Gość: mare IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 24.08.04, 12:41 Jakieś uwagi osób ,które ostatnio wróciły.Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lewy Re: sun& fun ? IP: 195.117.24.* 24.08.04, 15:28 Całkiem niedawno wróciłem z hotelu Empire w Hurghadzie-bylem z tym biurem w dn 06-20.08 i baaardzo polecam. Rezydentki młode niezmanierowane jeszcze przez natrętnych rodaków, którzy potrafią się szarpać o to że w katalogu byly inne firanki w pokoju hotelowym a inne zastali na miejscu ;) Pani Bożena - super!!! - chyba wrócę do tego egiptu za rok specjalnie dla niej ;)))) Gorąco polecam-biuro bez żadych niespodzianek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ari Re: sun& fun ? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 15:31 Potwierdzam, pani Bozena-----rewelacja. Spotkalismy sie drugi raz! Dla niej mozna tam jezdzic! pelna kompetencja, usmiech na twarzy! Bomba! Tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: sun& fun ? IP: 195.117.24.* 24.08.04, 15:39 ...a ja naiwnie myślałem, że jestem sam ;))) ... ... no cóż, nic dziwnego że wszystkich czaruje uśmiechem!!! Odpowiedz Link Zgłoś