rodzina nie pamięta bo ja raz na zawsze zabroniłam pamiętać;))) Poza tym byłam przez cały tydzień sama z wyjątkiem wizyty jednej koleżanki z którą uczciłyśmy co innego, niż ...hmm urodziny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Lucy!!!! Sto lat!!!!! 08.05.02, 09:43 Ważne że jakaś okazja się znalazła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorgal Re: Lucy!!!! Sto lat!!!!! IP: 212.182.21.* 08.05.02, 19:56 sto lat sto lat....... niech żyje !!!!! . . . a tak w ogóle to o co chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Lucy!!!! Sto lat!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 08.05.02, 21:12 Gość portalu: thorgal napisał(a): > sto lat sto lat....... > niech żyje !!!!! > . > . > . > a tak w ogóle to o co chodziło? Nieważne o co ale dziękuję ;))) Odpowiedz Link Zgłoś