Gość: @ Re: Koniec akademickiego radia IP: *.it-net.pl 10.10.03, 15:15 mysle ze nidługo bedzie kolejny protest w lubinie... ciekawe czy rektor da studentom w tym czasie wolne... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staples Re: Koniec akademickiego radia IP: *.unitron.lublin.pl / 192.168.4.* 12.10.03, 12:14 ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( Słysząc tą okropną nowinę kilka dni temu na falach RC pomyślałem, że to jakiś wał głupi żart albo jeszcze coś innego. Ale okazało się to przykrą prawdą, że chcą zamknąć najlepsze radio na lubelszczyźnie jedyne którego można posłuchać bez obawy o muzyczny komercyjny chłam i tysiące durnych reklam. Z muzyką wnoszącą coś w naszą szarą rzeczywistość i tworzoną nie dla kasy ale z chęci tworzenia i stylu życia. Słucham radia gdzieś tak od 1999 roku i to ono ukształtowało we mnie upodobania muzyczne i jestem za nie wdzięczny. Teraz jak zamkną radio to bedzie trzeba sprzedać radio albo coś bo stać będzie bezsensownie i zagracać miejsce. Bo innych stacji nie da się słuchać ciągle to samo g....... puszczają i upośledzają ludzi muzycznie. Tylko dlaczego zawsze człowiek jest pozbawiany tego co najlepsze i co ma swój wkład w kulturę danego miasta i jego mieszkańców??? Ludzie powiedzcie jak mozna uratować nasze radio???????? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Na Forum Radio... 12.10.03, 14:43 ...też wspomniano o Centrum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=483&w=8389841&a=8389841 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( zenada IP: *.umcs.lublin.pl 14.10.03, 12:18 jak mozna likwidowac takie dobre radio? :((( Ludzie opanujcie sie, szukajcie oszczednosci gdzie indziej !!! Odpowiedz Link Zgłoś