Dodaj do ulubionych

Sprawka: Giertych kłamie

17.04.07, 21:16
Giertych powinien sie przygotowac na to ze bedzie rozliczony nie inaczej jak
rozlicza innych powinien psychol dostac żółte papiery i pobyt w pomieszczeniu
bez klamek az do naturalnej smierci.
Obserwuj wątek
    • leniak Re: Sprawka: Giertych kłamie 17.04.07, 21:48
      nie tylko Giertych - cała obecna władza sobie zasługuje na sprawiedliwe
      procesy, czas pomyśleć o sensownym Trybunale Stanu bo klientów bedzie sporo...
      tyle tylko że potencjalnym nastepcom owej chorej władzy rozliczenia nie wsmak -
      sami mają widać ochotę na prywatę i przekręty, PO już nawet trenuje się w
      zastapieniu LPR-u i Samoobrony w głupich wystepach - vide Palikot (nie wiedzieć
      czemu zwany filozofem) i Rokita, SLD zaś zwiera prokorupcyjne i kolesiowskie
      szeregi pod patronatem niejakiego Kwaśniewskiego (117 KK - i się nie
      przedawnia...)
      zatem póki co na sprawiedliwość liczyć nie ma co...
      zreszta pisuary staraja się pojęcia prawa i sprawiedliwości nam skutecznie
      obrzydzić...
    • Gość: Las Vegas Re: Sprawka: Giertych kłamie: czy to cos dziwnego? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 18.04.07, 04:41
      Giertych, Wierzejski, Orzechowski... dla panow faszystow klamstwa to
      praktycznie chleb powszedni!
    • Gość: mat Żal mi Sprawki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 07:53
      Jeszcze niedawno razem z żoną, w jednej z lubelskich szkół witał Giertycha z
      kwiatami i wyrazami najwyższego szacunku.
      Żona oczekiwała z bukietem na wielkiego gościa już przed budynkiem szkoły ....
      Żal mi Sprawki.
      Nie wiedział z kim ma do czynienia?
      Liczył, że mu się uda?
      • Gość: Dorota Re: Żal mi Sprawki IP: 89.171.161.* 18.04.07, 08:42
        A mi go nie żal, jego żony zresztą tez nie, stworzyli spółdzielnię, którą ktoś
        w końcu rozbił.
        • Gość: net Re: Żal mi Sprawki IP: *.pronet.lublin.pl 18.04.07, 09:48
          a mi ciebie żal
    • Gość: pap Sprawka: Giertych kłamie IP: *.pronet.lublin.pl 18.04.07, 09:59
      Ciekawe czy Roman Giertych zaprotestuje przeciwko procesowi Jaruzelskiego i
      Kiszczaka,przecież to idole jego Ojca Macieja Giertycha/tak Ich i Związek
      Radziecki wychwalał w 1989.r/
    • Gość: dama Re: Sprawka: Giertych kłamie IP: *.chello.pl 19.04.07, 15:33
      Giertych przekreślił człowieka kompetentnego, kulturalnego i tak bardzo przyjaznego uczniowi i polskiej szkole. Dla lubelskiej oświaty to wielka strata, o czym świadczyły - czego nigdy tego nie było - protesty środowiska nauczycielskiego przeciw Jego odwołaniu. Znający działalność p. Lecha Sprawki żywimy nadzieję i życzymy tego z całego serca, aby wreszcie taki sam los spotkał Giertycha, a p. Sprawka po raz trzeci pozostał lubelskim kuratorem bądź zajął stanowisko nieobliczalnego w swych działaniach, bez żadnych kompetencji i rozumu giertycha.
      • Gość: kaz Re: Sprawka: Giertych kłamie IP: *.chello.pl 19.04.07, 18:44
        co za dureń pisze o spółdzielni małżonków? PP Ewa i Lech Sprawkowie, to wspaniały duet pedagogów. Życzliwi profesjonaliści z ogromnym wkładem pracy w oświatę Lublina i Lubelszczyzny, a także patrioci. Za Ich powodzenie wszyscy trzymamy kciuki, o czy świadczą powyższe wypowiedzi. A ta jedna wypowiedź - bzdura, autor do pięt nie dorasta BOHATEROM sprawy!
        • Gość: Bajdy z kaczolandu Re: Giertych kłamie - i to czesto IP: *.natpool8.outside.ucf.edu 19.04.07, 23:13
          Mam nadzieje, iz juz niedlugo endecki rod Giertychow i stworzona przez nich
          katolicko-narodowo-faszystowska partyjka odejda w zapomnienie, a MEN znajdzie
          sie w lepszych, rozsadniejszych i bardziej fachowych rekach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka