Gość: Misiek IP: *.acn.waw.pl 14.10.03, 11:24 Czy w kurortach są "Panie" ?, jeśli tak to po ile ?. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: minius Re: Prostytutki IP: *.smrw.lodz.pl / 172.17.0.* 14.10.03, 15:37 W krajach muzułmańskich prostytucja jest ścigana z całą surowością. Pewnie wszędzie takie "panie" bywają. Ale jeśli masz takie potrzeby to pojedź do innego kraju (albo miasta w Polsce). Chyba, że chcesz ryzykować. Zawsze może Ci się zdarzyć, że zrobią nalot i będziesz miał piękną międzynarodową sprawę sądową za granicą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Prostytutki IP: 62.114.154.* 14.10.03, 16:32 Przy Papas II jest Juke Box - tam sa Egipcjanki, ktore za dobry napiwek przygotuja dobra jajecznice na sniadanie... Egipt to kraj muzulmanski owszem, ale skorumpowany - tu liczy sie kasa i pozycja - policja nie jest tu szanowana i wlasciwie mozna robic to co sie chce. Pozostaje tylko wlasne sumienie... Do wiezienia nie trafi nikt kto ma uklady, nawet seryjny zabojca, a tym bardziej Europejczyk z kasa. Rozliczenia prawne sa jednak zalatwiane nie przez rzad, ale na ulicy. Jezeli ktos probuje sie wlamac do czyjegos samochodu, a zauwazy to ktos z ulicy - to koniec! Nie radze rowniez klocic sie z zona poza terenem hotelu - mezczyzna nie ruszy sie z ziemi przynajmniej przez kilka godzin. Kocham ten kraj! W Polsce nikt nie zwroci uwagi na lezacego na ziemi czlowieka - tutaj nikt mu nie pozwoli nawet upasc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Prostytutki IP: *.acn.waw.pl 14.10.03, 17:55 Ok - dzięki za info, jak wrócę to zdam relację czy warto (cenniki, punktacja, najlepsze miejsca itp.) ;>>>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>> Re: Prostytutki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.10.03, 18:12 Troszke żenujący ten temat Panowie Ale cóż ten facet to żałosna ciamajda i musi płacić za sex. Ja jednak prosiłabym o nie zamieszczanie tu relacji z wyprawy turystycznej tylko zapisanie się na forum erotyczne. To jest forum turystyczne Nie kącik burdelowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Prostytutki IP: *.acn.waw.pl 14.10.03, 19:01 Jak dam z nimi czadu to same mi będą chciały dopłacić żebym z jeszcze troche został hehe, jestem zamłody i zasprawny żebym musiał za "to" płacić Kochanie :). Pewnie masz 22 lata i od 7 lat męża albo chłopca bo 2gi raz juz się mogło w życiu nie trafić a o innych mówisz że "ciamajdy" hehe. Zresztą nikty nie jest zmuszony otwierać topic "Prostytutki" a wielu Panów napewno to zainteresuje, niebądźmy kleryckimi podstarzałymi dewotami - turystyka z sexturystyką też istnieje, można to zaliczyć do poznawania miejscowego folkloru albo jako urozmaicenie jakiegoś wieczoru ;). Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac Re: Prostytutki 14.10.03, 21:03 Boshe, następny, który musi się dowartościowywać za pieniądze i kpić z innych. Co za czasy?! Odpowiedz Link Zgłoś
sexturysta Re: Prostytutki 02.07.25, 05:02 sexturysta, to ważna część turystyki, proszę nie tłamsić inicjatywy społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Prostytutki 02.07.25, 08:50 Ta, ponoć po sanatoriach tworzą sie wyspecjalizowane kolektywy, grupy robocze i spółdzielnie samopomocy chłopskiej - właśnie w ramach tego rzemiosła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: Prostytutki IP: *.vera.net.pl / 192.168.20.* 15.10.03, 01:43 Gość portalu: Misiek napisał(a): > Ok - dzięki za info, jak wrócę to zdam relację czy warto (cenniki, punktacja, > najlepsze miejsca itp.) ;>>>. a kiedy wracasz? bo moze mi sie TWOJE INFO PRZYDA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Prostytutki IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 10:57 Na początku lutego dopiero :( - ale relację i namiary na atrakcje turystyczne zdam napewno ;). W ubiegłym roku byliśmny w Maroku i też nieźle "zaszaleliśmy" hehe ;) - ale w tym roku podejmuję się pobić swój rekord więc można kiedyś pomyśleć o jakimś dodatkowym forum turystyczno-tematycznym ;). Pozdra. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: Prostytutki 14.10.03, 21:05 Chyba Ci się pomyliły kierunki podróży: Egipt to nie Tajlandia... Generalnie prostytucja jest wszędzie, ale w Egipcie jest 1000 innych atrakcji, których nie ma gdzie indziej, i zapewniam Cię, że wśród tego tysiąca nie ma salonów masażu erotycznego itp. Jako dowód mogę Ci przytoczyć, że gdy siedziałem w Egipcie na budowie lat temu kilkanaście, to koledzy expaci sprowadzali sobie "panienki" z Tajlandii albo z Czechosłowacji lub wręcz Polski... daje to do przemyślenia, czego możesz się spodziewać na miejscu jesli chodzi o tego rodzaju uciechy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Prostytutki IP: *.gorzow.mm.pl 15.10.03, 11:33 Właśnie wróciłam z Hurghady i z moich obserwacji wynika, że jest tam wiele chetnych pań (z Europy, a szczególnie Rosjanek), które za taką usługę jeszcze Ci dopłacą (w$)i będą z tego powodu bardzo szcześliwe. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Prostytutki 15.10.03, 11:45 > Właśnie wróciłam z Hurghady i z moich obserwacji wynika, że jest tam wiele > chetnych pań (z Europy, a szczególnie Rosjanek), które za taką usługę jeszcze > Ci dopłacą (w$)i będą z tego powodu bardzo szcześliwe. Powodzenia. One są nastawione na egzotyczne przygody z gorącymi Arabami, wątpię, żeby się paliły do Polaków... Swoją drogą, jak niskie trzeba mieć o sobie mniemanie, żeby za sex płacić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarkafarka Prostytutki IP: *.ssmb.com 15.10.03, 15:06 Nie chodzi tu o mniemanie. Po prostu nie chce mi się czasami iść gdzieś tylko po to żeby się produkować pół nocy. Ściemniać jaka to ona jest ładna - miłe i czułe słówka.... Corrina - mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi - jestem pewien, że wiesz. ;) Nie mam ochoty na stałe związki - nienawidze rutyny o którą tak łatwo. Poza tym nie mam czasu tyle ile bym chciał poświęcić TEJ właściwej. (przynajmniej jeszcze przez rok) Poza tym to chyba jedynie sprawa osób, które chcą za to płacić i kobiet, które chcą na tym zarabiać. Nie ma sie czym martwić - jeżeli tych kobiet będzie coraz więcej, wówczas w cenie będzie "towar" (przepraszam) deficytowy czyli kobiety miłe, porządne, stałe - takie jak ty zapewne. Będzie szansa na lepszą partię ;) - bo to chyba o to chodzi ? A może się mylę. Pozdrawiam serdelecznie i wracam do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Prostytutki IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 13:07 Eeee... Rosjanki w Egipcie mnie nie interesują - jak gdzieś jadę to szukam folkloru (tj. picie miejscowych trunków, używanie miejscowej marki samochodu, miejscowych produktów itp), Rosjanki to tylko w Rosji - musi być Egipcjanka :). Czy "żałosne płacenie za sex" to kwestia względna, jadę z kumplami i niezabieram swojej dziewczyny więc niemam ochoty być "zestresowany" przez 2 tyg., zresztą myślę że lepiej jest cyt. "płacić za sex" niż kogoś zdradzić (inaczej wymagałoby to jakiegoś zaangażowania emocjonalnego - a więc zdrady emocjonalnej), a tak to tylko sex i tyle. Ojj Panie - niekażdy musi mieć 1eggo Misia przez całe życie, jeśli wam takie coś nie pasuje to przecież niezmusza Was nikt do takiego źycia ani nie krytykuje że się np. jakiś trafił wkońcu a 2gi już się mógł nietrafić w życiu to się go pazurami trzymacie bardzo często, dajcie też żyć innym i nie osądzajcie go zaraz po własnej niezaradności życiowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Prostytutki IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 13:51 koles!!!! jestes zalosnie zenujacy!!! pierdolisz aby pierdolic jakies glupoty. pewnie jestes zdziadzialym gosciem siedzacym w kapciach przed kompem i tylko prowokujesz ludzi, aby reagowali na Twoje glupkowate wywody!!!! Zal mi Ciebie!!!!! mi siebie tez ze dalam sie sprowokowac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnienienia ŻENADA!!! IP: *.dialup.supermedia.pl 15.10.03, 14:09 Żenujący jest ten wątek, naprawde niedobrze mi sie robi(i mysle, ze nie tylko mi)jak czytam takie bezwartościowe wątki. Osoba która go rozpoczeła pasuje mi do typu erotomana gawedziarza, szukajacego tanich internetowych podniet!!!!!!! Współczuje głupoty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiufiu koment IP: *.ssmb.com 15.10.03, 14:54 Może byscie się za robotę wzięli??!!! Za co wam płacą??!! o czym wy gadacie - idźcie na browarek, kupcie kobiecie prezent (chociaż to droższe niż prostytutka, z tego też można czerpac radośc ;) ), pogadajcie sobie na ten temat wtedy śpiewka sie skończy. Apropos - do tych kobiet które pisały wcześniej, jeżeli za pieniądze jest dowartościowywaniem siebie, to może któraś ze mną za darmo pójdzie? Wbrew pozorom jest miłym mężczyzną, nawet całkiem ładny, dowcipny..... hehehehe eeeehhhh ludziska!! - jedźcie za miasto na tydzień - odreagować, komórki wyłączcie Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek CENNIK IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 16:28 W odpowiedzi na tak duże wbrew protestom niektórych Pań (boją się Panie konkurencji ? ;)) zainteresowanie urozmaiceniem sobie miłego pobytu rekraacyjnego w Egipcie pobytem w towarzystwie miłych miejscowych dziewuszek (zdala od żon i dziewczyn które napewno drożej kosztują i wielokrotnie nie są takie miłe) postarałem się od miejscowych o cennik usług (i przedstawioną mi ofertę - ktoś znajomy korzystał więc info jest bardzo obiektywne) w Hurghadzie - niedługo podam szczegóły. Pozdrawiam wszystkiech zainteresowanych którzy także spędzą tam miło czas ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wert Re: CENNIK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 17:36 Gość portalu: Misiek napisał(a): > W odpowiedzi na tak duże wbrew protestom niektórych Pań (boją się Panie > konkurencji ? ;)) zainteresowanie urozmaiceniem sobie miłego pobytu > rekraacyjnego w Egipcie pobytem w towarzystwie miłych miejscowych dziewuszek > (zdala od żon i dziewczyn które napewno drożej kosztują i wielokrotnie nie są > takie miłe) postarałem się od miejscowych o cennik usług (i przedstawioną mi > ofertę - ktoś znajomy korzystał więc info jest bardzo obiektywne) w Hurghadzie > - > niedługo podam szczegóły. Pozdrawiam wszystkiech zainteresowanych którzy także > > spędzą tam miło czas ;). Czy ty w ogóle znasz jakiś język obcy żeby się z tymi "dziewuszkami" porozumieć? Wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: CENNIK IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 17:45 Będę pokazywał im na zdjęciach w świerszczykach "podczas" co mają robić (metoda sprawdzona przez rzołnierzy z garnizonów Rzymskich stacjonujących w różnych dziurach świata - mieli monety z powybijanymi na nich "pozycjami" specjalnie do tego celu) - ale o tym pewnie Geniuszu Poligloto niewiedzialeś hehe ? :>>>. Ty pewnie potrafisz "Yes Marboro" i "oh yes yes..." - i na tym się założe zamyka się cała twoja znajomość jezyków (to ostatnie to autentyczny cytat z lekcji angola naszego byłego Elektryka - po kilku godzinach nauki) no ale cóż niekażdy może być genialny jak Ty ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wert Re: CENNIK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 18:03 Gość portalu: Misiek napisał(a): > Będę pokazywał im na zdjęciach w świerszczykach "podczas" co mają robić (metoda > > sprawdzona przez rzołnierzy z garnizonów Rzymskich stacjonujących w różnych > dziurach świata - mieli monety z powybijanymi na nich "pozycjami" specjalnie do > > tego celu) - ale o tym pewnie Geniuszu Poligloto niewiedzialeś hehe ? :>> > >. Ty > pewnie potrafisz "Yes Marboro" i "oh yes yes..." - i na tym się założe zamyka > się cała twoja znajomość jezyków (to ostatnie to autentyczny cytat z lekcji > angola naszego byłego Elektryka - po kilku godzinach nauki) no ale cóż niekażdy > > może być genialny jak Ty ;). W przeciwieństwie do Ciebie znam języki obce, a szczególnie angielski. Wróciłem własnie niedawno z Egiptu, gdzie podziwałem m.in. naszych rodaków i ich totalną nieporadność jeżeli chodzi o komunikację z tubylcami. Ale co można wymagać od faceta po zawodówce, który pisze "rzołnierze"..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: CENNIK IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 18:15 Tak i jeszcze tanczysz, spiewasz i recytujesz napewno. I nie "pisze" bo to czas czynnosci terazniejszej tylko "NAPISAL" - ale czego sie spodziewac po facecie takim jak ty co podstawowki nawet nie skonczyl :>>>>. Pewnie ta angielszczyzna jest rownie dobra gramatycznie jak polszczyzna i tam jezdziles sprzedawac na bazarze artykuly odpustowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wert Re: CENNIK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 18:21 Gość portalu: Misiek napisał(a): > Tak i jeszcze tanczysz, spiewasz i recytujesz napewno. I nie "pisze" bo to czas > > czynnosci terazniejszej tylko "NAPISAL" - ale czego sie spodziewac po facecie > takim jak ty co podstawowki nawet nie skonczyl :>>>>. Pewnie ta ang > ielszczyzna > jest rownie dobra gramatycznie jak polszczyzna i tam jezdziles sprzedawac na > bazarze artykuly odpustowe. Buahahahahaha!!!!!! Over & out! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pc_maniac Re: CENNIK IP: *.acn.waw.pl 15.10.03, 18:24 Wrt naprawdę to jesteś hamem ze wsi i nigdy bnie byłeś w Egipcie bo nawet nie wiesz gdzie to jest !. Siedziałeś u siebie w stodole w słomianych łapciach u siebie na wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wert Re: CENNIK IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.03, 18:58 Gość portalu: pc_maniac napisał(a): > Wrt naprawdę to jesteś hamem ze wsi i nigdy bnie byłeś w Egipcie bo nawet nie > wiesz gdzie to jest !. Siedziałeś u siebie w stodole w słomianych łapciach u > siebie na wsi. Dla twojej informacji prymitywie to byłem tam 2 razy - opisałem niedawno hotel w którym ostatnio byłem w El Gouna. Widząc twoje błędy ortograficzne śmiem jednak wątpić że ty z kolei byłeś w Egipcie. A w ogóle, to nie wdaję się więcej w żadną polemikę na ten temat, bo mam ciekawsze rzeczy do robienia. Dziwi mnie tylko twoja gwałtowna reakcja - może dotknąłem przez przypadek w twoje czułe miejsce, he he..? Odpowiedz Link Zgłoś
pc_maniac POST POWYŻEJ NIE PISAŁEM JA !!!! 15.10.03, 19:11 Przepraszam, ale poprzedniego postu nie pisałem ja,lecz ktoś się beszczelnie podszył pod mój nick !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
imonate do Werta 15.10.03, 20:13 Prawdziwy PC może i babole-ortografy strzela ale daleko mu do mistrzunia - misiunia założyciela tego wątku. No i ta zadziwiająca zbieżność IP, hmmm .... Dla mnie to prowokacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: do Werta IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.10.03, 22:29 W: ale ty Hakjer kurde jestes buehehe (pewnie na tej swojej wsi to najlepszy jestes "w kompjuter" :>>>) - nie ip tylko domena ta sama ale komu ja to tlumacze hehe - przy pługu mało chyba czytasz, a to twoje "wykRZtalcenie wyzsze" i znajomosc jezykow to odnosi sie napewno do Twojego zawodu - nauczyciela angola w wiejskiej szkole, bo rolinik nawet by odroznil hosta domeny od adresu ip (no coz mgr humana - nauczyciele i sekretarki za 1000 na miech tez musza istniec :)). pc_maniac ma racje !!! - jestes burak ze wsi i nigdy nie byles w Egipcie bo nawet nie wiesz gdzie to jest, najdalej to pewnie w Otwocku byłeś (na swojej furmance zreszta bueheheh) - jestes syn soltysa i wiesniak i nie znasz zadnych jezykow oprocz ojczystego - Ludozerskiego ty Trojkarzu Stalinowski i Pionierze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Miska Re: do Werta IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.10.03, 22:54 Wert Egipt to ty widziałeś w "Śmierć na Nilu" wg. Agaty Christie a słyszałeś o nim pierwszy raz z twojej ulubionej płyty ulubionej piosenkarki (u was w gminie rzadzi podobno ;)) Shazzy - "Egipskie Noce". Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 kult Izydy................. 15.10.03, 17:33 ciekawy watek, dziwi mnie tylko napiecie, tych dresiarskich dewotow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Prostytutki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.03, 10:33 A dziewczyna Miska popiera te jego eskapady i marzenia z nimi związane... bo przecież 2 tygodnie chłopak nie może się marnować... Zresztą sama dupy da jak ukochany będzie wczasował... cóż, On zrozumie jak ona będzie się pieprzyć dla odprężenia z byle kim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Prostytutki IP: *.acn.waw.pl 31.10.03, 11:22 A co mnie to obchodzi nawet jakby ? - jak nie ta to inna, myslisz ze sie bede przejmowal. Tego kwiatu na pol swiatu, jak sam sie odrazu ozeniles bo wkoncu jakas ci sie trafila i wiecej mogles juz sexu w zyciu nie uprawiac to nie oceniaj innych. Ostatnia podskakiwala to wyleciala i nowa sobie znalazlem, myslisz ze bym sie przejal - "TO" NIE MYDLO I SIE NIE WYMYDLI hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczniczek Re: Prostytutki 31.10.03, 13:22 Misiek - i przed kim Ty tak szpanujesz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: Prostytutki IP: 62.139.254.* 31.10.03, 15:59 w hotelach nie spotkalem.egipskie panie mozna spotkac w egipskich kafejkach.trudnosci pojawiaja sie kiedy ona nie potrafi mowic w jezyku angielskim,ale powiesz jej pare komplementow, zagadasz ze chcialbys zaprosic ja do siebie,porozmawiac i powinna zrozumiec.koszta -cena do uzgodnienia okolo 200, 300 funtow na pare godzinek. jak sie jej spodobasz to pozniej ona chce sie z toba sama umawiac. niestety teraz w ramadan z dymanka nici one za bardzo boja sie policji i egipcjan ze wykabloja policji. ale za niecaly miesiac koniec ramadanu. w jednym barze rozmawialem juz z jedna ze kiedy ramadan sie skonczy ona bardzo chetnie sie ze mna spotka.jest bardzo ladna szczuplutka 21 letnia kleopatra Odpowiedz Link Zgłoś
sexturysta Re: Prostytutki 26.02.26, 22:56 gdzie znaleźć prostytutki w Hurgardzie Odpowiedz Link Zgłoś