Gość: Paul IP: *.lodz.mm.pl 19.08.03, 01:31 ..........olewam cieplym moczem. Moje mlodsze siostry wybraly hormony....., a nie mnie..........i jest mi k.... przykro. To tyle, uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hm` Re: A ja to wszystko........... IP: 217.153.156.* 19.08.03, 03:00 Hhehehe, smiech odnosnie Twego tekstu do Al-ki. Coz to niezbyt rozgarniety mlody chlopak. ;] A co do siostrzyczek. Bywa, zycie. pozdr. hm` Pierdole ile mozna sie uczyc a nic nie wchodzi...no prawie nic. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: A ja to wszystko........... 19.08.03, 03:14 No coz usuneli juz Twego posta, Sarzalo nie spi.. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: A ja to wszystko........... IP: *.lodz.mm.pl 19.08.03, 13:43 hm` napisał: > No coz usuneli juz Twego posta, Sarzalo nie spi.. > pozdr. hm` Kur... Ja nawet dobrze nie pamietam o co chodzilo;-}. "Pywko";-}. O czym to bylo? Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: A ja to wszystko........... 19.08.03, 13:58 Hm, a jednak nie usuneli, coz zmeczenie matrialu o ktorejs tam w nocy. Gwoli przypomnienia, zostales po tym poscie uznany niemalze za ortodyksyjnego katolika, ktory chodzi na Marsze dla Jezusa... A poza tym prawie uznali Cie za kobiete... No coz.... Paul dewotka...hehehehehe A to link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=7503286&a=7508143 pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Drogi hm`'ie........... IP: *.lodz.mm.pl 19.08.03, 23:13 hm` napisał: > Hm, a jednak nie usuneli, coz zmeczenie matrialu o ktorejs tam w nocy. Gwoli > przypomnienia, zostales po tym poscie uznany niemalze za ortodyksyjnego > katolika, ktory chodzi na Marsze dla Jezusa... A poza tym prawie uznali Cie za > kobiete... No coz.... Paul dewotka...hehehehehe > A to link: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=7503286&a=7508143 > pozdr. hm` A ja to i ich..........olewam cieplym moczem jako dewotka-katolik;-}. Dzieki za telefon, moj dom jest twoim domem, jeno daj znac. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re: A ja to wszystko........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.03, 23:38 Koledzy w Udzi to sie nudza ,przy nauce czego? nie chce odpowiedzi ale rozsadku i odrobine powagi. Z LF zrobiliscie sobie Toy - telefon .Redakcja zasnela? A dla was proponuje olewke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Kolego Kumak...... IP: *.lodz.mm.pl 20.08.03, 00:25 Gość portalu: Kumak napisał(a): > Koledzy w Udzi to sie nudza ,przy nauce czego? nie chce odpowiedzi > ale rozsadku i odrobine powagi. Z LF zrobiliscie sobie Toy - > telefon .Redakcja zasnela? A dla was proponuje olewke . Jestes moim kolega i chce zeby tak dalej bylo. Pije sobie piwko i pisze post'y. Pisze i bede pisal o rzeczach ktore mnie delikatnie mowiac "intryguja", ale pisze sobie o tzw. "gownie". O czym chcesz podyskutowac? Daj temat. Moze o sobie, bo najblizej...... Jestem w Polsce od roku i od pol roku jestem "bezrobotny". Wiesz dlaczego? Boja sie zebym im nie zabral pracy. Wiem ze jestem od nich lepszy i oni o tym wiedza. Wiedza, ze jak przyjedzie tzw. "Joe" z kraju i pojde z nim na piwo to......no wlasnie co? Jestem "jednym z nich". Mowie ich akcentem i wiem kto wygral ostatnie rozgrywki. Wiem wiele innych rzeczy. W Polsce takich ludzi sie nie lubi. "Overqualified" - tak to sie nazywa. Dowcip polega na tym, ze nie mam takich kwalifikacji, ale jestem "stamtad", jak tredowaty. Nie dostane "prawdziwej" pracy, bo jestem "niebezpieczny". Uszanowanie, Paul PS W Piatek ide na nastepne interview. Ludzie przez pol godziny mecza sie (czuje to i slysze) ze mna zeby powiedziec mi ze "zadzwonoa do mnie". Tajemnica jest to, ze ja moge i zarzadzac taka firma i przyjmowac chetnych do pracy. Nie, nie chwale sie. To oni sie boja. Sam nie wiem czego, bo mozemy sie tylko od siebie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Kolego Kumak...... 20.08.03, 00:30 Hm, Paul mowilem to juz wielokrtonie teraz dobitnie napisze: spierdalaj z Polski, zameczysz sie. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Kolego Kumak...... IP: *.lodz.mm.pl 20.08.03, 00:45 hm` napisał: > Hm, Paul mowilem to juz wielokrtonie teraz dobitnie napisze: spierdalaj z > Polski, zameczysz sie. Eeeeeeeeeeeech................kurwa..........czemu nie przyszedles na piwo?!!! Bardzo chce z toba pogadac. I kurwa, tu na forum to mowie. Zadzwon do mnie i rzuc te ksiazki na 1 dzien. Daj mi swoj jeden dzien. Uszanowanko, zdrowka jak zwykle....., Paul Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: Kolego Kumak...... 20.08.03, 02:25 Hm, clara non sunt interpretanda..... Sugeruje kupno Vipow ja naprawde lubie to piwo.... A no i jeszcze jedno, jutro jest mecz.... Chyba wpadne.. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul No i k............... IP: *.lodz.mm.pl 20.08.03, 03:09 hm` napisał: > Hm, clara non sunt interpretanda..... Sugeruje kupno Vipow ja naprawde lubie > to piwo.... A no i jeszcze jedno, jutro jest mecz.... Chyba wpadne.. ;] > pozdr. hm` .............zajebiscie!!!! Tylko zadzwon. Moja kobieta gdzies idzie..... Za[raszam....hm`'ie..............czy ja musze Cie zapraszac???!!! Jesli bedziesz "musial" nocowac, to przyjdz do mnie i "VV". Mozliwe ze ja "skozystam" niebawem z Twej goscinnosci;-}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kumak Re Kolego Paul............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 00:45 Wiec spokojnie znam ten temat itez mi wszystko jedzie .. W tym nie jestes sam i nie noz w kieszeni ale uzzi w garsc ...... . Wiec wykropkuj ile sie da ........ nadejda czasy dla dobrych. A jak kiedys zacumujesz i bedziesz kims badz czlowiekiem . Fartu w zyciu zycze ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: Re Kolego... IP: *.lodz.mm.pl 20.08.03, 00:53 Gość portalu: Kumak napisał(a): > Wiec spokojnie znam ten temat itez mi wszystko jedzie .. W tym nie > > jestes sam i nie noz w kieszeni ale uzzi w garsc ...... . Wiec > wykropkuj ile sie da ........ nadejda czasy dla dobrych. A jak > kiedys zacumujesz i bedziesz kims badz czlowiekiem . Fartu w zyciu > zycze ci. Stary..........ja ZAWSZE JESTEM "CZLOWIEKIEM". Wiem co to smierci i zycie, bieda i bogactwo...... Do mojego domu mozesz zawsze przyjsc i sie najesc, pospac i napic. "Czas dla dobrych"????!!! Malo oryginalnie - " Fuck you";-}. Chyba cie czuje. Dzieki za post. Powodzenia i uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
asia-mtl Re: A ja to wszystko........... 20.08.03, 02:17 rem pierdelem;)-jakos bardzo mi to pasuje do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: A ja to wszystko........... IP: *.lodz.mm.pl 20.08.03, 03:14 asia-mtl napisała: > rem pierdelem;)-jakos bardzo mi to pasuje do siebie To napierdalaj;-}}}}}. Uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś