bastard369 11.11.05, 19:39 No ładnie. Klient kradnie w biały dzień 180tys i nikt go nie zatrzymuje, a ja jak sobie piwko przed tesco strzelilem, o 23 to policja w ciagu 3 min przyjechała i mandacik wlepiła. Groteska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cerebrum Re: Obrabował kantor IP: 212.2.100.* 11.11.05, 22:58 Mam takie pytanie, co robiła w tym czasie ochrona centrum handlowego? A co klienci marketu? Też nic nie widzieli? Czy to znaczy że jakość ochrony jest tam taaaka niska :) Wstyd! A co do policji to oni czasami tak mają, złapanie osoby pijącej czy też źle zaparkowanego samochodu jest znacznie łatwiejsze niż pościg za złodziejem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Obrabował kantor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 16:40 nich dalej pilnuje ochrona która płaci pracownikom śmieszne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: Obrabował kantor 13.11.05, 17:12 a mnie dziwi co innego, jak to jest, że zaraz po otwarciu kantoru jest w nim 180 000 złotych?... Odpowiedz Link Zgłoś
efad4d Re: Obrabował kantor 13.11.05, 17:16 no wiesz , w kasie potrzebne jest troche drobnych ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abel Re: Certus przemysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:48 Certus agencja ochrony w Tesco zatrudnia ochroniarzy z ulicy bez licencji ludzi mlodych.Jednal ochroniarz musi miec oczy uszy i rozum bo postura to nie wszystko!Kawal chlopa do stania czy latania to nie ochroniarz to rotwailer na postrach Odpowiedz Link Zgłoś
desi0 Re: Obrabował kantor 14.11.05, 15:56 rilian napisał: > a mnie dziwi co innego, jak to jest, że zaraz po otwarciu kantoru jest w nim 18 > 0 > 000 złotych?... > A nie dziwi Cię, że w spożywczym po otwrciu jest świeże pieczywo i nabiał. Kantor w końcu handluje walutami i powinien je mieć. Odpowiedz Link Zgłoś