Dodaj do ulubionych

Kantor internetowy

26.05.24, 11:39
Ponieważ ematki wiedzą wszystko to może i tu poradzą.
Mam, konto walutowego w swoim banki i owszem, kupowaniem waluty jest w nim łatwe, szybkie i wygodne. Ale czasem się zdarza że w tych interntowyxh kantorach kurs jest korzystniejszy niż w moim banku. Czy ematki korzystają z jakichś takich kantorów? Jest ich trochę i nie wiem który godny zaufania. Może któraś polecić?
Obserwuj wątek
    • krwawy.lolo Re: Kantor internetowy 26.05.24, 12:01
      Ja się podłączę z innym pytaniem. Ile kosztuje wywiezienie wora gruzu? W przybliżeniu. Gugiel przekierowuje na jakieś stronki, gdzie trzeba podać dane.
      • krwawy.lolo Re: Kantor internetowy 26.05.24, 16:43
        up
    • pani.asma Re: Kantor internetowy 26.05.24, 12:04
      Nie polecam cinkciarz.pl
      To po prostu cinkciarze, mialam kiedys sytuacje ze przez pomylke zrobilam dwa razy przelew za transakcje. Moj blad ale spryciarze do ktorych natychmiast napisalam zeby to odkrecic szybcuutko nabrali wody w usta i dlugo wciskali mi walute ktorej nie chcialam kupic. Po dlugiej przepychance wreszcie oddali pieniadze sad
      Nazwa serwisu adekwatna do poziomu....
      • hrasier_2 Re: Kantor internetowy 26.05.24, 12:11
        Poczytaj sobie o walutomat.
    • agus-ka Re: Kantor internetowy 26.05.24, 12:11
      Korzystam z kantoru aliorbanku. Działa bardzo w porządku, do tego mam kartę, która umożliwia mi wypłatę gotówki poza granicami kraju 1 raz w miesiącu bezpłatnie.

Mam za to inne pytanie, czy macie do polecenia kartę kredytową która daje następujące możliwości:
      - bezpłatne przewalutowanie
      - bezpłatne wypłaty z bankomatu poza granicami kraju
      - dobre ubezpieczenie podróżne, powyżej 500 tys PLN.

Póki co znalazłam tylko pkobp infinity. Może jest coś jeszcze ciekawego na rynku?
      • paskudek1 Re: Kantor internetowy 26.05.24, 12:20
        No ja korzystam z kantoru w swoim banku ale widzę że w kantorach takich nie bankowych, te kursy są korzystniejsze.
        • hrasier_2 Re: Kantor internetowy 26.05.24, 13:24
          Racja ja mam część w Santander i w porównywarce są lepsze niż w moim kantorze.
    • alpepe Re: Kantor internetowy 26.05.24, 14:19
      wise jest bardzo fajny, bardzo korzystny kurs.
    • kropkaa Re: Kantor internetowy 26.05.24, 14:42
      Nie kupuję na tyle waluty, by mi się chciało bawić w takie researche. To są różnice na poziomie groszowym. Oszczędność na poziomie kilku zł.
      • pepsi.only Re: Kantor internetowy 26.05.24, 18:10
        Dokładnie!
    • krwawy.lolo Re: Kantor internetowy 26.05.24, 19:18
      Jak jest headset po polsku?
      • krwawy.lolo Re: Kantor internetowy 26.05.24, 19:22
        I jak stylowo nosić ziemniaki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka