kasencja123 16.03.07, 13:51 gdzie w Lublinie są duże lumpeksy w których można coś ciekawego upolować? ;) wiecie kiedy są dostawy towaru? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ef Re: lumpeksy IP: *.it-net.pl 16.03.07, 14:02 w tym miescie jest chyba wiecej lumpeksów niz jakichkolwiek innych sklepów :) takze to troche dziwne pytanie, a gdzie mozna cos u polowac ? Ano tam gdzie tuz przed otwarciem zbiera sie klebiacy tlumek pan jak za starych czasów poprzedniego systemu... Odpowiedz Link Zgłoś
kasencja123 Re: lumpeksy 16.03.07, 15:41 hehe :) też prawda. Ale czy ktoś orientuje się gdzie są lumpeksy np z modą angielską lub poprostu jakieś większe sklepy typu second hand? Chodzi mi o lokalizację bo chcę wybrać sie z koleżanką poszukać czegoś fajnego, ale kojarzę tylko 3 czy 4 takie sklepy. jak ktoś wie to proszę o informacje. z góry dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fakara Re: lumpeksy 16.03.07, 16:38 Polecam sklep o wdzięcznej nazwie "Tani Armani" koło centrum Parada na Nałęczowskiej, dostawy chyba w poniedziałki, w soboty 50% ceny, bardzo tanio (po 2 zł koszulkę ładną można wyhaczyć spokojnie) i fajne rzeczy. Pzdr. dla przedsiębiorczych ludzi, kasencja:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: lumpeksy 16.03.07, 15:50 Z ilością lumpeksów mogą w Lublinie konkurować apteki. Informuję, że temat szmateksów był wielokrotnie na forum poruszany. Istnieje coś takiego, jak wyszukiwarka - radzę skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasencja123 Re: lumpeksy 16.03.07, 16:50 dociek wiem przepraszam, mnie też drażnią powtarzające się wątki. Wpisywałam secondhand i lumpeks ale nic nie znalazło niestety. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: lumpeksy 16.03.07, 20:18 No chyba najlepszy i największy jest ten przy końcu Kraśnickiej, nie pamiętam nazwy. Moja kuzynka jest stałą bywalczynią tego sklepu, dostawy są chyba w czwartek, kolejki podobno ogromne. Ale ciuchy świetnej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniaczana lala Re: lumpeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:15 Logo na Kraśnickiej.Trzeba pojechac 10 lub trolejbusem na końcowy na Węglinie. Dostawy w co druga sobotę - najbliższa nie w jutro ( 17 marca) tylko w kolejną ( 24 marca?). Sklep weilkości supermarketu,mnóstwo ciuchów niemal nowych , modnych , ceny takie sobie ale w sobote radze przygotować się na dziki tlum i stanie ok. 2 godzin w kolejce. Ja bastuje i chodze w sobote wieczorem ( ok. 19 ) lub w niedziele wieczerm. Odpowiedz Link Zgłoś
k.heil Re: lumpeksy 18.03.07, 22:41 To w jakich godzinach on jest otwarty? I gdzie dokladnie sie znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniaczana lala Re: lumpeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 09:09 No przecież mówię, ze na końcowym na Kraśnickich. A otwarty jest w dni powszednie conajmniej do 21. W niedziele chyba do 20 albo 21. Od 10 chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: lumpeksy 17.03.07, 18:46 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=23045877&a=28795184 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaniepokojony Czy jest to nowa gałąź gospodarki narodowej? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Czy jest to nowa gałąź gospodarki narodowej? IP: *.chello.pl 17.03.07, 23:27 tak - ta, co sie rozwija w ekspresowym tempie i ciągle pnie się w górę na wykresach i diagramach:) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Czy jest to nowa gałąź gospodarki narodowej? 18.03.07, 12:58 Tak,. w Lublinie jakby nie patrzeć , przodująca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazalogowana Re: lumpeksy IP: *.it-net.pl 20.03.07, 09:28 A mundurki szkolne są w takich miejscach? Powinni iść z duchem czasu i już gromadzić. Skoro większość spoleczeństwa ubiera się w lumpeksach, to na nowe mundurki spod igły mało kto sobie pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś