korolczuk25 28.12.07, 16:20 Z usług jakiego dostawcy internetu można korzystać w Janowie bądź okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betka301live Re: Dostęp do internetuw Janowie 29.12.07, 11:38 Witam.Z tego co wiem to w Janowie mozna korzystac z neostrady bądz radiowego internetu.Jesli chodzi o radiowy to prosze dokladnie sprawdzac dostawce (mam przkre doswiadczenia z jednym z nich)Goraco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erzet1 Re: Dostęp do internetuw Janowie 31.12.07, 09:05 Neo niestety króluje, ciezko jest się zdecydować na coś innego i tpsa zadziera narazie nosa Odpowiedz Link Zgłoś
roman.brzuchaty Re: Dostęp do internetuw Janowie 10.08.08, 22:03 Zdecydowanie polecam Netię! Biorąc pakiet rozmów telefonicznych i internet ich oferta jest tańsza od Telekomuny! Dostaje się 120min miesiecznie rozmów, szybki net (2mb) i niższe ceny. Poza tym Telepsy od zawsze dusiły polską telefonię i internet - ja osobiście wolę drożej, ale byle nie w Telekominkacji! Nie popierajmy monopolisty! Notabene za 130zł we Francji lub Japonii mamy szybkość netu 100Mb na sekunde, a za tą cenę u nas nędzne 2mb. Pamiętacie czasy kiedy wszyscy w czynie społecznym i własnymi siłami kopali rowy pod telefon? Komitety kupowały centrale telefoniczne i całe linie za pieniądze osób chcących posiadać luksus telefonu? Nasza rodzina zapłaciła w roku chyba 1991-1995 (nie pamietam dokladnie) około 700zł, a ile było kopania i roboty ;-) Co póżniej? Telekomuna wyrolowała wszystkich zawierając w umowie zapiś, że cała infrastruktura - linie i centrale telefoniczne przechodzą na własnośc firmy Telekomunikacja. Jakby się ktoś wtedy na to nie zgodził to nie zostałby podłączony i nie miałby ani kasy do zwrotu, ani też telefonu. Dlatego też Precz z Telekomunikacją!!! Odpowiedz Link Zgłoś