Gość: Luthien IP: *.it-net.pl 20.01.03, 17:55 Niedlugo pojawia sie gejowskie klimaty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luthien Re: Green Way w Lublinie... IP: *.it-net.pl 20.01.03, 17:58 Gość portalu: Luthien napisał(a): > Niedlugo pojawia sie gejowskie klimaty... Aha, ma byc na Pilsudsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Green Way w Lublinie... IP: 62.233.135.* 21.01.03, 10:20 Czy zaplanowali już miejsce na SPATiF? Odpowiedz Link Zgłoś
eor Re: Green Way w Lublinie... 21.01.03, 12:35 A potem w Lublinie wybuduja molo. I tylko patrzec jak pojawi sie wielka nadzieja rozwoju cywilizacyjnego miasta Lublina, dusza towarzystwa, czlonkini wszystkich mozliwych towarzystw ludzi ogromnie inteligentnych, nawrocicielka uposledzonych wiesniakow i oredowniczka zakazu pasania koz w centrum miasta, noszenia gumofilcow oraz butow ze slomy...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: Green Way w Lublinie... IP: 4.2.* / *.lublin.mm.pl 21.01.03, 19:02 Może wtedy Julia sie przełamie i wróci.... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Green Way w Lublinie... 21.01.03, 21:04 Jest już Green Way. Na Piłsudskiego. Tam, gdzie kiedyś była Malinowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: Green Way w Lublinie... IP: 217.97.175.* 21.01.03, 22:23 tam jest nowa malinowa.... chyba, ze czegos nie doczytalam? Wlasnie tamtedy szlam :-))) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Green Way w Lublinie... 21.01.03, 22:38 Eeeeee... Przyznam szczerze, że nie przechodziłem w pobliżu ostatnio. A przeczytalem o tym we wczorajszej Gazecie. Chyba 2 albo 3 strona. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Green Way w Lublinie... 24.01.03, 11:21 Jednak jest. Byłem, widziałem, nie zjadłem ponieważ wolę MIĘCHO!!!! Poza tym nadal nad wejściem wisi big neon "Malinowa" (a właściwie to, co było kiedyś neonem). A tak wogóle, byłem paaarę ładnych lat temu w Malinowej. Jedyna knajpka, w której widziałem dwa karaluchy ścigające się po ścianie. Ciekawe czy w grinłeju też są?? Odpowiedz Link Zgłoś
julia.julia Re: Green Way w Lublinie... 22.01.03, 08:52 Ale fajnie :-) No to wracam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sharon666 Re: Green Way w Lublinie... 24.01.03, 10:02 Idiotyzm!!! Co ma gejostwo do schabowego?Wegeterianizm nie implikuje homoseksualizmu,co? Nie czaję o co wam chodzi. A w tej dziurze długo gejowskich klimatów nie będzie,oj nie!! Julia nie wracaj:)!! Odpowiedz Link Zgłoś
sharon666 Re: Green Way w Lublinie... 24.01.03, 10:09 Idiotyzm!!! Co ma gejostwo do jedzenia schabowego?Wegetarianizm chyba nie implikuje homoseksualizmu,co? A tej dziurze długo gejoeskich klimatów nie bedzie,oj nie! Julia,nie wracaj:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Green Way w Lublinie... 24.01.03, 11:13 Nie wiesz o co chodzi?? To była taka aluzja do wątku Julii "Nienawidzę Lublina". Polecam w całości. To tylko niewiele ponad 300 postów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
julia.julia Sharon!! 24.01.03, 13:36 To ja Cię po raz drugi usunęłam z mojego forum za milczenie, a Ty mi się objawiasz tutaj? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś