asiad13 05.08.08, 07:02 Czy może ktoś się orientuje czy gdzieś w Rsdomiu można zapisać dwulatka na godzinkę czy dwie w tygodniu na jakieś zajęcia w przedszkolu, takie żeby przygotować malucha do przedszkola i żeby pobawiło się z rówieśnikami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarysa007 Re: Zajęcia dla dwulatka Radom 10.08.08, 23:17 Niestety o niczym takim nie słyszałam ale zapytaj inne mamy: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49067 Odpowiedz Link Zgłoś
cypisewa Re: Zajęcia dla dwulatka Radom 04.09.08, 14:43 ja tez szukam miejsca gdzie moglabym zabrac swoje 2-latki, bo potrzebuja kontaktu z rowiesnikami . niestety nikt w naszym miescie nie pomyslal o mamach i ich dzieciach a przeciez bedac z dziecmi w domu chcemy zapewnic im jakies atrakcje a nie tylko kontakt z domownikami. narazie znalazlam kanal w telewizji, ktory bawi i uczy cbeebies.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-is-one Re: Zajęcia dla dwulatka Radom 18.02.09, 19:04 Za rok z poczatkiem roku 2010 ma powstać na Gołębiowie Klubik Malucha. Godzina atrakcyjnych zabaw z dzieckiem lub pod okiem opiekunki ma kosztowac 7zł.Wszelkich informacji udzielam emailem k_blond@tlen.pl lub gg 6961655 Odpowiedz Link Zgłoś
misczarodziej Re: Zajęcia dla dwulatka Radom 20.02.09, 19:48 Wszystkich rodzicow,ktorych pociechy nie dostana sie do przedszkola zapraszam do kacika misia czarodzieja.wszelkich informacji udzielam meilowo lub telefonicznie po uprzednim kontakcie droga elektroniczna misczarodziej@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ela_jankowska Re: Zajęcia dla dwulatka Radom 28.02.09, 12:56 Jest w Radomiu klub malucha, przyjmują dzieciaczki w wieku 1,5-3 latka. www.sloneczna-kraina.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
bluemarzenie Re: Zajęcia dla dwulatka Radom 26.09.09, 13:32 ela_jankowska napisała: > Jest w Radomiu klub malucha, przyjmują dzieciaczki w wieku 1,5-3 latka. > www.sloneczna-kraina.pl/kontakt.html Witam Jestem właścicielką Słonecznej Krainy. Dziękuję za polecanie mojego Klubiku. Zapraszam Dzieci i Rodziców:) Byliśmy pierwsi w Radomiu. Mamy warunki doświadczenie i kwalifikacje niezbędne aby zajmować się dziećmi. Danuta Kwaśnik Odpowiedz Link Zgłoś
skakankaq Re: Zajęcia dla dwulatka Radom 14.01.18, 13:01 Witam, Chciałam odświeżyć wątek, Czy są takie miejsca w Radomiu gdzie dwulatka kilka razy w tygodniu może chodzić by się pobawić a jednocześnie są robione dodatkowe zajęcia przygotowujące do przedszkola w stałej grupie dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś