Dodaj do ulubionych

nowe przedszkole

28.04.09, 14:52
Cześć!
co myślicie o otwarciu przedszkola w okolicy Lsm, Czuby lub Osiedle Rury? zastanawiam się nad tym, ale nie wiem czy byliby chętni. Przedszkole działałoby napewno cały rok i byłyby zajęcia językowe.
Zastanawiam się tez nad sprawami organizacji, może macie ciekawe pomysły? pozdrawiam ciepło
Obserwuj wątek
    • monjan Re: nowe przedszkole 29.04.09, 08:55
      przedszkoi jest za mało na Czubach, jest duzo dzieci
      zalezy w jakim miejscu??
      • aaagawa Re: nowe przedszkole 29.04.09, 12:10
        Witam!
        Nie wiem jeszcze dokładnie gdzie byłoby przedszkole. Szukam jakiegoś przytulnego miejsca, żeby dzieciom się podobało i żeby można było gdzieś z nimi wyjść (plac zabaw, jakieś zielone miejsce).
        zastanawiam się czy lepszy byłby jakiś lokal, czy po prostu odpowiednio urządzone, spore mieszkanie. Może znacie jakieś przyjemne miejsca, które nadawałyby się do tego celu?
    • nec_nec Re: nowe przedszkole 26.06.09, 08:29
      hej, ja chciałam otworzyć, ale...nie mam wykształcenia pedagogicznego, a to
      wymagane. Lubię dzieci - to raz, dwa, ze moja mała to przedszkolanka i chciałam
      mieć ją "na oku". W sumie mam temat przerobiony, choć przepisy mnie
      położyły...szkoda, bo chciałam coś takiego mieć
    • madzi1983 Re: nowe przedszkole 02.07.09, 14:12
      witam mam pytanie w sprawie zapisów dzieci do przedszkola, czesne wynosi 300 zł,
      a jak sprawa wygląda z wyżywieniem??? jaki jest koszt dziennego wyżywienia. Jak
      przedstawia się sprawa przy zapisie dwójki dzieci, czy są jakieś zniżki? jak z
      wpisowym przy dwójce dzieci, Jest informacja o możliwości pobytu na godziny? Jak
      przedstawia się ta kwestia finansowo???
      • e-gosiak czuby - górki, widok - zdecydowanie 12.07.09, 07:54
        nie ma tu jeszcze prywatnego przedszkola a dzieci masę - polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka