16.03.07, 13:51
gdzie w Lublinie są duże lumpeksy w których można coś ciekawego upolować? ;)
wiecie kiedy są dostawy towaru?
Obserwuj wątek
    • Gość: ef Re: lumpeksy IP: *.it-net.pl 16.03.07, 14:02
      w tym miescie jest chyba wiecej lumpeksów niz jakichkolwiek innych sklepów :)
      takze to troche dziwne pytanie, a gdzie mozna cos u polowac ? Ano tam gdzie tuz
      przed otwarciem zbiera sie klebiacy tlumek pan jak za starych czasów
      poprzedniego systemu...
      • kasencja123 Re: lumpeksy 16.03.07, 15:41
        hehe :) też prawda. Ale czy ktoś orientuje się gdzie są lumpeksy np z modą
        angielską lub poprostu jakieś większe sklepy typu second hand? Chodzi mi o
        lokalizację bo chcę wybrać sie z koleżanką poszukać czegoś fajnego, ale kojarzę
        tylko 3 czy 4 takie sklepy. jak ktoś wie to proszę o informacje. z góry dzięki ;)
        • fakara Re: lumpeksy 16.03.07, 16:38
          Polecam sklep o wdzięcznej nazwie "Tani Armani" koło centrum Parada na
          Nałęczowskiej, dostawy chyba w poniedziałki, w soboty 50% ceny, bardzo tanio (po
          2 zł koszulkę ładną można wyhaczyć spokojnie) i fajne rzeczy. Pzdr. dla
          przedsiębiorczych ludzi, kasencja:)
      • dociek Re: lumpeksy 16.03.07, 15:50
        Z ilością lumpeksów mogą w Lublinie konkurować apteki. Informuję, że temat
        szmateksów był wielokrotnie na forum poruszany. Istnieje coś takiego, jak
        wyszukiwarka - radzę skorzystać.
        • kasencja123 Re: lumpeksy 16.03.07, 16:50
          dociek wiem przepraszam, mnie też drażnią powtarzające się wątki. Wpisywałam
          secondhand i lumpeks ale nic nie znalazło niestety. pozdrawiam
          • annna84 Re: lumpeksy 16.03.07, 20:18
            No chyba najlepszy i największy jest ten przy końcu Kraśnickiej, nie pamiętam
            nazwy. Moja kuzynka jest stałą bywalczynią tego sklepu, dostawy są chyba w
            czwartek, kolejki podobno ogromne. Ale ciuchy świetnej jakości.
            • Gość: ziemniaczana lala Re: lumpeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.07, 21:15
              Logo na Kraśnickiej.Trzeba pojechac 10 lub trolejbusem na końcowy na Węglinie.
              Dostawy w co druga sobotę - najbliższa nie w jutro ( 17 marca) tylko w kolejną
              ( 24 marca?).
              Sklep weilkości supermarketu,mnóstwo ciuchów niemal nowych , modnych , ceny
              takie sobie ale w sobote radze przygotować się na dziki tlum i stanie ok. 2
              godzin w kolejce.
              Ja bastuje i chodze w sobote wieczorem ( ok. 19 ) lub w niedziele wieczerm.
              • k.heil Re: lumpeksy 18.03.07, 22:41
                To w jakich godzinach on jest otwarty? I gdzie dokladnie sie znajduje?
                • Gość: ziemniaczana lala Re: lumpeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 09:09
                  No przecież mówię, ze na końcowym na Kraśnickich.
                  A otwarty jest w dni powszednie conajmniej do 21. W niedziele chyba do 20 albo
                  21.
                  Od 10 chyba.
    • krt_czart Re: lumpeksy 17.03.07, 18:46
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=23045877&a=28795184

• Gość: zaniepokojony Czy jest to nowa gałąź gospodarki narodowej? ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 22:38
      • Gość: Anka Re: Czy jest to nowa gałąź gospodarki narodowej? IP: *.chello.pl 17.03.07, 23:27
        tak - ta, co sie rozwija w ekspresowym tempie i ciągle pnie się w górę na
        wykresach i diagramach:)
      • ryza_malpa1 Re: Czy jest to nowa gałąź gospodarki narodowej? 18.03.07, 12:58
        Tak,. w Lublinie jakby nie patrzeć , przodująca.
    • Gość: jazalogowana Re: lumpeksy IP: *.it-net.pl 20.03.07, 09:28
      A mundurki szkolne są w takich miejscach? Powinni iść z duchem czasu i już
      gromadzić. Skoro większość spoleczeństwa ubiera się w lumpeksach, to na nowe
      mundurki spod igły mało kto sobie pozwoli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka