niusia71 28.06.10, 10:59 Proszę o podanie opinii o hotelu,opcji all, plaży itd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
padalec39 Re: Beach Albatros Garden - Hurgada 28.06.10, 12:45 Tu znajdziesz interesujące Cię informacje. Pozdrawiamwww.easygo.pl/opinie/egipt/hurghada/beach-albatros-garden-ja1.html?gclid=CLLq0MrMwqICFQVgZwodg0BF5Q Odpowiedz Link Zgłoś
agi-n4 Re: Beach Albatros Garden - Hurgada 28.06.10, 22:08 niusia71 Hotel beach albatros razem z hotelem aqua blue i aqua vista to jeden kompleks bez różnicy w którym hotelu mieszkasz korzystasz z trzech około 10 basenów zjeżdżalnie kilka restauracji głównych kilka tematycznych club dla dzieci codziennie animacje w zeszłym roku był oblegany przez Polaków przewaga nad innymi narodowościami jedyny minus odległość od plaży jeśli o chodzi o all to mnóstwo barów poza restauracjami przy basenie z falami pyszna pizza o 15 polecam pozatym pożna kolacja o północy a posiłków w sumie chyba 7 dziennie. Ogólnie sumując hotel bardzo fajny kiedyś tam wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
niusia71 Re: Beach Albatros Garden - Hurgada 29.06.10, 12:35 Dziękuje bardzo za informacje, jakże cenne. Mam pytanko odnośnie dojazdu do Hurghady , jaki to koszy? Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Beach Albatros Garden - Hurgada 29.06.10, 12:54 zależy w które miejsce tzn do jakiej dzielnicy koszt waha się od 15 do 25 Le pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
niusia71 Re: Beach Albatros Garden - Hurgada 29.06.10, 14:44 Właśnie z hotelu jak w temacie , podane ceny orientacyjne są za jedną osobę , czy rodzinę? I może ktoś podpowie co wybrać Beach Albatros Garden , czy See Gull? Tyle dobrego i złego się naczytała , że jestem w kropce. Za wszelkie pomocne podpowiedzi dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Beach Albatros Garden - Hurgada 29.06.10, 14:57 podałem ci orientacyjną cene taxi z hotelu beach albatros garden do hurghady ale hurghada to kilka dzielnic więc cena zależna jest też od odległości jaką pokonasz taxi no i od tego ile wytargujesz ============================================ moje wspomnienia z egiptu : forum.gazeta.pl/forum/w,622,108239471,108239471,Wspomnienia_2010_styczen.html Odpowiedz Link Zgłoś
niusia71 Re: Beach Albatros Garden - Hurgada 29.06.10, 15:10 Jeszcze raz dziękuje , przeczytałam część Twej relacji, piszesz, że nie wykupiłeś wizy , lecę po raz pierwszy i nie wiem jak to z tymi wizami jest.... Pomożesz?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
egiptosek Re: Beach Albatros Garden - Hurgada 29.06.10, 15:29 lecąc do hurghady nie masz możliwości skorzystania z bezpłatnej wizy taka możliwość jest tylko na synaju czyli w sharmie tak więc będziesz musiała nabyć wize po przylocie na lotnisku w hur. za 15 $ innej możliwości w hurg. nie ma pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
niusia71 Re: Beach Albatros Garden - Hurgada 29.06.10, 15:36 Jeszcze raz serdecznie dziękuje za info , również pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś