Dodaj do ulubionych

Dostęp do internetuw Janowie

28.12.07, 16:20
Z usług jakiego dostawcy internetu można korzystać w Janowie bądź okolicach?
Obserwuj wątek
    • betka301live Re: Dostęp do internetuw Janowie 29.12.07, 11:38
      Witam.Z tego co wiem to w Janowie mozna korzystac z neostrady bądz radiowego
      internetu.Jesli chodzi o radiowy to prosze dokladnie sprawdzac dostawce (mam
      przkre doswiadczenia z jednym z nich)Goraco pozdrawiam
      • erzet1 Re: Dostęp do internetuw Janowie 31.12.07, 09:05
        Neo niestety króluje, ciezko jest się zdecydować na coś innego i
        tpsa zadziera narazie nosa
        • roman.brzuchaty Re: Dostęp do internetuw Janowie 10.08.08, 22:03
          Zdecydowanie polecam Netię!

Biorąc pakiet rozmów telefonicznych i internet ich oferta jest tańsza od
          Telekomuny! Dostaje się 120min miesiecznie rozmów, szybki net (2mb) i niższe ceny.

Poza tym Telepsy od zawsze dusiły polską telefonię i internet - ja osobiście
          wolę drożej, ale byle nie w Telekominkacji!

Nie popierajmy monopolisty!

Notabene za 130zł we Francji lub Japonii mamy szybkość netu 100Mb na sekunde, a
          za tą cenę u nas nędzne 2mb.

Pamiętacie czasy kiedy wszyscy w czynie społecznym i własnymi siłami kopali rowy
          pod telefon? Komitety kupowały centrale telefoniczne i całe linie za pieniądze
          osób chcących posiadać luksus telefonu? Nasza rodzina zapłaciła w roku chyba
          1991-1995 (nie pamietam dokladnie) około 700zł, a ile było kopania i roboty ;-)

Co póżniej? Telekomuna wyrolowała wszystkich zawierając w umowie zapiś, że cała
          infrastruktura - linie i centrale telefoniczne przechodzą na własnośc firmy
          Telekomunikacja. Jakby się ktoś wtedy na to nie zgodził to nie zostałby
          podłączony i nie miałby ani kasy do zwrotu, ani też telefonu.

Dlatego też Precz z Telekomunikacją!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka