Dodaj do ulubionych

PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA

IP: *.Interpl / 217.17.41.* 06.06.05, 13:50
Byłem ostatnio w Moskwie, Pekinie. W ogóle całą Azję przemierzyłem. Bardzo mi się w PEkinie podobało, było gdzie się wyrwać, zabawić. Architektonicznie Pekin jest zupełnie inny od Lublina, ale za to Lublin nie ma tyle ludzi. To co wyjątkowo mi się podobało to nocne życie - w barach można siedzieć do samego rana, są czynne całą dobę. Sprawdziłem. Z powodu na pracę musiałem wracać do Lublina, choć nie chciało mi się, bo swojego miasta za bradzo nie lubię. Co wy na to by zmienić coś w Lublnie i zrobić "polski Pekin" ?
Obserwuj wątek
    • Gość: BR Re: PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA IP: 212.182.97.* 06.06.05, 14:18
      Twoje spostrzeżenia,że "Architektonicznie Pekin jest zupełnie inny od Lublina,
      ale za to Lublin nie ma tyle ludzi." są bardzo odkrywcze.
      A miasta ładniejszego od Pekinu, to nigdy nie widziałeś?
      • Gość: pruszon Re: PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA IP: *.Interpl / 217.17.41.* 06.06.05, 14:20
        wiesz pierwszy raz byłem w pekinie.. za własne pieniądze nie stać mnie ale jestem przecież pruszonem ...
      • Gość: ala Re: PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:43
        Pekin ładniejszy od Lublina ale Pruszkowski ładniejszy od Chińczyka!!!!
        • Gość: ala Re: PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:45
          miało być ...od pekińczyka! sorrki!
    • Gość: wodnik Szuwarek Re: PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA IP: *.it-net.pl 06.06.05, 14:25
      > Bardzo mi się w PEkinie podobało,

...A w którym, może w tym przy ul Głębokiej?
      • Gość: franuś Re: PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:34
        mamy jeszcze drugi PEKIN w naszym mieście - wieżowiec przy Koryznowej. Gdyby
        tam pojechał nasz njjaśniejszy, wyszłoby ludziom na dobre. strach tam wchodzić,
        dlatego nie pojechał...
    • Gość: pekińczyk Re: PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:05
      Byłem w Pekinie i w większości wielkich miast w Chinach. Nic specjalnego!!!!
      Rozwalane całe dzielnice i pokrywane mrówkowcami. A takiego klimatu jak w
      Lublinie nie uświadczysz nigdzie. Pruszon nie wracaj do Lublina. Zacznij
      rządzić w Chinach to może nam konkurencja skruszeje, a Lublin w końcu zacznie
      się rozwijać!!!
      • Gość: smakosz Re: PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 11:51
        Ja wiem po co on tam pojechał - on przywiezie stamtąd rowzwiązanie problemu
        dużych kosztów schroniska dla psów na Pancerniaków. teraz na deptaku będą
        podawać psie pieczyste z grila. a la apruch.
    • Gość: H Re: PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:14
      Gość portalu: PRUSZON napisał(a):

> Co wy na to by z
      > mienić coś w Lublnie i zrobić "polski Pekin" ?
      Może puścic czołgi na Plac Litewski? Taka chińska tradycja...
    • Gość: Lublin PRUSZKOWSKI NA PREZYDENTA PEKINU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:00
      Ja głosuję za !
      Podpisano: Lublin
      • Gość: jestem za!!! Re: PRUSZKOWSKI NA PREZYDENTA PEKINU !!! IP: *.eranet.pl 08.06.05, 14:10
        Ja moge dac mu kilka zlotych na kampanie w Chinach, bo kazda zlotowka
        zainwestowana w ten sposob to inwestycja w Lublin!
    • Gość: ff Re: PEKIN ŁADNIEJSZY OD LUBLINA IP: *.Interpl / 217.17.41.* 09.06.05, 13:52
      WWW.KACZYNSKIMAMALEGOFIUTKA.ORG

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka